Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yeni Deneyimlere Atılıyorsunuz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Aralık 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek pürüzlerle karşılaşabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmanız gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Çalışmalarınızı kısa zaman içerisinde tamamlamanız gerekmekte. Hata yapmamanız sizin açınızdan daha iyi olabilir.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha aktif olmalısınız. Belirsizlikler canınızı sıksa da üstesinden gelme şansınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için değerli olan durumları paylaşmak isteyebilirsiniz. Sevincinizi ifade ettiğinizde buna kimin hangi gözle bakacağından emin değilseniz, bir kere daha düşünün. Yaşam ve başarı, bir intikam ve hırsın meyvesi olmayacak kadar üst düzeydir.

24 Aralık 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün için enerjik ve kararlı bir ruh haline sahip olacaksınız. Kendinizi daha başarılı ve motive hissedeceksiniz. İş hayatınızda yeni fırsatlar ve projeler ortaya çıkabilir, ancak aceleci hareket etmek yerine dikkatli bir planlama yapmanız önemli olacaktır. Kişisel ilişkilerinizde ise anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. İlişkilerinizi daha derinden keşfetme ve sorunları çözme fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bugün, özgüvenli adımlar atarak hedeflerinize ulaşma şansınız yüksek.

24 Aralık 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesinden uzakta yaşayan bir Koç burcuysanız, bugün yapacağınız telefon konuşmasında duygusal dakikalar yaşayabilirsiniz. Akşam yemeğe gelecek arkadaşlarınız için yeni tarifler araştırmaya başlayabilirsiniz. Yeni deneyimleriniz için oldukça heyecanlısınız. Eski bir arkadaşınızdan hiç beklemediğiniz bir telefon alabilirsiniz.

24 Aralık 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Önceliklerinizi belirleme konusunda daha belirgin adımlar atmak isteyeceksiniz. Sınırlar ne kadar karmaşık olsa da dengeleme şansınız var. Amaçlarınıza uygun hareket etmeniz, sizin açınızdan çok daha iyi olabilir.

24 Aralık 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizde hareket ve sizi kafaca meşgul edebilecek pek çok durum var. Ancak iletişimle ilgili bazı sınırlamalarla da karşılaşabilirsiniz.

24 Aralık 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız kararlar be-raberinde hayatınıza yenilikler getirebilir. Bitenler ve başlayanlarla geçen hızlı günler geçirebilirsiniz ancak pozitifliğinizi koruyun.

24 Aralık 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlara şüpheci yaklaşman olası bugün. Kafandaki soru işaretlerini çözmek için her şeye şüpheyle yaklaşabilirsin. Bu şüphenin insan ilişkilerine zarar vermemesi için dikkatli davranman gerekebilir.

24 Aralık 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, yeni bilgiler ortaya çıktıkça son planlarınızı veya eski kararları yeniden gözden geçireceksiniz. Aldığınız bilgiler tam olmayabileceğinden, düşüncelerinizi çok güçlü bir şekilde ifade etmeden önce tekrar kontrol etmeniz mantıklı olacaktır. Neyse ki, yakın zamanda yapılan planları, özellikle de seyahat ve kişisel veya mesleki genişlemeyle ilgili planları gözden geçirmek için mükemmel bir zaman. Bazı şeyleri gözden geçirmeye ve yeniden çalışmaya ihtiyaç olabilir ancak en iyi sonuçları elde etmek için yeni yılın sonrasına yönelik sağlam planlar veya taahhütler yapmaktan kaçının.

24 Aralık 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde farklı koşulların çalışma sistemlerini merak edeceğiniz bir gün. Duygu dünyanızı çevrenize kapatabilirsiniz. Arkadaşlarınız, düşüncelerinizi merak ediyor; oysa siz içinize kapanmayı tercih ediyorsunuz.

24 Aralık 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

24 Aralık 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün seyahat, eğitim, kardeşler ön plana çıkabilir. Gününüz harika geçsin.

24 Aralık 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın çevrenizde bulunan birinden çok hoşlanıyor, ama duygularınızın daha ilerilere gitmemesi için kendinize gereksiz yere baskı uyguluyorsunuz. İş hayatınız yoğun bir tempoya giriyor. Bu durum size biraz sıkıntı verse de, dişinizi sıkıp, ortama ayak uydurursanız son derece büyük maddi kazançlar sağlayabilirsiniz. Tamamen umudunuzu kestiğiniz maddi bir konuda yüzünüz gülecek. Beslenmenize dikkat ettiğiniz söylenemez. Dikkatli olmazsanız bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

24 Aralık 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 50' 20" R
Ay
Koç
29° 08' 47" R
Merkür
Başak
18° 51' 40" R
Venüs
Terazi
26° 36' 03" R
Mars
Yengeç
09° 02' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 43"
Satürn
Balık
15° 06' 36"
Uranüs
Boğa
27° 06' 42"
Neptün
Balık
28° 32' 03"
Plüton
Oğlak
29° 45' 08"
Chiron
Koç
22° 17' 16"
Lilith
Terazi
09° 11' 07"
True Node
Koç
06° 37' 19"
Son Güncelleme : 20/09/2024 10:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>