Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Gördükleriniz Sizi Şaşırtabilir Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda biraz çekingen yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Fırsatlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız da var. Hislerinizin peşinden gitmeyi başardığınız sürece mutluluğa ulaşmanız çok da zor olmayacaktır.

Fırsatlar yaratma konusunda herhangi bir sorun yaşanmayacak. Tamamlama noktasında olduğunuz çalışmalarınıza yönelmeli ve elinizden geleni yapmalısınız. Çok daha kararlı olmanız gereken bir sürece giriyorsunuz.

Parasal konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissedeceksiniz. Genel olarak ufak tefek sorunlar da gündeme gelebilir. Doğru ilerleme ile var olan bütün sorunları ve sıkıntıları geride bırakma şansınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Anlaşmazlıklar yaşadığınız, hakkınızın teslim edilmediğini hissettiğiniz ortamlarda bulunmak sizi yoruyorsa bugün kendinizi zorlamamalısınız. Üzerinize düşeni nezaketle ve sakinlikle yaptığınızda vicdanınız sizi koruyacaktır. Bugün insan ilişkilerini gündemde alt sıralara düşürerek işinize odaklanmanız daha verimli bir gün geçirmenize yardımcı olabilir.

20 Ağustos 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, pazar günü, sosyal çevrenizle uyum içinde olacağınız bir dönem başlıyor. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirme fırsatınız olacak. Birlikte etkinlikler düzenlemek veya topluluk projelerine katılmak, ilişkilerinizi güçlendirecek ve ilham kaynağı olacak.

20 Ağustos 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sosyal medyaya fazla mesai harcayacaksınız. Çevrenizdeki kişilerinin sosyal medyalarını mercek altına alıyorsunuz. Yakın çevrenizden birinin paylaşımı sizde şaşkınlık yaratabilir. Tek başına yaşayan Koç burcuysanız, psikolojik olarak kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Böyle zamanlarda arkadaşlarınızla daha çok vakit geçirmek isteyeceksiniz.

20 Ağustos 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir şeylerin düşlediğiniz gibi olmaması karşısındaki tutumunuz çok şeyi etkileyebilir. Yetenekleriniz, kapasitesiniz ve bunları kullanarak yapacaklarınız konusunda kendinizi sınırlamamalısınız. Ancak bunları nasıl kullanacağınızı düşünmek, eksiklerinizi bilerek hareket etmek ve pes etmenin değil daha iyisiyle devam edebilmenin önemini fark etmek işleri sandığınızdan daha etkili hale getirebilir.

20 Ağustos 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizi ilgilendiren bir konuda daha sakin ve dengeli kalmaya çalışmalısınız. Karşınızdaki kişiden çok şey öğrenebilirsiniz.

20 Ağustos 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tertemiz düşünce ve olumlamalar ve yeni yaşam planı gününüzü oldukça güzel hale getirecek. Bilhassa aşk hususunda şanslı olduğunuz bir gün olabilir.

20 Ağustos 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğreneceğin şeylerin canını sıkmasına izin vermemelisin. Planına uygun hareket etmeye devam etmek sana daha iyi gelecek. Bu sürede yalnız kalmamak isteyebilirsin. Birlikte vakit geçirmek iyi gelebilir.

20 Ağustos 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, başkalarını normalden daha fazla çekiyor, tek başınıza gitmek istemiyorsunuz. Genel olarak hayatınızda daha fazla denge arıyor olabilirsiniz. Bugün insanlar doğal olarak size açılıyor ve başka birinin bakış açısı, sizinkinden önemli ölçüde farklı olsa bile, sizinkini geliştirme eğiliminde. Mevcut küçük zorlayıcı sorunlar, sizi temel değişiklikler yapmaya teşvik eden bir hoşnutsuzluk üretebilir. Ayrıca bir kopukluk olabilir ve bazı yoğun duyguları anlamak zor olabilir. Kariyeriniz veya sorumluluklarınız, bugünün ilerleyen saatlerinde zamanınız için rekabet edebilir. Olumsuz dikkat dağıtıcı şeyleri ortadan kaldırmayı öğrenin ve iyileştirmeler yapmak için gerçekten önemli olan şeylere odaklanın.

20 Ağustos 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapmak istediğiniz çok şey var. Yaşantınızda önce kendi duygularınızı ön plana çıkarmak, enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsanız, yapacaklarınızı sistemli bir şekilde planlamalısınız. Acele etmezseniz büyük keyif alacaksınız.

20 Ağustos 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Coşku ve enerji dolusunuz. Hiç endişelenmeyin, üstlendiğiniz her şey hızla ve verimli şekilde başarıya ulaşacak ve olumlu yönde gelişecek. Çevrenizdekiler sizi hayranlıkla izliyor ve bu sizin kendinize olan güvenini artırıyor. Aşırı kibirli davranarak veya fazla çalışarak hedeflerinizin ötesine geçmemeye dikkat edin, çünkü ortadaki bu iyi şans aniden bir talihsizliğe dönüşebilir.

20 Ağustos 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda daha enerjik hissetmeye başlıyorsunuz. Yoğunluk içerisinde olduğunuz bir sürece her açıdan hazırlıklı olmanız gerekiyor. Dengeli olabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Sabırlı olmanın yollarını aramalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

20 Ağustos 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yoğun duygularınızı karşı tarafa yansıtmak isteyecek ve konuşmalarınızla partnerinizi etkilemeyi başaracaksınız. Romantik yönleriniz ortaya çıkarken, kuruntulu yönlerinizi gizleme gereği duyabilirsiniz. Hoşnut olmadığınız bu durum için dostlarınızdan yardım alın.

20 Ağustos 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 39' 54" R
Ay
Boğa
26° 29' 53" R
Merkür
Başak
22° 19' 54" R
Venüs
Terazi
28° 52' 41" R
Mars
Yengeç
10° 05' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 17"
Satürn
Balık
14° 58' 24"
Uranüs
Boğa
27° 04' 55"
Neptün
Balık
28° 28' 57"
Plüton
Oğlak
29° 44' 04"
Chiron
Koç
22° 12' 41"
Lilith
Terazi
09° 23' 32"
True Node
Koç
06° 38' 32"
Son Güncelleme : 22/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>