Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Keskin Kararlar Alıyorsunuz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız. İlişkinizden yana ortaya koyacak olduğunuz çabaların da karşılığını alabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

Olumsuzluklara çok fazla takılı kalmamaya çalışmalı ve etkin adımlar atmanın yollarını aramalısınız. Sorunların ve sıkıntıların son bulabileceği bir sürece giriyorsunuz. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmaya devam etmeniz gerekmekte.

Maddi anlamda daha kontrollü olmaya çalışın. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterme arzunuz da var. Odaklanabildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor.

Kullanılmaya açık olduğunuz bir oluşum içine katılmanız istenebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Siz güç kazanmaya çalışıyorsunuz. Bu konuda başarılı olabilirsiniz, fakat harcadığınız çabalarınızı perspektif içinde tutmalısınız. Önemli ilişkileri tahrib eden güç isteğiniz kendinizi yenilgiye uğrata bilir.

6 Ağustos 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün içsel tutkunuzla parlayacak ve enerjinizin zirvesinde olacaksınız. Kendinizi yaratıcı projelere adayarak dikkat çekeceksiniz. Kendi gücünüze inanma ve hedeflerinizi kararlılıkla gerçekleştirme zamanı.

6 Ağustos 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pazar gününe güzel bir kahvaltı ile başlıyorsunuz. Bugün kalabalığa karışmadan evde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Akşam yemeğe sevdiğiniz kişileri davet etmek için harekete geçiyorsunuz. Mutfakta onlar için lezzetli yemekleri hazırlayacaksınız. Kurduğunuz sofra dillere destan olacak.Evli Koç burcuysanız, eşinizle ilişkinize üçüncü kişiler müdahil olabilir. Bu kişilerin önünü kesmek için eşinizle keskin kararlar alacaksınız.

6 Ağustos 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızın yoğunluğu işinize, sorumluluklarınıza odaklanmanızı zorlaştırabilir. Kendinizi bir şeyler yapmaya zorlamakla bazı olumsuz etkilerden kurtulmak arasında fark vardır. Bugün o farkı yenin ve kendinizi illa zorlayacaksanız sizi neyin etkileyeceğine dair yeni düşünceler edinin.

6 Ağustos 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif veren konulara daha çok zaman bulabilirsiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak sizi mutlu kılacak.

6 Ağustos 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşı cinsle aranızdaki etkileşim sizi yapacağınız hatalardan koruyabilir. Sahiplenildiğinizi derinden hissetmek ise sizi mutlu edebilir ve çok iyi gelebilir.

6 Ağustos 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjin yüksek olabilir, önemli olan bu enerjiyi nereye kullandığın olacak. Her zamankinden daha sıkı çalışabilirsin mesela. Ev işlerini daha fazla ertelemeyerek kendine bir iyilik de edebilirsin. Sana bir faydası dokunacak şeylere odaklanabilirsin.

6 Ağustos 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün dikkatlerve sağlık alışkanlıklarına çevriliyor. Pek çok sorunu, beyin fırtınası ve analiz yoluyla, geriye bakarak veya geçmişteki çabaları gözden geçirerek veya eski projeleri canlandırarak çözebilirsiniz. Bu durum zaman zaman duyguları veya durumları analiz etmeye yardımcı olabilir. Nerede durduğunuzu öğrenebilirsiniz ancak altta yatan konuların olumlu gibi görünen iletişimleri karmaşıklaştırabileceğinin farkında olun. Günün ilk yarısında, ille de kalpten konuşma eğilimi vardır. Günün geri kalanında da yönlendirilmiş ve motive olmuş hissedeceksiniz.

6 Ağustos 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son günlerde, duygularınızda geçici bir karamsarlık söz konusu. Yollarla ilgili beklentilerinizin size kazandıracağı sürprize hazırlıklı olmalısınız. Bugün, Ay’ın konumu kararlarınızda istemediğiniz değişimlere neden olabilir.

6 Ağustos 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte başarılısınız - hiç kimse fark etmese veya herhangi bir takdir göstermese bile, başkalarına yardım etmeye ve destek olmaya her an hazır olmanız size fayda sağlayacak. Sevdikleriniz size destek vermek istiyor. Şu anda sahnede kimse olmasa da, gerçek aşkı bulmak için bir gözünüzü açık tutmanız gerekebilir. Tembellik ve isteksizlik zamanı geçti – enerjiniz artık sınır tanımıyor.

6 Ağustos 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün enerjik, atak olabilirsiniz. Aşk, tatil, eğlence konularında ise fırsatlarınız var. Aşk konusunda sürprizlere hazır olun. Gününüz şahane geçsin.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal konularda patlamalar yaşayacağınız özel günlerden biri. Partnerinizle aranızda önlemeyen bir çekim söz konusu. Fakat duygularınızı anlamak çok zor. Bugün kıskançlığınızı bastırmak zorundasınız. Sosyal yaşamın renkli yönü, birlikteliğinizi olumsuz etkileyecektir.

6 Ağustos 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 52' 07" R
Ay
Boğa
29° 28' 01" R
Merkür
Başak
22° 43' 07" R
Venüs
Terazi
29° 07' 55" R
Mars
Yengeç
10° 12' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 59"
Satürn
Balık
14° 57' 30"
Uranüs
Boğa
27° 04' 42"
Neptün
Balık
28° 28' 36"
Plüton
Oğlak
29° 43' 57"
Chiron
Koç
22° 12' 10"
Lilith
Terazi
09° 24' 55"
True Node
Koç
06° 38' 40"
Son Güncelleme : 22/09/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>