Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Garantici Davranıyorsunuz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışmalısınız. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli edin.

Mesleki olarak dalgalanmalar yaşanabilir. Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Biraz beklemede kalmak daha iyi olabilir.

Maddiyatla ilgili konularda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsat kapılarının açılabileceği bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerçek sonuçlarını görmemeye çalıştığınız her şeyin önünüze çıkacağı bir gün olabilir. Buna kayıtsız kalmayın ve yaşantınızı düzene sokun. Hiçbir şeyin eskisi gibi kalmamasına üzülmeyin, bu size yeni kapılar açacaktır.

28 Eylül 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. İçsel huzurunuzu sağlamak için meditasyon veya yoga gibi rahatlama tekniklerine başvurabilirsiniz. Ayrıca, sağlığınıza dikkat etmeli ve düzenli egzersiz yapmalısınız.

28 Eylül 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün aksiliklerin peşinizi bırakmadığını düşünebilirsiniz. Bir an önce eve gidip dinlenmek istiyorsunuz. Zihninizi dinlendirmek için telefon kullanmaya ara vermelisiniz. İlişkisi olan Koç burcuysanız, ilişkinizde duygusal yanınızı arka plana atmak istiyorsunuz. Mantığınıza göre hareket etmeye başlayacaksınız. Haytanızda garantici tavrınız ön plana çıkıyor.

28 Eylül 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzman Astrolog Aygül Aydın'la günlük burç yorumları...Haklı olduğunuza, kullanabildiğinize inandığınız bir konuda ilerlemek sizin için kolay olabilir. Ancak iletişim kazaları ya da dikkatsizlik bu kolay zor hale getirebilir. Ayağınıza gelen fırsatları kaçırmamak için her zaman fırsatın varlığından önce ne olduğuna odaklanmanızda fayda var. Bazı konuşmaların hukuki kanallara gitmemesi için sözlerinize hakim olmalısınız.

28 Eylül 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili içsel süreçler yaşayacağınız bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kayıp yaşayabilirsiniz. Fikir düzeyinde tartışmalara girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Öğleden sonraki zamanlarda kadın arkadaşlarınızın konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

28 Eylül 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle flört aşamasında olan ikili ilişkilerde dikkatli olmalısınız ve hemen karşı cinse güven eğilimi göstermeden olayları zamana bırakmalısınız.

28 Eylül 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin insanlarla beraber vakit geçirmek için güzel bir gün olacak. Onlarla daha çok zaman geçirmek kendini daha iyi hissetmek için önemli olabilir. Aile ilişkilerini derinleştirmek, ilişkileri iyileştirmek sana iyi gelecek.

28 Eylül 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün büyük bir bölümünü gizli şeyleri gizli tutmak için harcayabilirsiniz. Nitekim günün ilerleyen saatlerinde, başkalarıyla ve etrafınızdaki dünyayla daha fazla bağlantı kurmak isteyeceksiniz. Bu geçiş size duygusal olarak enerji verebilir. Oldukça doğal bir şekilde liderliği ele alıyorsunuz ve diğerleri de fazla düşünmeden sizi takip ediyor. Bu sağlıklı kendine odaklanmayla bile, ilişki kurma ve etkileşim kurma için iyi bir enerji yanınızdadır. Yaratıcılığı, sevgi ve ilgiyi ifade etmek için hayati bir zamandır. Günlük rutinlere bir ara vermeyi hedefleyin ve eğer başarabilirseniz, kendinizi şımartmak konusunda rahat olun.

28 Eylül 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konuların ağzı sıkı olduğunuz kesin. Karşılıklıgörüşmelerinde, finans konularının gündemde olacağını bilmelisiniz. Çalıştığınızyerinde yapmak istediğiniz birçok şeyi, kısıtlı koşullar yüzünden yaşama geçiremiyorsunuz.

28 Eylül 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlükrutininizi yerine getirmekte zorlanıyorsunuz. Bugünkü koşullarınız pek ümit verici değil ve yapacağınız işlerde başarılı olma ihtimali düşük. Siniriniziarkadaşlarınızdan çıkarmaya kalkışmayın. Ayrıca kendinizi çevrenizdekilere kapatmayın, içinize kapanmanızın size hiçbir yardımı olmayacaktır. Ailenizin yakınlığına sığının ve bu yardımcı kaynaktan uzanan eli kabul edin. Gelen destek sayesinde bu zor zamanı atlatabileceksiniz.

28 Eylül 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Toplum içerisindeki konumunuzu belirlemekte zorluk yaşamayacaksınız. Genel olarak istediklerinizi elde edebileceğiniz bir gün. Her şeyin daha da iyiye gitmesi için biraz daha çaba göstermeniz gerekiyor. Hızlı hareket etmekten kaçınmalısınız.

28 Eylül 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden beklediğiniz haber bugün gelecek. Bu haberle birlikte ferahlayacak ve üzerinizdeki tereddütlerden sıyrılacaksınız. Dedikodulara önem vermeyin. İş ortamında dikkat dalgınlığı yaşayabilirsiniz. Bugünlerde hiçbir işi şansa bırakmayın, riskleri iyi hesaplayın. Birtakım görüşlerinizde değişiklikler olabilir ve yeni hedeflere yönelebilirsiniz. Bazı yüklü ödemeleriniz var. Bunları erteleme talebiniz, olumlu karşılanmayacak gibi. Bugünlerde sağlık konularında bazı koşuşturmalar söz konusu olabilir.

28 Eylül 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 06' 04" R
Ay
Boğa
18° 11' 35" R
Merkür
Başak
21° 15' 38" R
Venüs
Terazi
28° 10' 32" R
Mars
Yengeç
09° 46' 00" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 20"
Satürn
Balık
15° 00' 55"
Uranüs
Boğa
27° 05' 29"
Neptün
Balık
28° 29' 54"
Plüton
Oğlak
29° 44' 23"
Chiron
Koç
22° 14' 06"
Lilith
Terazi
09° 19' 42"
True Node
Koç
06° 38' 10"
Son Güncelleme : 21/09/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>