Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Aceleci Davranmamalısın! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ufak tatsızlıklar gündeme gelebilir. İlişkinizi zorlayacak adımlar atmaktan kaçınmalısınız. Hislerinizi net bir şekilde ifade ettiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, mesleki sorumluluklarınızı yerine getirmekten kaçınmamalı ve buna göre adımlar atmalısınız. Olgun bir yaklaşım sergilediğiniz sürece kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Yapılması gerekenlere odaklanmanız gereken bir gündesiniz.

Bugün, parasal kaynakların yönetimi konusunda yeni adımlar atabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gereken bir gündesiniz. Doğru tercihlerin, finansal olarak sizi rahatlatma olasılığı yüksek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik süreçlerinizi daha iyi yönetmek isteyebilirsiniz. Profesyonel desteği de alabilirsiniz ama öncesinde kazancınızı elde ettiğinizdeki duygu durumunuzu iyi anlamalısınız. Sorumluluklarınız içinizdeki heyecanı ayakta tutmuyorsa, harcamalarınız bir acı çıkarma mekanizmasına dönüşebilir; kendinizden saklanmayın.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, yaratıcı fikirlerinizle ön plana çıkabilir ve çevrenizdeki insanlara ilham verebilirsiniz. Duygusal açıdan da kendinizi daha dengeli hissedebilirsiniz. İletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizdeki insanlarla uyum içinde çalışabilir ve ortak projelerde başarılı olabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artabilir ve hedeflerinize biraz daha yaklaşabilirsiniz. Özellikle grup aktivitelerinde yer almak size iyi gelebilir.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlerdir anlam veremediğin olumsuzlukların sebebini kafanda döndürüp duruyorsun. Özgürlüğün, rahatın ve isteklerin bu kadar ön plandayken insanlara davranış şeklinin geri dönüşlerini almaya başlayacaksın. Özellikle kariyerinle ilgili alacağın kararla, yakınlarını epey şaşırtabilirsin. Estetik yaptırmak istiyorsan aceleci davranmamalısın.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda daha aktif olmanız ve çevrenizden destek almanız, işlerinizi hızlandıracaktır. Özellikle ortaklıklar, aile desteği ve hukuki konulara odaklanarak maddi durumunuzu güçlendirebilirsiniz. Duygusal engelleri aşarak, kendinizi geliştirmek ve yeni alışkanlıklar edinmek için bu fırsatı değerlendirmelisiniz.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde daha olumlu hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz konularda gelişmeler olabilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba gösterebilirsiniz. Gün içinde ikili ilişkilerinizde gelişmeler olabilir. Keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi biraz savrulmuş hissetseniz de ve içsel boşluklarınız olsa da kariyer bağlamında oldukça şanslı bir gün.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İsteklerinize uymayan işlerde, isteklerinizi nasıl dile getirdiğinizi düşünmelisiniz. Üslubunuzla birlikte neye ne kadar öncelik tanıdığınız da etkili olacaktır.

16 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün yaratıcı, vizyon sahibi ve sıra dışı kişiler hayatınızda önemli bir yer tutabilir. Romantik anlamda olumlu gelişmeler veya enerjik bir canlanma yaşayabilirsiniz. Karmaşık veya sorunlu durumlarla yaratıcı ve barışçıl yollarla başa çıkma şansınız yüksek. Zihniniz, yeni olasılıklara açık. Duygularınız ön planda olabilir; daha önce bastırdığınız hisler yeniden ortaya çıkabilir. Ayrıca bugün, araştırma, derin düşünme veya içsel psikolojinize odaklanma konusunda güçlü bir enerji hakim. Zihinsel enerjinizi ve çabanızı, ilgi duyduğunuz projelere veya tutkularınıza yönlendirmek için zaman ayırmanız faydalı olabilir. Kişisel meseleler üzerine yoğun düşünceler ya da önemli bir tartışma gündeme gelebilir.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün parasal konular gündeminizde olabilir sevgili kovalar. Önemli kararlarınızı birkaç gün sonrasına ertelemenizde yarar var. Bugünün belirsiz atmosferi gerçekleri görmenize engel olabilir. Fikirlerinizi hayata geçirmek için yavaş ve temkinli adımlarla harekete geçin.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün para, kazançlar, gelirlerinizle ilgili bazı kısıtlamalarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinize karşı anlayışınız zayıf olabilir. Ona karşı biraz daha sıcak ve hoşgörülü davranmalı, sorunları büyütmekten kaçınmalısınız. Kuruntulardan uzaklaşın. İş yerinde rutin sorumluluklarınızı yerine getirebilir ve sorumluluklarınıza karşı daha rahat davranabilirsiniz. Olaylara yaklaşımınızda sakin olmanız, stres yapmanızı gerektirecek olayları yaşamanızı ortadan kaldırabilir. Birikimleriniz hayalleriniz için yeterli değil, ama ummadığınız kadar destek göreceksiniz.

16 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 18' 04" R
Ay
Yengeç
17° 08' 33" R
Merkür
Akrep
14° 38' 34" R
Venüs
Yay
06° 32' 38" R
Mars
Yengeç
25° 25' 43" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 48" R
Satürn
Balık
13° 09' 41"
Uranüs
Boğa
26° 13' 58"
Neptün
Balık
27° 40' 57"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Terazi
12° 49' 48"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>