Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ödemelerinize Dikkat! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kendinizi rahat ifade etmeye başlıyorsunuz. İlişkinize verecek olduğunuz önemi net olarak belli edebildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Güzel gelişmelerle karşılaşacaksınız.

Meslek yaşantınıza verecek olduğunuz önem üst seviyelere çıkmaya başlıyor. Yerli yerinde adımlar atmanız gerekmekte. Olumsuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın. Hata yapmamanız gerekmekte.

Paranızı tam anlamıyla gerektiği gibi kullanmaya özen göstermelisiniz. Zor dönemden geçiyorsunuz ve bu da her şeyin karmaşık olmasına neden olabilir. Bilinçli olmanız gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Almanız gereken bir sorumluluk olduğunda bundan kaçmamalısınız. Bugün çözmeye çalışmadığınız her şey yarın çözmesi daha zorlaşmış bir şekilde karşınıza çıkabilir. Öfkeli bir tutum yerine yapıcı davranışlar sergilediğinizde gidişatı değiştirebilirsiniz.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün enerjik ve dolu dolu bir gün geçirebilirsiniz. İçsel motivasyonunuz yüksek olacak ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için kararlılıkla ilerleyeceksiniz. Kendinize güveniyor olmanız başarıları getirecek.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Koç burcuysanız, partnerinizi gittiği yerleri takip edip, yaptıklarından haberdar olmak istetebilirsiniz. Bu tavrınızı alışkanlık haline getirmemelisiniz. Karşınızdaki kişinin de duygularına önem vermelisiniz. Kredi kartı ödemelerini aksatmanız başınıza dert açabilir. Ödemelerinizi daha düzenli yapmaya özen göstereceksiniz.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birçok sorumluluğunuzun olması hayatınızı sadece bunlarla doldurmanız anlamına gelmiyor. Bir şeylerden kısmak ya da vazgeçmek yerine yaşantınıza bir düzen getirmelisiniz. Ailenizin kadın üyeleri size günlük hayatın akışı konusunda yardımcı olabilir.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde daha dikkatli olmalısınız. Tartışma yaratan bir durum gündeme gelerek sizi huzursuz edebilir.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı iyileşme ve diğer konularda da cesaretlenmenize vesile olabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatının en mutlu günlerinden biri olacak. Sevdiklerinle beraber zaman geçirmek kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. Hep birlikte yeni şeyler keşfetmek hayattan daha çok zevk almanı sağlayabilir.

16 Eylül 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aldığınız yorumlar, hayatınızı bir başkasının gözünden görmenizi sağlar. Deneyimleriniz aracılığıyla kendinizi canlı hissetmeye çalışabilirsiniz ya da birileri sizi cesaretlendirmek ve teşvik etmek için çabalayabilir. Başkalarına duyulan ihtiyaç daha belirgin hale gelir ve belki de sizi bir görüş veya bağlantı aramaya sevk eder. Bire bir ilişkiler canlı veya renkli olabilir. Özellikle birisiyle beraber olmaktan keyif alıyorsunuz veya yeni ilişki hedefleri nedeniyle özel bir aktivite yapma motivasyonunu kazanıyorsunuz. Bu, ilişkilerinizi çok daha keyifli bir hale getirebileceğiniz ve bu şekilde çok şey kazanabileceğiniz bir gün.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yolculuklarınızdaki gecikmeler canınızın sıkılmasına neden oluyor. Tanışacağınız kişilerle, duygusal yaklaşımlar yaratacak fırsatları yakalayabilirsiniz. Bugün görüşeceğiniz kişilerin düşünce tarzları, sizinle aynı olabilir.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün evlilik, ortaklık, partner konuları gündeme gelebilir. Tatil, eğlence konularında güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Ani harcamalar yapabilirsiniz. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenize bitirdiğiniz ilişkiden geriye dönüş olmadığını söylüyor, fakat kafanızın karışmasına da engel olamıyorsunuz. Ondan gelecek görüşme isteği kafanızı daha da karıştırabilir. Bu yüzden bu isteğe çok kısa bir süre de olsa kayıtsız görünebilirsiniz. Zamanla yarışantemponuz sizi bunaltmış gibi. Arkadaş çevrenizdeki bazı davetlere zamansızlığı bahane ederek hayır dememelisiniz. Ferahlamaya ve rahatlamaya ihtiyacınız var. Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin birçoğu gereksiz.

16 Eylül 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 18' 18" R
Ay
Boğa
21° 12' 36" R
Merkür
Başak
21° 38' 52" R
Venüs
Terazi
28° 25' 46" R
Mars
Yengeç
09° 52' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 03"
Satürn
Balık
15° 00' 01"
Uranüs
Boğa
27° 05' 17"
Neptün
Balık
28° 29' 34"
Plüton
Oğlak
29° 44' 16"
Chiron
Koç
22° 13' 35"
Lilith
Terazi
09° 21' 05"
True Node
Koç
06° 38' 18"
Son Güncelleme : 21/09/2024 22:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>