Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Pozitif Hissediyorsunuz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken abartılı yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Kendinizi daha anlaşılabilir ifade etmelisiniz. Olumsuzlukları gözünüzde büyütmemelisiniz.

Çabalamaktan kaçmayacaksınız. Sınırların bilincinde olmalısınız. Hata yapmamaya odaklanmanız gerekiyor. Daha kontrollü olmanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına aldığınız sürece herhangi sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bağımsızlık duygunuz bir hayli yüksek ve bu da yalnız başınıza hareket edebileceğiniz anlamına gelmekte. Uzaklaşmaların ön planda olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeleri gereğinden fazla zorlamayın.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün enerjinizi artıracak aktivitelere yönelmeli ve çevrenizle iletişiminizi güçlendirmelisiniz. Özellikleilişkilerinde başarılı olabilirsiniz.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir çok özenerek takip ettiğiniz bir iş, bugün sizi daha pozitif hissedeceğiniz bir güne uyandırmış olabilir. Şans sizi destekliyor. Fakat kontrolünüzü kaybetmemeli ve gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Bugün aynı zamanda bir süre önce yaşadığınız kötü bir olayın tekrar hatırlatılmasından rahatsız olabilirsiniz.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatı ileriye bakarak yaşayabilirsiniz. Dolayısıyla geride kalan ve kalması gereken konular için kendinizi daha fazla zorlamamalısınız. Bugün hukuksal konularda geri dönüşler alabilir, sosyal mecralardaki işleriniz için bazı planlarınızı yürürlüğe koyabilirsiniz.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğle saatlerinde kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili fazla sorumluluk almamaya özen gösterin. Gün içinde bazı kayıplar yaşayabilirsiniz. Keyfinizin kaçmamasına özen gösterin. İçsel odağınızı kaybetmeyin. Akşam saatlerinde kendinizi hayalperest hissedebilirsiniz.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günü angarya işleri tamamlayarak geçirseniz de biten işlerinizi gördüğünüzde rahatlayabilirsiniz. İş konularda atışmaların ortasında kalmamaya çalışın.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugüne iyi tarafından bakmak zor gelebilir sana. Bir şeyler seni ekstra zorlayabilir. Enerjini ve hevesini kaybedebilirsin. O yüzden günü çok zorlanmadan geçireceğin şeylere odaklanmak daha iyi olacak senin için.

31 Ağustos 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün enerjisi size yavaşlamanız gerektiğini hatırlatıyor. Her zamankinden daha meşgul olabilirsiniz; nefes almak, düşünmek ve enerjinizi geri kazanmak için biraz zaman ayırmayı ihmal etmiş olabilirsiniz. Ekstra dinlenmeye, sessizliğe veya özel zamana duyulan ihtiyaç çok belirgin hale gelebilir! Ne yazık ki bu durum, işe veya sağlık konularına vermeniz gereken dikkatle çelişiyor olabilir. Kendinize ayıracağınız zaman ile sorumluluklarınızı yerine getirmeye veya günlük işlerinize katılmaya ayıracağınız zaman arasında sağlıklı bir denge bulmayı hedefleyin.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla beraber olma isteği içinde olsanız bile, onların fikirlerinden etkilenmeniz söz konusu olacaktır. Kendi kararlarınızı kendiniz vermek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı arzu ettiğiniz konuda kullanacaksınız.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün duygusal derinliğinizi kullanarak maddi anlamda fırsatları yakalayabilirsiniz. Ancak sağlık konusunda özenli olun. Gününüz şahane geçsin.

31 Ağustos 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız çok zengin bir dönemden geçiyor. Gönlü boş olanlar hayatlarının aşkını bulabilirler. İlişkisi olanlar ise çok önemli kararlar alabilirler. Sevgilinizle aranızda büyük bir yakınlaşma olabilir. İş hayatınızda çalışmalarınızın meyvesini alacağınız güzel gelişmeler sizi bekliyor. Çalışmalarınızın hızlanacağı ve biraz daha yoğunlaşacağı bu dönem başarılarınıza bir yenisini ekleyebilirsiniz. Harcamalarınızda çeşitli kısıtlamalara gitmek bütçenizi dengeleyebilir.

31 Ağustos 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 32' 33" R
Ay
Boğa
24° 42' 30" R
Merkür
Başak
22° 05' 58" R
Venüs
Terazi
28° 43' 32" R
Mars
Yengeç
10° 01' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 52"
Satürn
Balık
14° 58' 57"
Uranüs
Boğa
27° 05' 02"
Neptün
Balık
28° 29' 10"
Plüton
Oğlak
29° 44' 08"
Chiron
Koç
22° 12' 59"
Lilith
Terazi
09° 22' 42"
True Node
Koç
06° 38' 28"
Son Güncelleme : 22/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>