Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Planlı Hareket Ediyorsunuz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda uyumu yakalamaya çalışacak ve birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışacaksınız. Kontrolün genel olarak sizin elinizde olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeleri de gereğinden fazla zorlamaktan kaçının.

Mesleki olarak daha bilinçli olmalısınız. Hata yapmadığınız takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacak olmanız da önemli. Olumsuzlukların çözüme kavuşması için ne gerekiyorsa onu yapın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Her türlü olumsuzluğun üstesinden gelebileceğiniz bir süreçtesiniz. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Benimsediğiniz bir gerçek varken henüz sizin için anlam ifade etmeyen durumların peşinden koşmamalısınız. Her insanın reçetesi ve ihtiyacı farklıdır. Kendiniz için uygun olan çalışma ve yaşam düzenini oluşturmak adına bugün bir toparlanma yapabilir, gerekli gördüğünüzde farklı görüşler de alabilirsiniz.

24 Eylül 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün, iletişim becerileriniz parlayabilir. Kişisel ilişkilerde insanlarla daha iyi iletişim kurma şansına sahip olabilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmaktan lütfen çekinmeyin ve yeni bağlantılar kurmaya çalışın.

24 Eylül 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pazar gününe enerjiniz yüksek başlıyorsunuz. Ailenize güzel bir kahvaltı hazırlamak için kollarınızı sıvıyorsunuz. Bu hafta içinde yapacaklarınızı planlamak istiyorsunuz. Planlı olursanız her şeye yetişebileceğinizi düşünüyorsunuz. İş hayatına yeni başlamış Koç burcuysanız, çalıştığınız kurumda çekimser tavırlar sergileyebilirsiniz.

24 Eylül 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatta hiçbir şeyin sizi bir kez gülümseten herhangi bir konunun önüne geçmesine izin vermemelisiniz. Her zaman bir şeyler zor olsa da onu yine kendi tepkilerinizle kolaylaştıracağınızı unutmayın. Gezi, tatil ya da bir hobinizle ilgilenmek için iyi bir gün olabilir.

24 Eylül 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kararsız kalmamaya bakmalısınız. Aslında evinizi, ailenizi ilgilendiren konularda çok şey yapabilirsiniz. Etki altındasınız.

24 Eylül 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatın getirdiği sürprizlere hazırlanabilirsiniz. Verimli birsürecine giriyorsunuz. Kişisel gelişiminizde önemli yol kat edebileceksiniz.

24 Eylül 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İstediklerine ulaşmak için sıkı çalışmaya ara vermemelisin. Sahip olduğun imkanları en iyi şekilde değerlendirip çalışmaya devam etmek seni için önemli olacak. Hedeflerine giden yolda sıkıntı çekmek seni korkutmamalı.

24 Eylül 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Huzurlu zihinsel durumunuz başkalarının sorgulamasıyla ele geçirilebilir. Kişisel ve profesyonel alanınızda neler olup bittiğini öğrenmek konusunda oldukça meraklıdırlar. Yakınlarınızdan biri, gelecek planlarınızı istemediğiniz birilerine söylemiş olabilir. Tüm bunları görmezden gelmeye ve odaklanmaya çalışın. Kişisel ve profesyonel yaşamınızda bazı ani değişiklikler olacaktır. Bu sizi endişeli ve güvensiz kılabilir. Öyle hissetmeyin ve rahatlayın! Akışa bırakın çünkü bu değişiklikler yalnızca sizin iyiliğiniz içindir. Birisi sizden intikam almaya çalışarak sizi mutsuz etmeye çalıştığında evren ona sizin yerinize cevap verecektir.

24 Eylül 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla beraber olma isteği içindesiniz ve onların fikirlerinden etkilenmeniz söz konusu olacaktır. Kendi kararlarınızı kendiniz vermek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı arzu ettiğiniz konuda kullanacaksınız.

24 Eylül 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Henüz gerçekleşmemiş bir dileğinize duyduğunuz istek artıyor. Bazen sırf bu dileğinizi yerine getirebilmek için tüm ilke ve ideallerinize boşvermeyi düşündüğünüz bile oluyor. Bu düşünce oyunlarına hiç kapılmayıp, arzularınıza biraz gem vurmaya çalışın. Elinizdekilerin kıymetini bilin ve hayatta insanı mutlu edenin çoğu zaman en basit ve küçük şeyler olduğunu unutmayın.

24 Eylül 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geçmiş ya da çocukluk anılarına dönüyorsun bugün. Ya da çocuklarla ilgili konularla da ilgilenebilirsin. Geçmiş hakkında hayaller kuruyorsun, bu da güzel bir durum aslında. Mutlu zamanların çoğalacak. Olumlu, iyimser ve uzun vadeli planlar yapacaksın. Bunları dostlarına anlatabilirsin bugün. Doğru yoldasın aslında, yapman gereken tek şey kararsız kalmamak.

24 Eylül 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birçok alanda şanslı olduğunuz ve yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir gün. Sevgilinizle aranızdaki gerginlikleri yumuşatmaya ve anlaşmazlıkları tatlıya bağlamaya çalışın. Mesleki yeteneklerinizin, bireysel yaratıcılığınızın ve girişimci yanınızın günlük yaşantınızda daha fazla fonksiyonel olduğunu göreceksiniz. Bugünyerinde birtakım problemler olabilir. O yüzden biraz yalnız çalışmaya gayret edin. İkili diyaloglardan kaçının. Bazı harcamalarınız gerçekten çok lüzumsuz.

24 Eylül 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 13' 24" R
Ay
Boğa
20° 00' 19" R
Merkür
Başak
21° 29' 34" R
Venüs
Terazi
28° 19' 40" R
Mars
Yengeç
09° 50' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 45"
Satürn
Balık
15° 00' 23"
Uranüs
Boğa
27° 05' 21"
Neptün
Balık
28° 29' 42"
Plüton
Oğlak
29° 44' 19"
Chiron
Koç
22° 13' 48"
Lilith
Terazi
09° 20' 32"
True Node
Koç
06° 38' 15"
Son Güncelleme : 21/09/2024 20:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>