Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Geleceğinizi Düşünüyorsunuz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, çabalamaya devam etmeli ve ilişkinizin gidişatı için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Değişim gösteren koşullara uygun adımlar atmalısınız.

Mesleki olarak biraz olsun toparlanmaya çalışın. Etkin adımlar atmak için zamana ihtiyacınız var. Başarıya adım adım ulaşabileceğiniz bir gün.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek herhangi bir harcama yapmaktan kaçınmalısınız. Tutumlu olmak en iyi seçenek gibi görünmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mücadele edebilmek hedefinize göre şekil alır. Bugün kendinize yeni hedefler bulmak ve bunları hayatınızda önemli noktalara getirmek için bir yol çizebilirsiniz. Sağlıklı bir yaşam sadece yediklerinize değil hareketlerinize ve davranışlarınıza da özen göstermekle mümkün olur.

15 Eylül 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün maddi konular üzerinde odaklanabilirsiniz. Parasal konularda dikkatli olmalı ve harcamalarınızı kontrol etmelisiniz. Ayrıca, iletişimde anlaşmazlık yaşamamak için sabırlı ve anlayışlı olmanız önemlidir.

15 Eylül 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi daha iyi yerlere getirmek için yeni projelere ve yeni yatırım alanlarına yönelmek isteyebilirsiniz. Geleceğinizi garanti altına almak istiyorsunuz. Hayatınızda risk almaktan korkmayacaksınız. Aynanın karşısına geçtiğinizde aldığınız kilolardan rahatsızlık duyuyorsunuz. Sağlık beslenmek ve fit bir görüntüye ulaşmak için uzmana başvuracaksınız.

15 Eylül 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mantığınız ve duygularınız arasında kaldığınızda kendinizi bir seçim yapmak zorunda hissetmeyin. Bazen ikisini de belli oranlarda dinlemeniz gerekecektir. Siz asıl, sizi bu ayrımda ve zorunlulukta neyin bıraktığını düşünün. Ailedeki görüş ayrılıklarının sorun oluşturmaması birbirinizle olan bağınızı önde tutarak ilerlemelisiniz.

15 Eylül 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız yorulmanıza neden olabilir. Bazı konularda daha tepkisel olabilirsiniz. Eğitimle ilgili işlerinizde güçlü kişilerden yardım alabilirsiniz. İşlerinizi geliştirmek için alternatif planlar yapabilirsiniz. Olayları büyütmemeye özen gösterin. Bugün mücadeleci tavrınızı ortaya koyabilirsiniz.

15 Eylül 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küçük sürprizlerin hayatınıza renk katabileceği bir gündesiniz. İnsanların sizden ilham almak isteyecekleri bir gün olabilir bu yüzden sabırlı olmalısınız.

15 Eylül 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinden geldiği gibi davranmak için istekli olacaksın. Gün boyunca istediğin şeyi yapmak için kendini cesaretlendirmelisin. Başkalarının seni yönlendirmesine izin vermeden belirlediğin yolda ilerlemek mümkün olacak.

15 Eylül 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün işinize, para kazanma veya idare etme konularına yeni yaklaşımları teşvik ediyor. Pratik konulara yeni bir açıdan baktığınızda problemler kolayca çözülebilir. Şimdi gözünüzün önündeki birçok çözüm fırsatını fark edebilirsiniz. Şu anda sessiz zamanlar sizin için doğru olsa da bakış açınızı iyileştiren bazı çok olumlu, ileriye dönük etkiler de aktif. Yine de, özellikleveya sağlıkla ilgili planları ileriye taşımaya çalışıyorsanız, bugün bazı noktalarda sinir bozucu unsurlar olabilir ancak bu engellerinin rahatlıkla ortadan kalkacağına güvenebilirsiniz. Önemli olan bir süre daha sabırlı olmaktır. Daha güçlü seçimler yapmanıza ve doğru kararlar vermenize yardımcı olacak bilgiler yolda.

15 Eylül 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sizinle yarışmak imkansız gibi bir şey. Pratik bir zekanız var. Bazılarının uzun sürede yaptığı işleri kısa sürede tamamlayarak herkesin dikkatini çekiyorsunuz. Çılgın fikirlerle çevrenizin karşısına çıkıyorsunuz.

15 Eylül 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

15 Eylül 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün ev, aile hayatınızla ilgili yeni konular gündeme gelebilir. Yatırım, finans, miras veya sağlıkla ilgili güzel destekler sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

15 Eylül 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mutlu ve doyumlu bir ilişki içindesiniz. Çok fazla bir arada olmanın ilişkiye zarar vermeyeceğini kanıtladınız. Bugünlerde yeni kararlar mutluluğunuzu pekiştirebilir. Çalışma hayatınızda yüksek performans ve ataklığınızla başarıyı yakalamaya adaysınız. Bu özelliğinizi yeni çözümler üretmek, bekleyen sorunları çözmek için kullanmaya gayret etmeniz gerekiyor. Ön plana çıkmaktan çekinmeyin. Herkese tasarruf tavsiye ediyorsunuz ama kendinizi denetlemiyorsunuz.

15 Eylül 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 19' 56" R
Ay
Boğa
21° 36' 40" R
Merkür
Başak
21° 41' 58" R
Venüs
Terazi
28° 27' 48" R
Mars
Yengeç
09° 53' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 08"
Satürn
Balık
14° 59' 53"
Uranüs
Boğa
27° 05' 15"
Neptün
Balık
28° 29' 31"
Plüton
Oğlak
29° 44' 16"
Chiron
Koç
22° 13' 31"
Lilith
Terazi
09° 21' 16"
True Node
Koç
06° 38' 19"
Son Güncelleme : 21/09/2024 23:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>