Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Haksızlıklara Karşı Geliyorsunuz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda sorun varsa, her şeyden önce onu çözümlemeye çalışın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamanın yollarını aramalısınız. Başarı, aslında çok da uzağınızda değil. Sınırlarınızın bilincinde olmanız gerekiyor.

Maddi koşullara uygun adımlar atmaya çalışın. Bilinçli harcamalar yaptığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gündelik işlerinizi halletme konusunda çok da şanslı olamayacağınızı bilmelisiniz. İçinde bulunduğunuz şartlara uygun adımlar atmanın sizin açınızdan daha iyi olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmamalısınız.

22 Ekim 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün, kendinizi öne çıkarmanın ve dikkat çekmenin önemli olduğu bir gün olabilir. Yaratıcılığınızıprojelerinize veya sanatsal aktivitelere yansıtarak dikkat çekebilirsiniz. İlgi odağı olmaktan keyif alın.

22 Ekim 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dişlerinizle ilgili hassasiyet yaşayabilirsiniz. Çok soğuk ve çok sıcak içecek tüketmemeye özen gösterin. Evinizin havasını değiştirmek istiyorsunuz. Yeni bir eşya almaya karar verebilirsiniz. İlişkisi olan bir Koç burcuysanız, partnerinizle şehir dışına çıkmaya karar verebilirsiniz. Yakın akrabalarınızın ailenize karşı gösterdikleri tutum ve haksızlıklara “dur” diyeceksiniz. Yoga, nefes egzersizleri türünden eğitimlere dahil olmak isteyebilirsiniz.

22 Ekim 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi sınırlarınıza saygı duyulmasını istediğiniz gibi siz de çevrenizin sınırlarına saygı duymalısınız. İyi niyetli olsanız bile bunu iyi bir şekilde yansıtamadığınızda bazı kırgınlıklar, sizinle ilgili şüpheler doğabilir. Mümkünse tek başınıza, bir deniz kenarında geçireceğiniz zaman dilimi oluşturmanız sizi sakinleştirebilir.

22 Ekim 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde düşünmek ve ilginç fikirlere odaklanmak olumlu olacak. Gruplar içinde de daha fazla şey yapabildiğinizi görebilirsiniz.

22 Ekim 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde mesleki konularda, özellikle yazmak ile alakalı işlerinizde verimli bir sürece girebilir, kendinizi olumlu hissedebilirsiniz.

22 Ekim 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinde olduğun durumun değerlendirmesini yapmak isteyebilirsin. Çözülmesi gereken sorunlarla ilgili bir plan yapmak iyi olabilir. Bu plana göre hareket etmeye çalışmak istediğin düzeni sağlamada yardımcı olacak.

22 Ekim 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlıklarınızdan birinde bir kargaşa var ama bu konuda çok fazla endişelenmeyin. Bu kişi bazı belirsizliklerden geçiyor ve yardım etmek için yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Sorunlarının ilişkinizi etkilediği gerçeği, onları bilgilendirmeniz gereken bir şeydir ancak bu konuda onları suçlamayın. Size ihtiyaç duyduklarında yanlarında olduğunuzu bilmelerini sağlayın. Yakında hayatınıza geri dönecekler ve sabrınız için minnettar olacaklar. Şu anda pek çok insanın gözü üzerinizde, bu nedenle harekete geçmeden önce düşündüğünüzden ve yalnızca kesinlikle gerekli olduğunda harekete geçtiğinizden emin olun. Kendinizi kanıtlamak için çok çabalarsanız çabalarınız tam tersi sonuçlara yol açabilir.

22 Ekim 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz, sert çizgiler koyan bir yapıya sahipsiniz. Her zaman idealleriniz çok önemli. Düşündüklerinizin gerçekleşmesi mümkün değil. Yapacağınız yeni anlaşmalara özen göstermelisiniz. Bazı özel durumlar söz konusu olabilir.

22 Ekim 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şeyi birden istiyorsunuz. Bir adım geri çekilin; işyerinde durumlar aleyhinize dönebilir vearkadaşlarınızın size olan güvenleri sarsılabilir. Özel hayatınızda da sınırlar koymalısınız, aksi takdirde yanlış anlaşılırsınız. Partnerinizin ve arkadaşlarınızın görüşlerini sessizce kabul edin. Hissedebileceğiniz en ufak stres bile sizi etkileyebilir, dolayısıyla biraz egzersiz yapın ve biraz huzur bulmak için kendinize zaman ayırın.

22 Ekim 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Harcamalarınız çok artabilir. Harika bir gün dilerim.

22 Ekim 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda dikkat göstermeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Huzursuzluklarınızı ve şüphelerinizi ifade ederken dikkatli olun. Aşk hayatınızda beklentileriniz birer birer gerçekleşecek. Bugün yapacağınız birgörüşmesinde, bırakacağınız son derece kendinden emin bir izlenim, size çok şey kazandırabilir. Alıp almamakta kararsız kaldığınız bir malla ilgili sıkı bir pazarlık içine girebilirsiniz. Hızlı hareketleriniz, ayaklarınızda ani burkulma ve kramplara yol açabilir.

22 Ekim 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 47' 01" R
Ay
Boğa
13° 27' 14" R
Merkür
Başak
20° 39' 23" R
Venüs
Terazi
27° 46' 46" R
Mars
Yengeç
09° 35' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 12"
Satürn
Balık
15° 02' 21"
Uranüs
Boğa
27° 05' 48"
Neptün
Balık
28° 30' 27"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 54"
Lilith
Terazi
09° 17' 32"
True Node
Koç
06° 37' 57"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:52

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>