Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Farklı Bakış Açılarını Değerlendirmelisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Hayallerindeki insan ile tanışabilirsin bugün. Kafandaki aşk fikrine çok uygun bir durum ile karşılaşabilir ve enerjini yükseltebilirsin. Karşındaki insanı tanımak için ona bir fırsat verebilirsin.

Becerilerinize biraz daha bilgi eklemek gerektiğinin farkındasınız. Önümüzdeki günler yeni bilgiler için yatırım yapacağınız günler olabilir. Mesleki eğitiminiz için bir fırsat çıkabilir.

Bugün kendi işini kendin görmelisin. Gerek parasal konularda atacağın adımları belirlemek gerekse bu işleri halletmek için fiziksel çaba sarf etmek tamamen sana kalmış. Verdiğin emeklerin karşılığını alacaksın bugün.

Stres ve duygusal birikimler seni biraz yormuş olabilir. Bugün kendine vakit ayırman ve kafanı toparlaman sana daha iyi gelecek. Vücudunu dinlendirmen ve kaslarının üstündeki gerginliği atman sana daha iyi bir etki sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sahip olacağın güzel enerjiyi ve sevgiyi hayvanlara yönlendirebilirsin. Koşulsuz sevgi ve yardım konuları sana daha iyi gelebilir. Hem kendini daha iyi hissedeceğin hem de güzel yardımlarda bulunacağın bir gün olabilir bugün.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün sosyal anlamda zorlanacağınız bir gün sizi bekliyor. Sevdiklerinizle aranızda istemsiz bir gerilim oluşabilir. “Önce ben” tavrınızı bir süreliğine geride bırakmanız gerekebilir. Diğer kişinin hatalı olduğunu otomatik olarak varsaymayın. Her çatışmada öğrenilecek değerli bir ders vardır. Her anlaşmazlığı kendiniz hakkında bir şeyler öğrenmek için bir fırsat olarak görün.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde karşılaştığın sorunlara sakince yaklaşmak istesen de tutarsız tepkiler ile karşılaşmak seni gerebilir. Sakinliği kaybetmen ekip arkadaşlarının moralini düşürebilir. Bu konuda haklı olduğunu düşünebilirsin. Ancak çok yönlü düşünmek için kendine fırsat vermelisin. Akşam eve döndüğünde zihinsel olarak yorulduğunu hissedebilirsin.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çekinmek sizi hayatın uzağında tutabilir. Buna daha önce düştüğünüz için şimdi neler yaşayacağınızı ve neler göreceğinizi tahmin edebilirsiniz. Bugün bu döngüyü kırmak için kendinize izin verin ve bir adım atın.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek hayallerinizle ilgili bir konuda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde tepkileriniz kontrol etmeye çalışmalısınız. Ani çıkışlarınız tartışmalara yol açabilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için plan yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Kendinizi özgür hissedeceğiniz zamanlardasınız.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kelimelerinizi dikkatli seçmenizde fayda olan bir gündesiniz. Stresiniz veortamınızdaki olayların istemediğiniz şekilde gelişmesi durumu söz konusu olacak.

5 Temmuz 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatına hareket katıp farklılık yaratmak isteyebilirsin bugün. İşlerin ilerleyişinin hızlanması senin için fark yaratabilir o yüzden. Hayatın daha hızlı akması istediğin şeylerin gerçekleşmesini sağlayabilir. Programında yeni düzenlemeler yapmak sana genel anlamda daha iyi gelecek.

6 Temmuz 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, şimdi kontrolü ele alma ve otoritenizi savunma dürtüsü hissedebilirsiniz. Bugün, liderlik rolüne adım atmanız ve becerilerinizi sergilemeniz için harika bir fırsat yaratabilir. Yeteneklerinize ve içgüdülerinize güvenin ancak başkalarının görüşlerine dikkat etmeyi ve onların katkılarını da dikkate almayı unutmayın. Atılganlığınız ve kararlılığınız, işinizde ve kişisel etkileşimlerinizde kendini gösterecektir. Yapılacaklar listenizde bekleyen herhangi bir proje veya görevin üstesinden gelmek için bu enerjiyi kullanın. Tüm engelleri aşmak için kendinizi zorlayın ve gerçekten arzuladığınız şeyin peşinden gidin. İlişkilerinizde, iddialı olmakla otoriter olmak arasındaki dengeye dikkat edin. Tutkunuz ve dürtünüz, etrafınızdakilerin ihtiyaç ve arzularını gölgede bırakmamalıdır.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizle olan ilişkinize farklı gözle bakabilirsiniz. Hem kendinizi, hem de onu sorgulayarak zaman kaybediyorsunuz. Olaylara değişik bir felsefe ile yaklaşmak istiyorsunuz ve bunu başaramadığınızda canınız sıkılıyor.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç burcu, zihinsel ve ruhsal rahatlama için derin nefes alıp ver. Doğada vakit geçir, hayvanları besle, bitkilere su ver. Çok fazla konuları düşünüyorsun, rahatla.

6 Temmuz 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaş çevrenizde yardım sever duygularınızın ön plana çıkmasıyla ortamınız renkleniyor. .Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Yolculuklar gündeme gelebilir. Bugün bir çok ortamlara katılacak ve anlamlı konuşmalarınızla insanları etkileyeceksiniz.İlginç insanlarla tanışmaktan zevk alacağınız bir gün sizi bekliyor. Güven duygunuz gelişiyor.

6 Temmuz 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 16' 35" R
Ay
İkizler
05° 21' 02" R
Merkür
Başak
23° 29' 33" R
Venüs
Terazi
29° 38' 23" R
Mars
Yengeç
10° 26' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 20"
Satürn
Balık
14° 55' 41"
Uranüs
Boğa
27° 04' 16"
Neptün
Balık
28° 27' 55"
Plüton
Oğlak
29° 43' 44"
Chiron
Koç
22° 11' 08"
Lilith
Terazi
09° 27' 41"
True Node
Koç
06° 38' 53"
Son Güncelleme : 22/09/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>