Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Seyri Değişiyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Eski aşklar aklına düşebilir. Daha önceden yaşadığın olayları kafanda tekrar canlandırabilirsin. Neyin neden gerçekleştiğini görmek istemek, ileride aşk konularında aynı hataya düşmeni engelleyebilir bugün.

İş hayatınızda bugünarkadaşlarınızla beraber bir takım ortak çalışmalara girebilir ve bu sayede yaratıcılığınızı geliştirebilirsiniz.

Bugün etrafındaki insanlarla yapacağın konuşmalar maddi konularda nasıl bir yol izleyeceğini şekillendirebilir. Sevdiklerinin fikrini almak ve kendine ait yeni fikirler oluşturmak maddi konularda daha sağlam adımlar atmanı sağlayacak.

Kendine zaman ayırman ve hijyen konularına özen göstermen kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Hem içinde bulunduğun ortamı temizlemek hem de kendi bakımına özen göstermek sana daha iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevrende büyük hareketlilikler olabilir. Kendini bir anda çok meşgul bir şekilde bulabilirsin. Keyifli aktiviteler ve güzel konulara odaklanmak kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak bugün.

18 Haziran 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün, çevrenizdeki insanlarla iletişim kurmakta güçlük çekebilirsiniz. Ancak, bu durumu olumsuz bir şekilde düşünmek yerine, kendi iç dünyanıza yönelerek kişisel gelişiminize odaklanabilirsiniz. Yaratıcı projeler üzerinde çalışmak veya hobi edinmek size iyi gelebilir.

18 Haziran 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hava burcunda Yeniay meydana gelecek. Eğer ilişkisi olan bir Koç burcuysan duygusal olarak yorulduğunu hissedebilirsin. Yeni başlangıçlara açık olabilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarının bir şekilde sana ulaşması, günün seyrini tam anlamıyla değiştirebilir. Sanatla ilgilenen bir Koç burcuysan, katılacağın davette tanışacağın kişiler, kafanda yeni fikirlerin oluşmasını sağlayacak.

18 Haziran 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün motivasyonunuz daha yüksek olabilir. Yeni haftaya girmeden önce hem çevresel hem de işle ilgili konuları toparlamaya çalışabilirsiniz. Hazırlanmış bir şekilde başlamak size karşılaşacağınız olumsuz durumları daha iyi tolere etme şansı verecektir.

18 Haziran 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeniay düşüncelerinize yaratıcı ilhamlar getirmekte. Ancak size gelen bilgileri de daha iyi gözden geçirmelisiniz.

18 Haziran 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı tasarlarken özgür iradenizden geldiğinden emin olun. Ailevi konularda iyi hissedeceğiniz ve rahatlayacağınız güzel haberler alabilirsiniz.

18 Haziran 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaşlarınla biraz daha zaman geçirmek isteyebilirsin. Bir yerlere gitmek için program yapmaktan zevk alacaksın hatta. Arkadaşların ve senin için özel ve unutulmayacak bir etkinlik düzenlemek isteyebilir, güzel ve keyifli ortamlara girebilirsin.

18 Haziran 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün özellikle iyi görünüyor, samimiyetinizle takdir ediliyor ve beğeniliyorsunuz. Ayrıca daha yaratıcısınız veya fikirlerinizi başkalarının tam olarak takdir ettiği şekillerde ifade edebiliyorsunuz. Artık güzel şeyleri oldukça doğal bir şekilde kendinize çekiyor ve hem duygularınızı hem de fikirlerinizi aynı kolaylıkla ifade ediyorsunuz. Sizin için müzakereler, yaratıcı yazılar, problem çözme ve ilgi alanları, tanıdıklar ve çocuklarla ilişkiler için mükemmel olan bir hayata doğru ilerliyorsunuz. Etkileşimler kolay, sorunsuz, nazik ve yardımcıdır. Desteklendiğinizi hissettiğinizde ve onlara rahat bir şekilde yaklaştığınızda karmaşık sorunları yönetmek daha kolaydır.

18 Haziran 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizde istediğiniz duygusal ihtiyaçlarınızı, ortak çalışmalar içinde olduğunuz arkadaşlarınızla gidermek istiyorsunuz. Dostlarınızın size sunacağı bazı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız. Çevrenizin kalabalık olmasına canınız sıkılabilir.

18 Haziran 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

18 Haziran 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün yakın çevre, seyahat, eğitim konularında yeni başlangıçlar gündeminize gelebilir. Bazı yanlış anlaşılmalar gerçekleşebilir. Dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Gününüz güzel geçsin.

18 Haziran 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş çevrenizde ilginç fikirler üreterek, çevrenizi istediğiniz tarzda etkilemeyi başarıyorsunuz Bugün, yakın görüşlerinizi alacağınız kişilerle yoğun iletişime dayalı konuşmalar yapacaksınız. Ayrıca katıldığınız davetlerde, aşırıya kaçan yemekler yerken, kilo problemlerinizi unutmamalısınız.

18 Haziran 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 31' 08" R
Ay
İkizler
08° 48' 59" R
Merkür
Başak
23° 57' 09" R
Venüs
Terazi
29° 56' 30" R
Mars
Yengeç
10° 34' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 08"
Satürn
Balık
14° 54' 37"
Uranüs
Boğa
27° 04' 01"
Neptün
Balık
28° 27' 30"
Plüton
Oğlak
29° 43' 36"
Chiron
Koç
22° 10' 31"
Lilith
Terazi
09° 29' 20"
True Node
Koç
06° 39' 00"
Son Güncelleme : 23/09/2024 04:27

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>