Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Pes Etmek Sana Göre Değil Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2020, Perşembe

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 90%

Bugün ailenize alışılmadık bir şekilde yakın hissedebilirsiniz. Günün enerjisi, sevdiklerinizle eğlenmek ve samimiyet içinde olmak için size ilham verecek. Bazen biraz gergin oluyor ve insanlardan uzak duruyorsunuz. Ama bugün çok daha rahat hissedeceksiniz. Sadece kendiniz olmak ve sevdiklerinizin size siz olduğunuz için değer verdiğini bilmek güzel. Sahte davranmanıza ya da numara yapmanıza gerek yok. Sadece kendi benliğinizin ortaya çıkmasına izin verin!

Böylesi tuhaf günler çok sık yaşanmıyor. Artık ne istediğini bilmiyormuşsun gibi görünebilir. Dünyanın diğer tarafında çalışmak ya da gitmek için bir arzunuz mu var? Yapılacak en iyi şey, her zamanki aktivitelerinizden kurtulmak ve yürüyüşe çıkmak olabilir. Bu noktada kaybedecek bir şeyiniz yok!

Başka bir ülkede yaşamayı mı düşünüyorsunuz? Eğer öyleyse, belki artık bunun zamanı gelmiştir. Faaliyet alanınızdaki şeylerin gerçekleştiği yerde olmalısınız. İnsanlar sizin naptığınızla çok ilgileniyor. Bir karar verin ve buna bu karar sadık kalın!

Sosyal bir modda olabilirsin; çevreni insanlarla doldurabilirsin. İfade etmek istediğin birçok fikir ve his var. Ayrıca espriler yapıp hikayeler anlatmak konusunda da çok başarılı olabilirsin. Şu anda gösterinin tek yıldızı olmak istiyorsun; öyleyse dikkati çekmek için yol bul! Sevdiğin arkadaşlarını akşam yemeğine davet et ya da en sevdiğin arkadaş grubuyla takıl.İnsanlar sizi sık sık utangaç ve bir başınıza olarak görürler, ama tabii ki rahat olduğunuzda gerçekten çok açık olduğunuzu biliyoruz. Bugün diğerleriyle etkileşime geçmeyi olağandışı bir şekilde kolay bulacaksınız. Aslında, bugün oldukça girişken ve söyleyecek şeylerle dolu hissediyorsunuz. Bu yeni arkadaş canlısı davranışlarınız imajınız adına harikalar yaratıyor. Biraz işleri gevşetmen gerek ama.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zihninizdeki örümcek ağlarından kurtulmanın tam zamanı. Muhtemelen geçtiğimiz birkaç gündür son sürat gidiyordunuz. An itibariyla biraz rahatlamaya ve gevşemeye ihtiyaç duyacaksınız. Çok fazla işe koşturarak kendinizi zorlamayın. Öğleden sonra tembel bir şekerleme yapın. Açık havada oturup temiz havayı içinize çekin. Yerinizde durmayı başarabilirseniz, kendinizi iyi hissedeceksiniz!

23 Nisan 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün evi organize etmek için bir gün. Yaşam alanınızı en iyi nasıl kullanabileceğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Her şeyi aynı anda yapmaya kalkışmayın sıraya koyun. Belki de ertelediğiniz tüm küçük onarımlara vakit ayırabilirsiniz.

23 Nisan 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Koç burcuysan ufak sorunlar ile karşılaştığında pes etmek sana göre değil. İş hayatında yaptığın anlaşmalarda daha detaycı hareket etmelisin. Bugün bazı arkadaşların ile parasal temelli mevzular yüzünden karşı karşıya gelebilirsin. İlişkinin istediğin düzeyde gitmesi seni mutlu ediyor. Hayata insan ilişkileri konusunda değişik açılarından bakmaya başlıyorsun.

23 Nisan 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili konularda oluşan dengesizlikleri radikal kararlarla değiştirmek isteyebilirsiniz. Geçmiş hatalarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Mecbur olmadıkça kalabalık ortamlarda olmayın. Evde kalın.

23 Nisan 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kazançlarınızla ilgili konularda daha fazla düşünebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek sizi rahatlatacaktır. Sabah saatlerinde hayaller içinde olabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda akıcı koşullar söz konusu. Gün içinde kendi fikirlerinizi yaymak için çaba gösterebilirsiniz.

23 Nisan 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda partnerinizle etkinlik içerisinde olmak isteyebilirsiniz. Birlikte bir yerlere gitmek ya da fikir alış verişinde bulunmak size iyi gelebilir.

23 Nisan 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız ve kurumlarla ilişkileriniz ön plana çıkarken, ikili ilişkilerde agresyon, güç mücadeleleri ve manipulasyon gibi davranışlar karşılaşabileceğiniz için, sakinliğinizi koruyup olayları gözlemlemeniz ve konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

23 Nisan 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu yolda ilerlerken aslında sorduğunuz ve soracağınız her cevabın içinizde saklı olduğunu biliyorsunuz. Bu yüzden kimseye akıl danışmamalısınız. Kendi bildiğiniz gibi hareket etmeye devam edin.

23 Nisan 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Boğa burcunda bir Yeni Ay meydana geliyor. Önümüzdeki günlerde sürpriz bir kazanç elde etme şansınız bulunuyor.Finansal konularda yeni adımlar atmak için bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Satürn'ün Yeni Ay ile kurduğu sert etkileşim finansal konularda risk almadan, temkinli hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor.

23 Nisan 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünün etkileri, sizi son derece canlı ve enerjik kılmaktan geri durmayabilirler. Bu durum, coşkulu bir ruh hali içine girmenizi ve dikkatinizi büyük planlarınıza odaklamanızı sağlayacaksa da, günlük işler, bu konuda sizi engelleyebilir.

23 Nisan 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Entelektüel tarafınız ilişkinizi canlandırıyor. Bugün insanları iyileştirme özelliğine sahipsiniz. Etrafınızda problem yaşayan insanları dinliyor, onların sıkıntılarına çare bulabiliyorsunuz. Bu sayede de etrafınızda saygınlık kazanıyorsunuz.

23 Nisan 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün gerçekleşen Yeni Ay ile maddi ve manevi değerlerinde uzun vadede yenilikler olabilir. Gelecekte kendini daha güvenli ve huzurlu hissedebilmek için yatırımlara yönelebilir, birikim yapman gerektiğini düşünebilirsin. Kendini sahip olduklarınla ifade etmeye çalışabilirsin.

23 Nisan 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 31" R
Ay
Boğa
13° 19' 55" R
Merkür
Başak
20° 38' 28" R
Venüs
Terazi
27° 46' 09" R
Mars
Yengeç
09° 34' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 10"
Satürn
Balık
15° 02' 23"
Uranüs
Boğa
27° 05' 48"
Neptün
Balık
28° 30' 28"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 56"
Lilith
Terazi
09° 17' 29"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>