Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Küçük de olsa, sevgilinizin problemlerini dinlemeyi ihmal etmemelisiniz. Doyumlu ilişkiniz uzun ömürlü görünüyor. İlişkiyi ayakta tutma çabalarınız, heyecanınızı diri tutuyor.

Yükünüzü azaltmak için daha yetkili mercilerle görüşmeniz gerekebilir. İstikrarlı ve düzgün ilişkileriniz, çok haklı taleplerinizin karşılıksız kalmayacağının teminatı gibi görünüyor.

Giderlerinizi kontrol altında tutabiliyorsunuz. İyi bir birikimci olduğunuz çok belli oluyor. Aile bireylerinden birinin savurgan isteklerini denetleme çabanız, yakında netice verebilir.

İyi niyetli olmayan birisiyle bir alışveriş içinde olacaksınız. Bu alışverişte duygusallığınızı bir yere kilitlemeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi çok özleyen yaşlılara ziyaret yapmak için iyi bir gün. Bu ziyaret sonrasında kendinizi onlardan daha da mutlu hissedebilir, bundan sonra bu tür ilişkilerde daha duyarlı davranmaya karar verebilirsiniz. Bir sağlık sorununuz var, yorgunluktan olabilir. Bugün kendinizi biraz daha zinde buluyorsunuz. Yakında mutlu bir habere hazır olun.

28 Ekim 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 01:22 Kova burcunda oluşacak ilkdördün, bağlı bulunduğunuz grup veya çevrenizdeki insanlarla ilişkinizi, amacınızı ve hedeflerinizi gözden geçirmenizi sağlıyor. Probleme yol açan her kim veya her ne varsa onunla mücadeleden yanasınız. Bireysel ihtiyaçlarınızı daha fazla önemseyebilir, liderlik gücünüzü ortaya koyarak sözünüzü dinletmek istersiniz. Özellikle geçtiğimiz hafta sorun çıkaran ve hala düzelmeyen bazı sıkıntıları bugün gidermek niyetinde olabilirsiniz. Bir hafta önce adım attığınız işlerin, doğru yönde ilerleyip ilerlemediğine bakma zamanıdır. Aslında sorumluluklarınız nedeniyle yorgunsunuz. Bu yüzden de üzerinizdeki baskıları nasıl gidermeniz gerektiği hususunda kafanızın içinde planlamalarda bulunabilirsiniz. Bütün bunlar doğal olarak gün boyu endişeli tepkilerde bulunmanıza, kimseye güvenmemenize, bütünlük oluşturmakta zorlanmanıza neden olabilir. Başkalarının ihtiyaçları ile sizin istekleriniz arasında çatışma meydana gelebilir. Maddi ve manevi yönden kendinizi güvende hissetmeniz zorlaşır. Yapılması gereken öncelikle sakin olmak ve yapıcı çözümlerde bulunmak için mantıklı düşünmektir. Saat 06:21 Venüs-Pluto mücadeleci görünümü, ilişkide uyumun gözetilmesi, ortaklaşa sevgi alışverişinin tesis edilmesi yönünde önem taşıyor. Eğer ilişkinizde böyle bir uyum ve böyle bir ortak gönüllülük yoksa çiftler için zorlayıcı zaman demektir. Kimi çiftler için, yeniden bir araya gelişin simgesi olur, bazı çiftlerin birbirinden kopmasına neden olabilir. İş ortaklıkları açısından ele alırsak, başkalarıyla uyumlu, dengeli, huzurlu yönde bir alışverişe ihtiyacımız var demektir. Venüs-Terazi burcunda ilerlediği için aslında gayet olumludur. Problemler olsa dahi, biz rakiplerimiz ve başka kişilerle nazik bir şekilde anlaşmamız mümkün olacaktır. Öncü elementler arasındaki bu görünüm, her zaman kişiye atılım gücü vereceğinden, işiniz ve ilişkileriniz söz konusu olduğunda sadece kendi bakış açınızla durumları ele almamakta yarar vardır. Saat 06:25 Merkür-Pluto olumlu görünümü sayesinde, toplumsal ve kariyer yaşantınızla alakalı konular üzerinde gayet ciddi bir biçimde düşünebilir, bu alandaki mevcut durumunuza odaklanarak neler yapmanız gerektiği hususunda kararlar verebilirsiniz. Eğer memnun olduğunuz birve statüye sahipseniz bu görünüm, çok daha olumlu yönde adımlar atmanız adına size destek verir. Bizi huzurlu kılacak gelişmelerle karşılaştığımız bir gün olsun. Kalben sevgilerimle,

28 Ekim 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenin yanına gitmek için plan yapmak isteyebilirsin. Ancak erkenden yol almazsan sana misafirler gelebilir.

28 Ekim 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ve arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirmek isteyeceğiniz bir gün.Aile ve finansal konularınız ile ilgili uzlaşamadığınız bazı konular duygusal gerilim yaratabilir.

28 Ekim 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde düşünmek ve yeni umutlar geliştirmek keyifli olabilir. Gelecek açısından iyimserlik getiren fırsatlar da var.

28 Ekim 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne istekli başlayacaksınız ve duygularınız yüksek olacak. Sürpriz teklifler ile karşılaşabilirsiniz ve kafanız karışabilir. Fakat aynı zamanda kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bugün tekliflerin yanı sıra beklemediğiniz kişilerin iltifatları da şaşırtıcı olacak ve kendinize olan güveniniz artacak. Ancak sözlerinize özen gösterin ve aklınızdan geçenleri söylemeden önce bir kez daha düşünün.

28 Ekim 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özellikle ikili ilişkilerde karşınızdaki kişiye karşı biraz daha toleranslı, hoşgörülü davranmaya çalışmalısınız. Farkında olmadan veya elinizde olmadan baskı ve manipülasyona kayabilirsiniz.

28 Ekim 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda konuların derinine ineceksiniz. Para konularında etkinizialanlarınıza aktarmanız mümkün. Kalabalık ortamlarda sevdiğiniz insanın üzerinizde baskı kurmasına izin vermeyin.

28 Ekim 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda Ay tüm gün Kova burcunda seyahat edecek. Özgürlüğünüzü doya doya yaşayacağını bir hafta sonu sizi bekliyor olacak. Arkadaşlarınızla sosyal ortamlarda bir araya gelebilir ve orijinal fikirleri tartışabilirsiniz. Ayrıca zihninizi derin konulara cevap bulmak için zorlayabilirsiniz.

28 Ekim 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aradığınız huzuru er geç bulacaksınız.

28 Ekim 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 32' 16" R
Ay
Boğa
09° 45' 44" R
Merkür
Başak
20° 11' 22" R
Venüs
Terazi
27° 28' 22" R
Mars
Yengeç
09° 26' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 19"
Satürn
Balık
15° 03' 27"
Uranüs
Boğa
27° 06' 02"
Neptün
Balık
28° 30' 52"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 31"
Lilith
Terazi
09° 15' 52"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>