Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kararlarınızı Gözden Geçiriyorsunuz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kendinizi duygusal olarak fazlasıyla canlı ve heyecanlı hissetmeye başlıyorsunuz. İmkansız gibi görünen bazı şeylerin gerçekleşmesiyle kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. İlişkinize vermiş olduğunuz değerin de belirleyici olabileceği bir gündesiniz.

Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Tercihlerinizin belirleyici olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Çabalarınızın karşılığını almak için biraz daha beklemede kalmanız gerekebilir.

Maddiyatla ilgili beklenmedik bazı sorunlar yaşanabilir. Gelir ve gider arasındaki aksaklıkların son bulmasını arzu ediyorsanız, bakış açınızı biraz olsun değiştirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir sorunla karşılaşmak size iflas bayrağı çektiriyorsa yaşadığınız süreci değil hedefinizi düşünmelisiniz. Bu hayatta sizi ne memnun edecek ve ne güvende hissettirecekse kendinizi buna göre yönetmelisiniz. Bugün bir karar alın ve hayatınıza her zaman devam ettirebileceğiniz bir bakış açısı kazandırın.

22 Eylül 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün enerjik ve aktif bir gün geçirebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz bir gün olabilir. İş ve kariyer alanında yeni adımlar atmak için uygun bir gün.

22 Eylül 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer hayatınızda sıkışmış hissediyor olabilirsiniz. Başkalarının egemenliğinin altında çalışmak yerine kendi işinizi kurmak isteyebilirsiniz. Maddi ve manevi kayıplar yaşamamak için adımlarınızı sağlam atmak isteyeceksiniz. Evlenme hazırlığı yapan Koç burcuysanız, partnerinizin ilgisiz tavırlarını gözlemliyorsunuz. Kararlarınızı tekrar gözden geçireceksiniz.

22 Eylül 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mücadele edebilmek hedefinize göre şekil alır. Bugün kendinize yeni hedefler bulmak ve bunları hayatınızda önemli noktalara getirmek için bir yol çizebilirsiniz. Sağlıklı bir yaşam sadece yediklerinize değil hareketlerinize ve davranışlarınıza da özen göstermekle mümkün olur.

22 Eylül 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygularınızı kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz. Olaylara karşı ani tepkiler geliştirmeniz söz konusu. Gün içinde yeni konularla ilgilenmek için fırsat yaratabilirsiniz. İlgi alanlarınız değişebilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sakin kalın.

22 Eylül 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yeni şeyler öğrenebilirsiniz ayrıca ev işleri ile ilgilenmek, şifalandırmak ya da ofis-ev tadilatlarınızı gerçekleştirmek için de uygun bir gün.

22 Eylül 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni insanlarla tanışıp önemli konuşmalar yapmaya hazır olmalısın. Senin için önemli olacak bir telefon trafiği gününün normalden yoğun geçmesine sebep olabilir. Planlamadığın geziler yapma ihtimalin bile var.

22 Eylül 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz ilham ararken aynı zamanda üretken ve yapıcı faaliyetlere de yöneliyorsunuz. Gün sizi duygusal zorluklar üzerinde daha az, sizin için neyin işe yaradığı konusunda daha fazla odaklanmaya teşvik ediyor. Aileyle olan ilişkileri güzelleştirmeye odaklanılabilir ve bu tatmin edici olabilir. Başkalarına yardım ediyor olabilirsiniz ve bağlılığınız takdir edilmektedir. Ayrıca bir partnerle bağlantı kurmak veya devam eden sorunları çözmek için de güçlü bir zaman olabilir. En iyi sonuçları almak için bugün ağırdan alın ve gözlemleyin.

22 Eylül 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi bitkin hissetmeniz için hiçbir sebep yok. Sadece sorumluluk duygunuzun artması sizi zorluyor. Yükünüzü hafifletmeye çalışmalısınız. Denetleme ve diretme özelliğiniz yüzünden, karşınızdaki kişileri kırıyorsunuz.

22 Eylül 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

22 Eylül 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evrene gönderdiğin enerjiler sana dönüyor. Eğer olumsuz bir enerjiyi evrene gönderiyorsan, öncelikle ısı ve ışık kaynağımız güneşe gönder ki yansınlar ve kül olsunlar. Sana sadece saygı, sevgi, sadakat, hakkaniyet ve fedakarlıklar gibi olumlu enerjiler gelsin. Bugün lütfen kin, nefret ve yokluk bilincinde kalma, çünkü senin için güzel bir gün olacak.

22 Eylül 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

"Aşkta ben alırım, böyle olmalı" demeyin. Ona sevgisini istediği gibi gösterme fırsatı tanıyın. Kendi koşullarınızda diretmeyin. Böylece kendinize daha çok bağlayabilirsiniz. İş yaşamınızda genel olarak beğeniliyor olsanız da bazı olaylarda takındığınız tavır, işyerinizde size karşı bir antipati oluşturabiliyor. Çözüp hallettiğinizi sandığınız bir sorununuz, bazı insanların didiklemeleriyle yeniden karşınıza çıkabilir. Bütçeniz destek görmeden denkleşemeyecek gibi görünüyor.

22 Eylül 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 13' 00" R
Ay
Boğa
19° 54' 17" R
Merkür
Başak
21° 28' 48" R
Venüs
Terazi
28° 19' 10" R
Mars
Yengeç
09° 49' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 44"
Satürn
Balık
15° 00' 24"
Uranüs
Boğa
27° 05' 22"
Neptün
Balık
28° 29' 43"
Plüton
Oğlak
29° 44' 19"
Chiron
Koç
22° 13' 49"
Lilith
Terazi
09° 20' 29"
True Node
Koç
06° 38' 15"
Son Güncelleme : 21/09/2024 20:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>