Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Çok Fazla Çalışıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile aranda biraz mesafe olabilir bugün. Yan yana olsanız da aklınız başka bir yerde olabilir. Bazı konularda birbirinizi zorlamamak ve kendinize alan yaratmak size daha iyi gelecek.

Yoğunsunuz, bu akşam evetaşımanız gerekebilir. Birtakım kişilere karşı fazla sabırlı ve ölçülü oluşunuz, yoğunluk nedenlerinizden biri olabilir. Yakında hoşlanacağınız görüşmeleriniz olacak.

Maddi konularda kendini sıkıntılı hissetmen mümkün. Ancak bu sıkıntıyı kendi başına yaşaman gerekmiyor. İçini sıkan mevzuları sevdiklerinle paylaşmak sana daha iyi bir enerji sağlayabilir.

Sakin ve huzurlu bir gün geçirmeye ihtiyacın olabilir. Ancak bu imkan sağlanana kadar da kendin için güzel şeyler yapabilirsin. Oturduğun yerde daha fazla esneme hareketleri yaparak kaslarını çalıştırabilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin kişinin sana ekstra bir özen göstermesini bekleyebilirsin bugün. Romantik konularda daha istekli olabilirsin. Eğer hayatında kimse yoksa sana kendini iyi hissettirecek bir insan ile tanışmak isteyebilirsin.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazen görünen o ki, ne kadar uğraşırsanız uğraşın, bir türlü insanlara bakış açınızı kabul ettiremiyorsunuz. Bugün ise her zamanki rutinden farklı olarak güzel bir değişiklik olacak; arkadaşlarınız ve çevreniz fikirlerinizin değerini anlıyor ve insanlar tespitlerinizin dikkatli bir şekilde düşünülüp araştırıldığını fark ediyor olacak. Bu durum gelecekte daha fazla insanın sizi ciddiye almasını sağlayabilir, ki bu da muhteşem olur!

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün toprak burcunda Dolunay yaşanacak. Şüphe duyduğun emin olmadığın her şey bugün netlik kazanacak. Yorulmak nedir bilmeden çalışıyorsun. Bu durum senin hem bedensel hem zihinsel olarak yorulmana yol açıyor. Kendine dinlenmek için vakit ayırmalısın. Yeni keşfettiğin yetenlerini kullanarak kendine yeni hobiler edinebilirsin. Bu hobiler seni zihinsel açıdan rahatlatabilir. Yeni tanıştığın biri ile keyifli vakit geçirmek sana iyi geliyor.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her yeni başlangıç gibi bu haftayı başlatmak da size zor gelebilir. Ne olduğuna ve olacağına anlam veremiyorsanız yaşadıklarınıza karşı verdiğiniz tepkiye odaklanabilirsiniz. Kendinize ve kurduğunuz bağlantılara zaman tanıyın, bunu da sorumluluklarınızı yerine getirerek destekleyin.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda daha çok sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak sizin için önemli olabilir. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İlgilendiğiniz işlerde bürokrasiyle uğraşabilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin. İkili ilişkilerinizde uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi uğraştıracak konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Resmi işlerinizle alakalı birtakım aksaklıklar olabilir ancak bu durum moralinizi bozmasın. Bunun bir süreç olduğunu ve geçici olduğunu hep hatırlamalısınız.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlara dikkat etmen gerekecek bugün. Genel olarak sana yardımcı oluyormuş gibi görünüp arkandançevirenlerden uzak durmak isteyebilirsin. En iyisi kendi işini kendin görmek...

3 Temmuz 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kariyeriniz, hedefleriniz, özlemleriniz veya itibarınızla ilgili aydınlanmalar getirebilir. Yönetmek veya harekete geçmek için bir çağrı olabilir veya kişisel hayatınıza olan güçlü dikkatiniz ile sorumluluklarınıza, kariyerinize, uzun vadeli hedeflerinize veya dış dünyaya olan dikkatiniz arasında daha iyi bir denge kurmanız gerektiğini fark edebilirsiniz! Hırslarınızı görmezden geliyorsanız veya bir kenara itiyorsanız, bugün size bunu hatırlatıyor. Sizin için önemli olan bir şeyi başarmak için kullanabileceğiniz bir duygusal enerji akışı olabilir. Kendinizle ilgilenmek bugün doğru ve hatta keyifli geliyor. Fikirler zengin ve yaratıcıdır.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş disiplininiz mükemmel gidiyor. Bugün çevrenizdeki kişileri tarzınızla etkileyecek ve biraz da baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz. Kendinize güvenmenize rağmen, üstlerinizle konuşurken, daha sakin ve temkinli olmalısınız.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün kariyer hayatınızdaki belirsizlikler belirli hale geliyor. Sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla bir çok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız.Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz. Hissettiğiniz gibi yaşamak istemeniz en doğal hakkınız ve bu konuda kendinize baskı yapmamalısınız.

3 Temmuz 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 18' 37" R
Ay
İkizler
05° 50' 15" R
Merkür
Başak
23° 33' 25" R
Venüs
Terazi
29° 40' 55" R
Mars
Yengeç
10° 27' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 27"
Satürn
Balık
14° 55' 32"
Uranüs
Boğa
27° 04' 14"
Neptün
Balık
28° 27' 51"
Plüton
Oğlak
29° 43' 43"
Chiron
Koç
22° 11' 03"
Lilith
Terazi
09° 27' 55"
True Node
Koç
06° 38' 54"
Son Güncelleme : 22/09/2024 23:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>