Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendinizi Önemsiyorsunuz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Aralık 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, karmaşık durumlar yaşanabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmanız gereken bir gün. Dengeleri zorlamamaya çalışın.

Problemleri tamamen ortadan kaldırmaya çalışın. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız. Amaçlarınıza uygun hareket etmeniz gereken bir gün.

Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen geride bırakmaya çalışın. Odaklandığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişimle ilgili konular söz konusu olduğunda tek taraflı düşünmekten kaçınmalısınız. Karşınızdaki insanları düşünmeden hareket ettiğiniz sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini unutmamanız gerekiyor. Karşınızdaki insanlæarla görüş ayrılıkları yaşanabilir. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşacak olsanız da sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjinizi yüksek seviyede hissedeceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için motivasyonunuz çok güçlü olacak. Yakın çevrenizle iletişiminizde de hızlı ve etkili olacak, başkalarını ikna etme yeteneğinizi kullanabileceksiniz. Ancak dikkat etmeniz gereken nokta, aceleci hareket etmemeniz ve kararlarınızı dikkatli bir şekilde düşünmeniz. İlişkilerinizde de aşırıya kaçmadan hareket etmekte fayda var. Kendinizi dinlemeyi ihmal etmeyin ve içsel huzurunuzu korumak için zaman ayırın.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocuğu olan bir Koç burcuysanız, evladınızın iyi bir eğitim alması için elinizden geleni yapacaksınız. Henüz ilişkisini yeni bitirmiş bir Koç burcuysanız sizi üzenlere karşı gardınızı alacaksınız. Hayatınızda önceliğiniz başkaları değil kendiniz olacaksınız. Kendinizi mutlu etmeye odaklanacaksınız.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ortamlardan kaçınma isteğiniz olabilir. Anlaşılmakta zorlandığınızda geri çekilmek yerine, durumu kurtarmanın veya anlamaya çalışmanın bir yolunu bulmayı düşünmelisiniz. Beklenmedik tepkilerle karşılaşabilirsiniz, ancak yine de denemeye değer.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda şaşırtıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle alışveriş yaparken ani fikir değişiklikleri gündeme gelebilir.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İyi hissedeceğiniz ve çevrenize de verimli olabileceğiniz bir gündesiniz. Niyetlerinizi eyleme dökerken zorlandığınız noktaları tek başınıza aşmayı tercih edebilirsiniz.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaşanacak ve keyfini yerine getirecek gelişmeler seni şaşırtabilir. Alacağın güzel haberler gelecek hakkında yeni planlar yapmanı sağlayabilir hatta. Sana farklı girişimler için imkan sağlayan durumların peşine düşmelisin.

23 Aralık 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün sizi, özellikleveya uzun vadeli hedeflerle ilgili son fikirleri, projeleri veya kararları gözden geçirmeye sevk edebilir. Şimdi hırslar, kariyer, sorumluluklar veya itibar sorunları odak noktasında olabilir. Hayata verimli olabilecek yeni yollarla yaklaşmaya başlıyorsunuz ve önemli yeni fikirlere yol açıyorsunuz. Bir sonraki adımınıza dair bir fikir edinebilir veya aldığınız belirli yönlere ilişkin iç görü elde edebilirsiniz. İletişimleriniz normalden daha fazla etkiye sahip ve yanlış anlamaların olası olduğunu akılda tutarak kelimelerinizde seçici olmak en iyisidir. Bugünkü gözlemleriniz daha sonra paha biçilemez olabilir ancak yine de büyük kararlar almak için en iyi zaman değil.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde karşılıklı bir mücadele içinde olsanız bile, çevrenizin sizin üzerinizdeki etkisini biliyor ve kendinizi ona teslim ediyorsunuz. Rakiplerinizin olduğunu unutmamalı ve planlı bir şekilde sürdürmelisiniz.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugünve kazançlarınızla ilgili güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir ancak harcamalarınıza dikkat etmeniz tavsiyedir. Gününüz harika geçsin.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki huzursuzluk sürüyor. Onu yalnız bırakıyorsunuz. Bunun ne şimdi, ne ilerde sorun olmayacağını düşünüyor, onun buna alışacağını sanıyorsunuz. Yanıldığınızı önümüzdeki günlerde anlayacaksınız! İş yerinde çalışmalarınızı sürdürürken meydana gelebilecek terslikler sabırsızlığınızdan kaynaklanabilir. Ayrıca, yanlış anlaşılma ihtimaliniz de var. Güç duruma düşebileceğiniz bir olaydan sıyrılmasını bileceksiniz. Parasal konulara yönelik yeni atılımlar söz konusu.

23 Aralık 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 49' 56" R
Ay
Koç
29° 02' 33" R
Merkür
Başak
18° 50' 53" R
Venüs
Terazi
26° 35' 33" R
Mars
Yengeç
09° 02' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 42"
Satürn
Balık
15° 06' 38"
Uranüs
Boğa
27° 06' 43"
Neptün
Balık
28° 32' 04"
Plüton
Oğlak
29° 45' 09"
Chiron
Koç
22° 17' 17"
Lilith
Terazi
09° 11' 04"
True Node
Koç
06° 37' 19"
Son Güncelleme : 20/09/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>