Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun her anlamda mükemmel biri olduğunu düşünüyorsunuz. Çok uzun bir zaman olmasına ve yaşadığınız onca zorluklara tartışmalara rağmen beraberliğinizden hoşnutsunuz.

Bugün de durgun gibisiniz. Tam anlamıyla birinsanısınız. İşinizi seviyorsunuz ve kolay, kolay bulunamayacakilişkileriniz var. Ama yine dehayatınızla aranızda bir soğukluk gözleniyor.

Parasızlık çektiğiniz söylenemez. Bazı gündelik sıkıntılarınız oluyorsa da, bunları hissettirmemeyi başarıyorsunuz. Denkleştirerek yaşamayı çok iyi beceriyorsunuz.

Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz bazı harcamalar evle aranızı açabilir. Hobilerinize yaptığınız harcamaların aldığı tepkileri unutmuş gibi görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel zevkleriniz, hobileriniz sizin için oldukça önemli. Yeni tanıştığınız bir arkadaşınızla hobileriniz çakışıyor. Bir araya geldiğinizde evlerinizi ihmal edebiliyorsunuz. Bugünlerde bedeninizi fazla yıpratıyorsunuz. Son zamanlardaki baş ağrılarınız bundan olabilir. Yakın bir zamanda aile arasında geniş bir toplanma görünüyor.

31 Ekim 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Salı gününe saat 00:32 Ay-Neptün kavuşumuyla başlamamız, ruhsal manada rahatlatıcı ve inancı güçlendiricidir. Evet bazılarımızı hayat şartları zorluyor olsa da, kişi kendi değerlerine sahip çıkarak ve olumlu düşünerek enerjisini yükseltebilir. Saat 10:38 Ay-Pluto görünümü, uzun vadeli düşünmenin işareti. Her konuda bu böyle. Bastığınız yeri, hemhem de özel hayatınızda bilmek istersiniz. Bu enerji birçok açıdan güç aşılayıcıdır. Ancak merdivenleri tırmanırken yavaş ve emin adımlarla çıkmaya çalışmak gayet mantıklıdır. Saat 20:21 Ay-Merkür görünümü, zihnimizin duygusal düşünmeye yatkın olduğunu işaret ediyor. İyi niyetliyiz. Sorunları çözmek yerine, kadere bırakmış gibiyiz. Ancak Akrep burcundaki Merkür, hesabını bil, çıkarlarını koru, o kadar iyi niyetli düşünmek sana zarar verebilir diyerek bizi hizaya getiriyor. Tabii ki çok mücadeleci değiliz. Fakat durumların da farkında olmamızda yarar var. Umduğunuz her ne varsa, hayrınıza olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

31 Ekim 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünün senin için rekabetçi bir ruhu var. Etrafındaki insanlarla ufak ufak zıtlaşsan da kimsenin kalbi kırılmayacak.

31 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik yaşamınızda rutin işlerinizin aksaması sizi zor durumda bırakabilir. Planlı olun.

31 Ekim 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizde sıkışıklıklar olabilir. Kimi zaman koşullar tahmin ettiğiniz gibi ilerlemeyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi endişeli hissedebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Kardeşlerinizle zaman ayırabilirsiniz.

31 Ekim 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı savunma yapacaksınız. Verici yönlerinizi olumlu yansıtabiliyorsunuz. Güven duygunuz gelişiyor.

31 Ekim 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aileniz ve iki ilişkilerinizi ilgilendiren alanda yeni kararlar alabilir, duygusal olarak geçici bir yalnızlık hissedebilirsiniz. Finansal konularda yeni kararlar almanızı desteklemeyen bugün, yalnız vakit geçirmek ve yaşamınızdaki olayları sorgulamak açısından ideal bir zamandasınız.

31 Ekim 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün işleriniz adına kolay organize olacak, ilişkilerinizi iyi kullanacaksınız. Biraz yalnız kalmak istiyorsunuz. Duygusal anlamda kendinizi ortaya koymakta zorlanacaksınız.

31 Ekim 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir yandangüçle uğraşırken diğer yandan çalışanlarınızın ya da mesai arkadaşlarınızın dertlerini dinler çözümler sunarsınız. Onların ruhuna iyi gelen yemek ve sinema programı yapmak da bugün size düşer. Hızlı, sonuca odaklı kişiliğinizle herkesin yarım günde yaptığı işleri siz bir günde toparlarsınız. Yaratıcı ve sanatçı yönünüzden destek alın.

31 Ekim 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

31 Ekim 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 32' 16" R
Ay
Boğa
09° 45' 44" R
Merkür
Başak
20° 11' 22" R
Venüs
Terazi
27° 28' 22" R
Mars
Yengeç
09° 26' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 19"
Satürn
Balık
15° 03' 27"
Uranüs
Boğa
27° 06' 02"
Neptün
Balık
28° 30' 52"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 31"
Lilith
Terazi
09° 15' 52"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>