Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Aşk Kapıda! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile de karşılaşmayacaksınız. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var. Sınırları yeniden keşfedebileceğiniz bir gündesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına alabileceksiniz. Daha dengeli harcamalar yapmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı sorunların çözümü sizinle ilgili olmayabilir. Hayatınızı bu kıskaçtan kurtardığınızda daha esnek ve keyifli bir ortam oluşturabilirsiniz. Nelere sahip olduğunuza, size kimlerin destek verdiğinize ve sizin tüm bunlarla neler yapabileceğinize odaklandığınız zaman çevrenize olan bakış açınız da değişecektir.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları bugün enerjinizi kullanabileceğiniz bir gün olacak. Yaratıcı projeler üzerinde çalışmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise romantik ve duygusal anlar yaşayabilirsiniz.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan Koç burcuysanız eğer artık hayatınıza yeni birini almak isteyeceksiniz. Hayatınıza hareket katacak bu kişiyle sosyal medya aracılığı ile tanışabilirsiniz. Evden çalışmak sizi rahatlatsa dayerinizden gelen bir telefonla ofise gitmek zorunda kalabilirsiniz. Birkaç gün farklı bir ortamda çalışmak kreatif fikirler üretmenizi sağlayacak.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi kandırmakla sakinleştirmenin aynı şey olmadığını bilmelisiniz. Bunu fark etmeye, fark ettiklerinizi deneyimlemeye direnç göstermekle sadece zamanınızı değil hayatınızdaki insanları ve imkanları da kaybedebilirsiniz. Bugün gelmek istediğiniz noktayı ve hayatınızda yer almasını istediğiniz insanları düşünerek hareket etmeniz sizin için daha belirleyici olabilir.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ticari konularda daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. İletişiminizin kuvvetli bir gündesiniz. Yazışma ve sözleşmelerinizi yapmanız için uygun zamanlar var. Öğle saatlerinde çift durumların içinde kalabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenmeniz gereken durumlar olabilir. Akşam saatlerinde duygularınızı daha rahat paylaşabilirsiniz.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde olumlu gelişmelerin hayatınızda olması için öncesinde harekete geçirici korku hissedebilirsiniz bu doğaldır.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Teknolojik ürünlerle aran o kadar da iyi olmayabilir. Senden kaynaklanmayan sıkıntılar yaşayabilirsin hatta. Çıkan aksiliklerle kavga etmek biraz kendinle kavga etmeye dönüşebilir. Bugün yapıcı olman gerekecek.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorunları gidermek için iyi enerji sizinle. Hayatınızı iyileştiren yeni yaklaşımlar, yöntemler ve fikirlerle küçükten başlayıp büyük bir değişim yaratmaya hazırsınız. Gün ilerledikçe işle ilgili gerginlikler veya küçük sorunlar dikkatinizi kolayca dağıtabilir ancak ilgi alanlarınız başka yerlerde olduğu için dikkatiniz dağılır. Bugünlerde ayrıntılara odaklanmak için daha keskin bir beceriden yararlanıyorsunuz ancak şu anda bunu biraz fazla ileri götürüyor olabilirsiniz. Aşırı düşünmenin önüne geçmeye çalışın. Kendinizi bir şeye adamak size bir şeyler kazandırabilir ama zorlamanın bir faydası olmaz, o yüzden sınırınızı belirleyin.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Onlarla istemeden yaşadığınız durumlarda gözden kaçırmamaya çalışacağınız tek nokta, sabretmek gibi önemli bir meziyetinizi dengede tutmaktır.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yıldızlar yüzünüze gülüyor. Neye el atsanız başarıyorsunuz ve sorunlar sanki kendiliğinden çözülüyor. Bu dönemde çok fazla yeniliğe kalkışmayın; bunun yerine günlük hayatın içinde sizi meşgul eden ve ayak bağı olan ufak tefek şeylere kapınızı kapatın. Haddinden uzun bir süredir omuzlarınızda taşıdığınız tüm yüklerden kurtulun. Yarım kalan projelerinizi tamamlayın, içinizden artık bir bağlılık hissetmediğiniz sorumlulukları bırakın. Her şeyin bu kadar iyi gitmeyebileceği günler için, kendinize nefes alabileceğiniz bir alan yaratın.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Planlarına göre hareket etme zamanı. Yaratıcılık ödüllendiriliyor. Konfor ve bolluğa ulaşma yeteneğine kavuşacaksın.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değişim arzusu içinde hareket ediyor ve sınırlarınızı genişletmeyi amaçlıyorsunuz. Aynı anda birçok zincirleme kombinasyon içinde olacaksınız. Bugün, yaratıcılığınız konusunda çekimser davranabilir ve gerekli güveni verecek dostlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Kabuğunuza çekildiğiniz zaman, sizi anlamak zorlaşıyor.

9 Ağustos 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 47' 55" R
Ay
Boğa
28° 26' 59" R
Merkür
Başak
22° 35' 09" R
Venüs
Terazi
29° 02' 41" R
Mars
Yengeç
10° 09' 48" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 44"
Satürn
Balık
14° 57' 48"
Uranüs
Boğa
27° 04' 46"
Neptün
Balık
28° 28' 43"
Plüton
Oğlak
29° 43' 60"
Chiron
Koç
22° 12' 21"
Lilith
Terazi
09° 24' 26"
True Node
Koç
06° 38' 37"
Son Güncelleme : 22/09/2024 10:47

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>