Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Tahammül Seviyeniz Azalıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişinin dikkati dağınık olabilir bugün. Sana istediğin gibi ilgi gösteremeyebilir. Bu durumu çözmek için ona zaman tanıman daha iyi olacak. Karşı tarafın kendi kafasını toparlaması için biraz zaman iyi gelebilir.

Bilim ya da uzay araştırmaları gibi belirli alanlar, çok güçlü bir takım ruhuyla desteklenmiş herkesin katılımını gerektirir. İnatçı Koç kişiliğiniz sizi, grup içindeki en büyük uzman yapmaz. Tabii ki, sorumlu olan siz değilseniz, hiç kimse sizin olmadığınız gruplarda çalışmaktan zevk almayacak. İlk adımı atmanız şartıyla böyle bir mucize mümkün.

Bugün kendine para harcamak sana iyi gelecek. Maddi konularda kendi isteklerine öncelik vermek ruh haline iyi gelebilir. Bugün kendine para harcamaktan kaçınmamalı ve kendini mutlu etmelisin.

Yoga, meditasyon ve derin nefes egzersizleri bugün sana daha iyi gelecek. Vücudunun esnekliğini sağlamak ve zihnini boşaltmak genel olarak kendini çok daha iyi hissetmene vesile olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadığın ortamda sıkıntı yaratan mevzulara dahil olmak yerine onları çözmeye çaba göstermelisin. Gereksiz kalabalıklardan uzak durmak ve kendi alanına odaklanmak sana daha iyi gelebilir. Sorun çözmeye odaklanacağın bir gün olacak.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları bugün iş ve kariyerle ilgili konular ön planda olabilir. Fikirlerinizi ve yeteneklerinizi açığa çıkarabilirsiniz. Ancak aceleci ve sabırsız bir tavır içinde olmaktan kaçınmalısınız.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başkalarını fazla düşünmek yorgun bir ruh haline bürünmenize neden olabilir. Çevrenizdeki kişiler için koşuşturmaktan kendinize vakit ayırmayı ihmal etmemelisiniz. Kibirli ve her şeye üstten bakan kişiler, tahammül sınırlarınızı zorlayabilir. Bu kişilere karşı gard alarak kendinizi koruma altına almak isteyebilirsiniz.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir şeylerin istediğiniz gibi sonuçlanmaması moralinizi bozduğunda, herkesin aynı doğrultuda ve beklentide olmadığını düşünmelisiniz. Bu size hem bir olgunluk getirecek hem de insanları daha doğru anlama fırsatı sunacaktır. Kalbinizi ve amaçlarınızı koruyun.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek hayallerinizle ilgili bir konuda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde tepkileriniz kontrol etmeye çalışmalısınız. Ani çıkışlarınız tartışmalara yol açabilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için plan yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Kendinizi özgür hissedeceğiniz zamanlardasınız.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İrade gücünüzün arttığı ve mantıkla hareket edilmesi gereken konularda verim alabileceğiniz bir gündesiniz. sosyalliğiniz ile de karşı cinsin ilgisini çekebilirsiniz.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailen senden karşılayabileceğinden fazla şeyler bekleyebilir bugün. Paniğe kapılmadan, sakin bir şekilde bununla ilgilenmen gerekebilir o yüzden. Herkesin gazına gelmeden ve sakince hareket etmek, kendi kararlarını almak zaman alabilir.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, fiziksel ve duygusal iyileşmeyi destekleyen faaliyetler için güçlü bir zaman. Ayrıca olaylara biraz daha geriden, daha geniş bir perspektiften bakmayı başarırsanız çok daha iyi fikirler yaratabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren maddi konularda becerilerinizi eyleme geçirmeyle ilgili bir fırsat için iyi durumda olabilirsiniz. Hırsınız yaralı bir şekilde artar ve engelleri aşmak için fikirleri harekete geçirmeye veya önemli konularda harekete geçmeye daha istekli olursunuz. İyileştirme veya hayatınıza bolluk getirme motivasyonunuz bugüne damgasını vuruyor. Uzun vadeli çekiciliği olan projeler üzerinde çalışmak veya zam istemek için genellikle iyi bir zamandır.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızda asla yanılmıyorsunuz. Doğru zamanda doğru yerlerde olmanız, aşkınızı daha da güçlü kılıyor. Kendinize güven duymanız, yapacağınız işler konusunda daha da başarılı olmanızı sağlıyor. Tereddütleriniz olmasın.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Derin bir nefes alın ve rahatlayın. Gösterdiğiniz tüm çabaların sonucu üzerinde derinlemesine düşünmenin tam zamanıdır. Bu dönemi, fiziksel sağlığınızı iyileştirmekte kullanın. Vitaminler ve temiz hava, size sağlığınız için son derece önemli bir yeniden doğuş olanağı sağlayacaktır. Yanlış anlaşılmalar ve çatışmalardan uzakta, hayatınızın keyfini çıkarın ve aileniz ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç burcu, dargınlığı bırak, mutluluk fırsatlarını yakala. Sana iyilik yapan insanlara karşılıklı iyilikler yap, esnek ol.

2 Ağustos 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda ailenizin kadınlarının etkisinde kalacağınız ve onların isteklerine yer vereceğiniz bir gün. Ani kararlar vermeden önce acele etmemelisiniz. Sınırlarınızın üstünde sorumluluk alıyor ve sonra da kapasitenizin üstünde çalışmak zorunda kalıyorsunuz.

2 Ağustos 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 54' 12" R
Ay
Boğa
29° 58' 12" R
Merkür
Başak
22° 47' 04" R
Venüs
Terazi
29° 10' 30" R
Mars
Yengeç
10° 13' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 06"
Satürn
Balık
14° 57' 21"
Uranüs
Boğa
27° 04' 40"
Neptün
Balık
28° 28' 33"
Plüton
Oğlak
29° 43' 56"
Chiron
Koç
22° 12' 05"
Lilith
Terazi
09° 25' 09"
True Node
Koç
06° 38' 41"
Son Güncelleme : 22/09/2024 13:21

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>