Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sosyal Medyadan Uzaklaşıyorsunuz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün, sizin için bir şeylerin özel bir anlamı olacak, en ufak şeyde bile kendinizi iyi hissedeceksiniz. Algılarınız her zamankinden daha açık durumda ve gözden kaçırdığınız şeyler çok az. Aşk ve romantizm meseleleri bugün gündeme gelebilir ve tel örgünün diğer tarafında bekleyen birinin sizi yanına çağırdığını fark edebilirsiniz.

Genellikle bağımsız olarak çalışmayı tercih etseniz bile, biriyle işbirliği yapmaya karar verebilirsiniz. Bir partnerin size yardımcı olacağı konusuna her zaman güvenmiyorsunuz. Ama bugün takım kurma olasılığına daha açık olmalısınız. Bir projeyi iki bölüme ayırabilirsiniz. Ortağınıza, sivrileceği bazı görevler verin. Bu arada, siz de en iyi yaptığınız şeylere odaklanabilirsiniz. Bu ittifakı oluşturmak mükemmel bir kimya yaratabilir.

Bugün dışarıda zaman geçirmek isteyebilirsiniz, belki parkta bir yürüyüş olabilir. Bunu yapmanın en iyi yolunun bir süreliğine kendinizden uzaklaşmak olduğunu düşünebilirsiniz. Karar vermek bugün sizin için kolay olmayacak bu yüzden çok da zorlamayın. Dışarı çıkıp temiz havanın tadını çıkarın. Bazen bazı şeyler onları bir süreliğine aklımızdan çıkardığımızda daha hızlı bir araya gelir.

Daha ilerlemeci düşünmelisin. Bazen hem kişisel hem profesyonel hayatına dair gelenekselci olabiliyorsun. Günün enerjisi seni standart paradigmanı değiştirip yeni bir bakış açısı sahiplenmen konusunda dürtüyor. Bakışını değiştirebilirsen, bazı harika başarılar ayağına gelebilir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda herkes için faydalı olacak köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Siyasi ilerleme kaydedin. Bu gün kariyerinizde ilerlemek için mükemmel bir zaman.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları,bugün enerjiniz oldukça yüksek olacak ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Kendinizi fiziksel olarak aktif tutmak için bir spor etkinliğine katılabilir veya dışarıda zaman geçirebilirsiniz. İlişkilerinizde de tutkulu ve kararlı olacaksınız. Ancak, aceleci tavırlarınızı kontrol etmekte fayda var.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünyerinizde rekabete tanıklık ediyorsunuz. İş arkadaşlarınızın belli bir konuma yükselmek için neler yaptığını gözlemleyeceksiniz. Sosyal medya gereğinden fazla zaman geçirmek artık sizi rahatsız etmeye başlıyor. Sosyal medya detoksu yapmak sizi iyi gelebilir. Bu süreçte toprakla uğraşabilirsiniz.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her şeye layık olabilirsiniz ama kendinize olumsuz bir şeyi layık görmemelisiniz. Hayatınızı yaşamak istediğiniz bir plan varsa bugün o planı geliştirmek için çaba gösterin. Zihniniz sizi zorladığında gün içinde yeni fikirler ortaya çıkarabileceksiniz.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ay burcunuzda ilerlerken pek çok konuda daha sabırsız ve girişken davranabilirsiniz. Kişisel konulara zaman ayırın.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size iyi gelmeyen kişileri hayatınızdan çıkartabilir ve önünüzü ve hedeflerinizi daha emin adımlarla görebilirsiniz. Duygusal konularda şanslı olacaksınız.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün karşına son anda halledilmesi gereken bazı işler çıkabilir ve bu da seni biraz gerebilir. Paniğe kapılmak yanlış yapmana sebep olabilir, o yüzden sakin kalmaya çalışmak seni için daha iyi olacak bugün. Öncelikler sıralaması senin için daha iyi olabilir.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlardan gelen cesaretlendirme, riskli bir olayı şu anda cazip hale getirebilir. Bütçede olmayan bir parayı spekülatif veya sadece eğlenceli bir şeye harcamak isteyebilirsiniz. Arada sırada iyi vakit geçirmek, kurallarınıza bir istisna yapmaya değer olabilir. Yine de, herkes gece eve gittikten sonra neyin huzur içinde uyumanıza engel olacağını aklınızdan çıkarmayın. Duygusal açıdan, diğerleri oldukça bencil bir tavır sergilediğinden, bugün işler sizin için gerginleşebilir. Bencilliğin her zaman olumsuz olarak görülmediğini unutmayın. Bazen ben merkezli bir rol üstlenmek sağlıklı ve gereklidir.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yolculuklarda tanışacağınız kişilerle, romantik ortamların yaşanacağı, duygusal ilişkilerin doğacağı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurt dışı seyahatleriniz gündemde. Bugün görüşeceğiniz kişilerin düşünce tarzları, sizinle aynı olabilir.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son zamanlarda belirsizlikten bıktıysanız ve bir türlü karar veremiyorsanız, sonunda her şeyi daha parlak bir ışıkta görebileceksiniz. Kendinizi, verdiğiniz bir kararın iyi sonucunu görebilecek kadar aklı başında hissedeceksiniz. Artık sorunlara farklı perspektiflerden bakabilecek ve tüm açılardan kabul görecek bir uzlaşma noktası bulabileceksiniz.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün enerjik, atak olabilirsiniz. Aşk, tatil, eğlence konularında ise fırsatlarınız var. Aşk konusunda sürprizlere hazır olun. Gününüz şahane geçsin.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal sezgilerinizin güçlü olmasından dolayı somut kazançlar peşindesiniz. Yatırımcı yönleriniz atağa kalkıyor. Bugün, dostlarınızla farklı bir konuda fikir alışverişi içinde olacaksınız. Uzun süredir arzuladığınız seyahat planlarınız için uygun bir gün. Sürprizlere açık olun.

5 Ağustos 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 51' 43" R
Ay
Boğa
29° 22' 06" R
Merkür
Başak
22° 42' 21" R
Venüs
Terazi
29° 07' 24" R
Mars
Yengeç
10° 11' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 57"
Satürn
Balık
14° 57' 32"
Uranüs
Boğa
27° 04' 42"
Neptün
Balık
28° 28' 37"
Plüton
Oğlak
29° 43' 58"
Chiron
Koç
22° 12' 11"
Lilith
Terazi
09° 24' 52"
True Node
Koç
06° 38' 40"
Son Güncelleme : 22/09/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>