Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kontrolünü Kaybetmemelisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Hoşlandığın kişi ile daha fazla vakit geçirmelisin. Eğer bu kişiye olan hislerin gizli değilse, aranızdaki iletişimi artırmak ve ona nasıl hissettiğini ifade etmek bugün sana daha iyi gelebilir.

İş hayatınızda duygusallığınıza çok kapılıyorsunuz ve bu durum çevrenizdeki insanların hakkınızda olumsuz düşünmesine sebep oluyor. Duygusallığınızıortamınızda gizlemelisiniz.

Ortak işler konusunda güzel kazançlar elde edebilirsin. Takım çalışması, birlikte kurulan işler ve alınan kararlar sana daha fazla para getirecek bugün. Maddi konularda kendini daha iyi hissedeceksin.

Yediklerine dikkat etmen kendini daha iyi hissetmene vesile olabilir. Sindirim sistemini yormayacak gıdalar tüketmek ve daha fazla su içmek sana iyi gelecek. Bugün yediklerine ve içtiğin su miktarına dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün adımlarını hızlandırman ve daha fazlasını yapmak için kendini gaza getirmen gerekecek. Sahip olduğun iyi enerjiyi birçok işi halletmek için kullanabilirsin. Kendini geri çekmemeli ve harekete açık olmalısın bugün.

28 Temmuz 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları,bugün enerjik ve hırslı hissedebilirsiniz. Yeni projelere başlama günü olabilir. Kendinizi ifade etme konusunda güçlü olacak ve etrafınızdaki insanları etkileyeceksiniz.

28 Temmuz 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zaman zaman kontrolünü kaybetsen de elinden geldiğince otokontrolünü sağlamaya çalışıyorsun. Gergin olmanda evliliğinin gidişatı da pay sahibi olabilir. Fakat eşinle düşüncelerin konusunda ortak müşterekte buluşmak seni rahatlatıyor. Çevrende duyduğun bir evlilik haberine şaşırabilirsin.

28 Temmuz 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Temizliğin sadece fiziksel ve çevresel olmaması gereken bir gündesiniz. Sorumluluklarınız, çalışma düzeniniz, yaşam şeklinizde sizi eksiye düşüren noktaları düşünmelisiniz. Amacınız iyi bir hayat yaşamak mı yoksa savaş vermek mi? Bu ayrımı yapabildiğinizde kafanız rahat edecektir.

28 Temmuz 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi oldukça ferahlamış ve hafiflemiş hissedebilirsiniz. Üzerinizdeki bu olumlu hava sayesinde bakış açınızda genişleyecek. Meraklı ve araştırmacı yönleriniz sizi gerekgerekse kişisel açıdan yurtdışındaki konulara yönlendirebilir. Buralardaki fırsatların peşinden gidebilirsiniz. Kulağınız gelecek haberlerde olsun.

28 Temmuz 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda sorumluluk almaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ve yapabilirliklerinizi kanıtlamaya çalışma odaklı bir gün geçirebilirsiniz.

28 Temmuz 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine göre karar vermek senin için zor olabilir. Her şeyin artısını eksisini belirlemek önemli bir hal alabilir o yüzden. Senin için mantıklı olanı tercih etmek kafandaki soruların cevaplanmasına da vesile olabilir.

28 Temmuz 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu dönem sık sık hayatınızın ayrıntılarına odaklanabilir ve belki de bunlar hakkında endişelenebilirsiniz. Düşünceleriniz ve konuşmalarınız genellikle iş, sağlık ve pratik konuları içerir. Yeni beceriler, özellikle pratik olanlar öğrenmek ve işinizi, sağlığınızı, rutinlerinizi, alışkanlıklarınızı iyileştirmenize yardımcı olacak bilgileri aramak için iyi bir zaman. Küçük işler ve görevler daha güçlü bir odak noktasıdır. Sorunları inceliyor, zor konuları çözmeye çalışıyor ve çözüm buluyor olabilirsiniz. Hayatınızı küçük ama etkili yollarla düzene sokmak için harika bir zamanancak baskı altında aşırı düşünmekten ve endişelenmekten kaçınmak çok önemlidir.

28 Temmuz 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları özel yaşantınıza yansıtmamalısınız. Kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Partneriniz üzerinde güç kanıtlama yoluna girerseniz, sert tepkiler alacaksınız.

28 Temmuz 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kaygısız olmak, çevrenizdekilerle uyum içinde ve hisleriniz nedeniyle kendinizi kutlamak üzere doğru ruh halinde olmak için iyi nedenleriniz var. İsterarkadaşlarıyla isterse ailenizle tüm karşılaşmalarınız son derece ödüllendirici geçecek. Fazla heyecanlanmayın, ama bu günü bir armağan olarak kabul edin ve kadirşinaslığınızı, çevrenizdekilerin nezaketine aynen cevap vererek sergileyin.

28 Temmuz 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün aşk, tatil, hobilerinizden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

28 Temmuz 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Cinsel enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Farklı davranış biçimleriniz, aile içinde bir takım yanlış yansımalara neden olabilir. Maddi konularda hak ettiğiniz kazançları elde edeceksiniz. Sadece ısrarcı tutumunuzdan vazgeçmeli ve acele etmemelisiniz.

28 Temmuz 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 57' 01" R
Ay
İkizler
00° 38' 58" R
Merkür
Başak
22° 52' 24" R
Venüs
Terazi
29° 14' 00" R
Mars
Yengeç
10° 14' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 15"
Satürn
Balık
14° 57' 08"
Uranüs
Boğa
27° 04' 37"
Neptün
Balık
28° 28' 28"
Plüton
Oğlak
29° 43' 55"
Chiron
Koç
22° 11' 57"
Lilith
Terazi
09° 25' 28"
True Node
Koç
06° 38' 43"
Son Güncelleme : 22/09/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>