Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sorumluluklarının Farkındasın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa masaya yatırmalı ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz. Birlikteliğinizi zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Duygularınız karmaşıklık gösterebilir.

Mesleki açıdan kendinizi biraz olsun sıkıntıda hissedebilirsiniz. Olumsuzlukların son bulması için elinizden gelenin en iyisine ihtiyacınız var. Olumsuzlukları gözünüzde büyütmemeniz de yararınıza olabilir.

Maddi fırsatlar konusunda daha dengeli olmaya çalışın. İstenmeyen sorunları ortadan kaldırmak istiyorsanız, çabalamaya devam edin. Tutarlı harcamalar yapmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aciliyeti olmayan işlerinizi bekletebilirsiniz. Akışta olmanın ve yaşama güvenmenin keyfini yaşamaya ihtiyacınız olabilir. Günün ikinci yarısında enerjiniz yükselebilir, kendinizi yapmak istedikleriniz konusunda daha hazır hissedebilirsiniz.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha keyifli ve enerjik hissedebilirsiniz. İletişim becerilerinizin üst seviyede olduğu bu dönemde, insanlarla daha kolay anlaşabilir ve iletişim kurabilirsiniz. Ekip çalışmalarında liderlik yönünüzü ortaya koyarak projelerde başarılı olabilirsiniz. Kendinize ve yeteneklerinize güvenerek önümüzdeki günlerde karşınıza çıkabilecek fırsatları iyi değerlendirebilirsiniz. Bugün içinde bulunduğunuz enerjiyi olumlu yönde kullanarak hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Koç burcuysan ilişkilerinde anlaşılmak biraz zor olabilir. İlişkilerde dengeyi bulman zorlaşabilir. Zıtlaşmalar, fikir çatışmaları gündeminde. Nerede susacağını, nerede tepki göstereceğini öğrenmelisin. Belki de bakış açını değiştirmelisin. Akşam saatlerini ailene ayırabilirsin.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugündisiplinine verdiğiniz önem daha belirgin olabilir. Düşüncelerinizi eyleme dökmek ve bunları sürekli hale getirmek, odaklanmanız gereken bir konu olabilir. Kendi özgün çalışma tarzınızı geliştirerek ilerlemeyi kolaylaştırabilirsiniz. 

25 Temmuz 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi keyifsiz kılan durumlar olabilir. Kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Bilemediğiniz olaylardan dolayı stres yaşayabilirsiniz. İşleriniz istediğiniz hızda ilerlemeyebilir. İkili ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Günün ikinci yarısında kendinize zaman ayırma fırsatı yakalayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat edin.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İstekleriniz ve yapmanız gerekenler çelişebilir. Olumlu kullanılan kalp çakrası, sezgiler gibi hislerinizi aktive etmeye de ihtiyacınız var.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla arandaki iletişime dikkat etmen gerekecek. Bazı konularda birbirinizle konuşma zorlaşabilir. Ani tepkiler vermek ve birbirinizi üzmek yerine, daha anlayışlı olmanız gerekebilir.

25 Temmuz 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda çalışmalarınız hızlanıyor ve enerjiniz oldukça yüksek. Bu dönemde öğrenme, kişisel ilgi alanları ve projelere yönelme eğilimindesiniz. Önümüzdeki süreçte çok hızlı gelişen iletişimler ve eylemler söz konusu olacak. Bu nedenle dikkatli olmanız gerekiyor. Birçok küçük işi veya bir projeyi tamamlamak için oldukça motive olabilirsiniz ancak bugün zaman zaman somut şeylere odaklanmak zor olabilir. Bu nedenle daha özgür ve yaratıcı biçimli faaliyetler için daha uygun bir zaman olabilir. Hayatınızın arka planıyla ilgilenmek size ödüllendirici ve canlandırıcı gelecektir.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi doğru kullanmalısınız. Önünüze çıkabilecek engellere dikkat etmeli ve adımlarınızı dikkatli atmalısınız. Kendi düşüncelerinizi savunduğunuz müddetçe sonuca varamazsınız. Hatalarınızı kabul etmek zorundasınız..

25 Temmuz 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda her şey tıkır tıkır işliyor. Sorunlar, üzerine gittiğiniz anda neredeyse kendiliğinden çözülüveriyor. Maalesef gelecekte her anınız böyle olmayacağından, bugünlerin kıymetini bilin. Hiçbir ayak bağınızın olmamasını fırsat bilip, bu dönemde tüm zamanınızı ailenizle ve arkadaş çevrenizle geçirin. Onlarla olan bağlarınızın ne kadar güçlendiğini siz de hissedeceksiniz.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün kendinize zaman ayırabilirsiniz. Kişisel gelişim, kişisel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişiklerinizde yaşadığınız çatışmaları çalışma arkadaşlarınıza olumsuz bir şekilde yansıtabilirsiniz. Siz; denge insanısınız ve bu tür davranışlarınız çevrenizde tepki oluşmasına neden oluyor. Bugün, Ay'ın konumu; maddi konuların önem kazanacağını ve bir takım araştırmalar içinde olacağınızı gösteriyor.

25 Temmuz 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 21' 16" R
Ay
Boğa
06° 21' 34" R
Merkür
Akrep
07° 01' 26" R
Venüs
Yay
00° 32' 02" R
Mars
Yengeç
23° 16' 01" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 11" R
Satürn
Balık
13° 22' 27"
Uranüs
Boğa
26° 24' 25"
Neptün
Balık
27° 47' 49"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 03' 03"
Lilith
Terazi
12° 16' 43"
True Node
Koç
06° 35' 50"
Son Güncelleme : 18/10/2024 09:04

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>