Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Özenlisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün, ufak tefek sorunlarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Tüm sorunları geride bırakmak için zamana ihtiyacınız var.

Şartlara uygun hareket etmeye çalışın. Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Daha dengeli olmanız gereken bir gün.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya çalışın. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda yönetmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızın, iyi niyetinizin ve değerlerinizin başkaları tarafından kullanılmasına müsaade etmemelisiniz. Bunun için her ortam için, her ilişki için kendinizi ortaya koymaktan vazgeçerek başlayabilirsiniz. Bu cesaret ve enerjiyi kullanmak için aynadaki ile iletişime geçmeniz daha iyi bir seçenek olabilir.

31 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili koçlar, kendinizi kontrol edebilmeyi öğrenmelisiniz. Bugün ilişkileriniz biraz zorlayıcı olabilir, karşınızdaki kişiyi anlamaya çalışın. Haklıyken haksız duruma düşmeyin. Yaralanmalara, kazalara karşı dikkatli olun.

31 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gördüğün rüyanın etkisinde kalabilirsin. Evlilik hazırlığı içerisinde olan bir Koç burcuysan, ilişkine üçüncü kişiler tarafından yapılan yorumlara set çekeceksin. Ailene karşı hiç olmadığın kadar alıngan olabilirsin. Olayları fazla kişiselleştirmemeye özen göstermelisin.

31 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dışarıya yansıtmadığınız düşüncelerinizin sizi içeriden bitirmesine izin vermemelisiniz. İlgilendiğiniz konu, sorumluluğunuz veya hayaliniz ne olursa olsun onu açığa çıkaracak bir çözüm bulmalısınız. Hukuksal konularla ilgili yeni haberler alabilir, tutumlarınızı bu haberlere göre belirleyebilirsiniz.

31 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinize karşı daha duyarlı olmalı, ölçüsüz adımlar atmaktan kaçınmalısınız. Duygusal alanda ifade edilemeyen gelişmeler kontrolden çıkabilir. Kendi kişisel konularınız ve eve ait sorumluluklar üzerinde durmak için uygun bir dönem. Fedakârlık edilmesi gereken konularda ise paylaşıma gidebilirsiniz. Sezgilerinizin güçleneceği bir dönemdesiniz.

31 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karmik hesaplaşmalar gündeme gelebilir. Yaşadıklarınızı tekrar yaşayabilir ya da dejavu olabilirsiniz. Tekamül ve olgunluk yeni yaşanmışlıkların önünü açacaktır.

31 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yapacağın konuşmalar seni biraz gaza getirebilir. Bazı fikirlerini savunurken kendini çok fazla öne atabilirsin. Bazı şeyleri kişisel algılayabilir ve savunmaya geçebilirsin. Bu durumun sende strese sebep olmamasına dikkat etmelisin.

31 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün büyük bir parçanız içine kapanıyor. Neyse ki gün ilerledikçe zihniniz sizi daha olumlu yerlere götürüyor. Aniden aklınıza hayat kurtarıcı fikirler gelebilir ve konuşmalar genellikle heyecan verici, alışılmadık olabilir. Para ve işle ilgili konular odak noktasında olabilir ve çığır açıcı düşünceler bu konular etrafında dönebilir. Yeni fikirleri denemek eğlenceli bir macera olabilir. Hayatınıza yeni bir bakış açısıyla yaklaşmanıza yol açacak iç görüler kazanmaya hazırsınız.

31 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hızlı düşünüyor ve kavrama yeteneğinizi farklı konularda kullanıyorsunuz. Bugün klasik davranışlarınızı bir kenara bırakmalı ve olaylara daha esnek bir şekilde bakmalısınız. Sezgilerinizi pratiğe dönüştürmelisiniz.

31 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

31 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün bunalmış hissedebilirsiniz. İletişime dikkat etmeniz gerekebilir. Gününüz şahane geçsin.

31 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi iyi ifade edeceğini bir gün. Bulunduğunuz ortamlarda sizden bazı yorumlar isteyebilirler. Fikirleriniz söylerken, duygularınızdan arınmalısınız. Mantığınıza güvenseniz bile, bazı değişik olaylar, sizin tarzınızın dışında bir söyleşi gerektirebilir. Müthiş dengenizi ve kendinizi sınayabileceğinizi unutmamalısınız.

31 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>