Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İçsel Olarak Rahatlıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile ilerisi için yapacağınız planlara dikkat etmen gerekebilir. İkinizin de aynı şeyi isteyip istemediğinden emin olmalısın. Sadece sen kendini bu konuda iyi hissediyorsun diye karşı tarafın da seninle aynı düşüncede olması garanti olmayabilir.

Daha akılcı davranmak zorundasınız. Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün görünüyor. Düzeltmek istediklerinizi, gerginliğin üzerine gergin bir tavırla giderek düzeltemeyeceksiniz.

İş ve kariyer konularında dikkatli düşünme vakti. Bugün karşına çıkan mevzular bir şeyleri bitirme veya yeni şeylere odaklanmak için sana gaz verebilir. Ancak durumları dikkatle gözden geçirmeli ve pişman olacağın adımlar atmamalısın.

Kendine vakit ayırmak ve sağlığını düşünerek hareket etmek sana daha iyi gelecek. Kendine iyi gelecek yemekler yemek ve sadece kafanı toparlamak için yapacağın aktivitelere vakit ayırmak hem ruhunu hem de bedenini doyuracak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için iyi bir gün olacak. Sadece bazı şeylerle gereksiz yere inatlaşmamalı ve kendi enerjini düşürmemelisin. Etrafında olan bitene fazla müdahale etmemeli ve kendine güvenerek güzel günün tadını çıkarmalısın.

30 Temmuz 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Normalde olduğunuzdan biraz daha bencil olmaktan çekinmeyin. Derdinizi anlatabilmek için kendinizi paralıyormuşsunuz gibi gelebilir. Hayallerinizin ve hırslarınızın peşinden gidin; kalabalığın içinde sesinizi duyurun. Muhalefetle karşılaşırsanız bunu geri çekilmeniz için bir işaret olarak algılamayın. Gereksinimlerinizi savunun!

30 Temmuz 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünyerinde psikolojik olarak kendini yalnız hissedebilirsin. İş yerinin yerini değiştirmesi aklını karıştırabilir. Bu değişkenliğe alışmak için kendini zorlamak istemiyorsun. Akışına bırakıyorsun. İlişkisi olan bir Koç burcuysan sevgilinin ailesi ile sorunlar yaşayabilirsin. Ancak sevgilinin bu konuda senden yana bir tavır takınması içsel olarak seni rahatlatıyor.

30 Temmuz 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her duyguyu aynı anda yaşadığınızı düşünüp yorgun düşebilirsiniz. Eşiniz, hayatınızdaki önemli dostlarınızla fikir paylaşımında bulunun. Çareyi aramak yerine çarenin kendisi olmaya niyetlendiğinizde önünüze çok farklı kapılar çıkabilir.

30 Temmuz 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün size daha fazla sorumluluk ve ciddi düşünme gereği getirebilir. Kimi zaman fedakarlıklar yapma gereği de duyabilirsiniz.

30 Temmuz 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili Koç burcu, kararlı olmaya devam et. Her olasılık için hazırlıklı ol ve bilgece yatırımlar yap. Sabırlı ol ve neticeyi bekle. Gelecek için girişim planları yap.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biraz hassaslaşabilirsin. Kendini daha çok üzmemek için etrafındaki gelişmeleri çok da ciddiye almaman gerekebilir. Olaylara yaklaşımını mantıklı tutmak önemli bir konu haline gelebilir. Duygusal tepkiler vermemelisin bugün.

30 Temmuz 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Diğer insanlar şu anda benliğiniz için bir ayna olabilir. Kendinizi, hayatınızdaki birine, sizinkilere benzer davranışlarda bulunan bir arkadaşınıza veya daha önce sizin de yaşadığınız sorunları yaşayan birine sinirlenirken bulabilirsiniz. Olayın tam içindeyken neler olduğunu anlamak zor olabilir ancak neyin sorun oluşturduğunu görecek kadar konsantre olamıyorsanız, sadece nazik olmaya ve ihtiyacı olanlara yardımda bulunmaya odaklanın. Belki problemleriniz istediğiniz kadar hızlı çözülmeyecek ancak vicdanınız ve zihniniz rahat olacak. Karar alırken sadece şu anı değil, ilerisinde de ne hissedeceğinizi hesaba katmalısınız.

30 Temmuz 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Bugün, size sunulacak teklifler karşısında bocalamalar geçirmeniz mümkün. Olayları her yönden göreceli olarak değerlendirdiğiniz için, hata kaybını en aza indirebiliyorsunuz.

30 Temmuz 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların sizi olumlu ve yapıcı bir şekilde motive etmesi, ilerlemenize yardımcı oluyor. Bu durum hem onların dostluğundan, hem de sizin açık ve samimi davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Onların dediklerini yerine getirirken hiç zorlanmamanız da dikkat çekici. Bu destek için kendilerine teşekkür edip siz de onlara aynı şekilde karşılığını verin. Herkesin birlikte ilerlemesini sağlayacak karşılıklı bir destek ortamı oluşmasını sağlayın.

30 Temmuz 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün aşk, çocuk, hobilerinizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Seyahat, eğitim, yurt dışı konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sağlık olarak biraz yorgun hissedebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

30 Temmuz 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çekiciliğini duygusal ilişkilerine yansıtmasını başarabilen ender kişilerden birisiniz. Bugün bulunduğunuz ortamlarda değişik ve ilginç fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Yaşantınızdaki aksayan yönlerini düzeltmek için gerekli şartları yeniden düzenlemeli, ortak arkadaşlarınızın da fikrini almalısınız.

30 Temmuz 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 57' 01" R
Ay
İkizler
00° 38' 58" R
Merkür
Başak
22° 52' 24" R
Venüs
Terazi
29° 14' 00" R
Mars
Yengeç
10° 14' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 15"
Satürn
Balık
14° 57' 08"
Uranüs
Boğa
27° 04' 37"
Neptün
Balık
28° 28' 28"
Plüton
Oğlak
29° 43' 55"
Chiron
Koç
22° 11' 57"
Lilith
Terazi
09° 25' 28"
True Node
Koç
06° 38' 43"
Son Güncelleme : 22/09/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>