Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ailen, Her Şeyin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek anlaşmazlıklar yaşanabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunların üzerine gitmeli ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz. Zorlu bir dönemden geçiyorsunuz; ilişkinizi toparlamak için çaba göstermelisiniz.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, tüm işlerinizi gözden geçirip nasıl başa çıkacağınızı analiz etmeye çalışacaksınız. Sorunlar ve sıkıntılar üzerinde etkili olabilmek için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu unutmamalısınız. Kontrollü ve bilinçli olmanız gereken bir gün.

Bugün, maddiyatla ilgili beklenmedik sorunlar ortaya çıkabilir. Hata yapmaktan kaçınmalı ve elinize geçen fırsatları net bir şekilde değerlendirmelisiniz. Bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konularda daha sabırlı ve planlı olmanız size uzun vadeli fayda sağlayacak. Ev vedengesini kurarken sorumluluklarınızı göz ardı etmeyin. Kararlarınızda iç sesinizi dinleyin, ama somut adımlar atmaktan kaçınmayın.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün içsel enerjinizi dengede tutmak için sakin ve huzurlu bir gün geçirmeye çalışmalısınız. Çevrenizdeki olumsuzluklara karşı sabırlı olmalı ve olaylara objektif bir şekilde yaklaşmalısınız. İletişim konusunda dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir. Kendinize zaman ayırarak ruhsal denge ve huzur bulabilirsiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eşi ve çocukları olan bir Koç burcuysan ailenin güvenliğini her şeyden üstün tutmaya başlıyorsun. Çocuklarının eğitimini iyileştirmek adına kararlar alabilirsin. Gelecekleri için onlara birer banka hesabı açabilirsin. Arkadaş çevrende kafanı karıştıran sorular bugün cevaplarını bulabilir. İçsel olarak rahatlıyorsun.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendiniz için ne istediğinizi düşünün ve çevrenizde bunu destekleyecek birilerinin ya da bir şeylerin olup olmadığına bakın. Sizi yerinizden kaldıran, motivasyonunuzu yükselten bir nedeniniz yoksa hayatta yaşamayı en çok istediğiniz konuları değerlendirin. Bugün oturduğunuz masadan aynı ruh haliyle kalkmadığınızda, insanlara ve hayata bakış açınızın büyük oranda değiştiğini görebilirsiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda daha fazla ilgilenebilir ve sabırlı davranabilirsiniz. Uzun vadeli işleri düşünmek faydalı olacak.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çevrenizde birleştirici faktör oynayabilirsiniz. Yaptığınız iyilikler ruhunuzun da iyi hissetmesine vesile oluyor.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haklı olduğunuza, kullanabildiğinize inandığınız bir konuda ilerlemek sizin için kolay olabilir. Ancak iletişim kazaları ya da dikkatsizlik bu kolay zor hale getirebilir. Ayağınıza gelen fırsatları kaçırmamak için her zaman fırsatın varlığından önce ne olduğuna odaklanmanızda fayda var. Bazı konuşmaların hukuki kanallara gitmemesi için sözlerinize hakim olmalısınız.

21 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün işler geçici olarak karışabilir. İşinize olan ilginiz bu günlerde önemli ancak fiziksel ve duygusal sağlık arasında sağlıklı bir denge bulmakta zorlanabilirsiniz. Bugün bir hayal kırıklığı veya yanlış anlaşılma olabilir ve sağlıklı bir orta noktaya ulaşana kadar enerji seviyeleri inişli çıkışlı olabilir. Oraya ulaşmak için beklentilerinizin bir kısmını düşürmeniz ve enerjinizi dizginlemeniz gerekebilir. Gün, doğal ritminize meydan okumaktansa onlara saygı duymanızı hatırlatır. Ayrıca sizi yeniden canlandırmaya yardımcı olabilecek daha fazla ilhama ihtiyacınız olduğunu da fark edebilirsiniz. Gün, daha fazla öngörülebilirliğe güçlü bir ihtiyaç olduğunu gösteriyor.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Iş ve aşk hayatına sıcaklık, başarı, parlaklık ve netlik geliyor. Neşeli, kontrollü ve pozitif olacaksın. Canlı ve enerjik bir yaşam duygusu geliyor sana. Güneşin, o hayat veren pozitif güçlerini lütfen kabul et. Mutlulukla kabul edersen eğer bugünün çok güzel geçecek.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün maddi kaynaklarınızla konularda beklenmedik harcamalar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

"Aşkta ben alırım, böyle olmalı" demeyin. Ona sevgisini istediği gibi gösterme fırsatı tanıyın. Kendi koşullarınızda diretmeyin. Böylece kendinize daha çok bağlayabilirsiniz. İş yaşamınızda genel olarak beğeniliyor olsanız da bazı olaylarda takındığınız tavır, işyerinizde size karşı bir antipati oluşturabiliyor. Çözüp hallettiğinizi sandığınız bir sorununuz, bazı insanların didiklemeleriyle yeniden karşınıza çıkabilir. Bütçeniz destek görmeden denkleşemeyecek gibi görünüyor.

21 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 15' 10" R
Ay
Yengeç
16° 30' 15" R
Merkür
Akrep
14° 34' 10" R
Venüs
Yay
06° 29' 07" R
Mars
Yengeç
25° 24' 29" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 56" R
Satürn
Balık
13° 09' 48"
Uranüs
Boğa
26° 14' 04"
Neptün
Balık
27° 41' 01"
Plüton
Oğlak
29° 40' 18"
Chiron
Koç
20° 49' 38"
Lilith
Terazi
12° 49' 29"
True Node
Koç
06° 23' 49"
Son Güncelleme : 23/10/2024 07:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>