Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sevgi Dolusun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2024, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı ifade ederken abartıdan kaçınmalısınız. Şartlara uygun hareket ettiğiniz sürece mutluluğa daha kolay ve kalıcı ulaşma şansınız var.

Mesleki dengeleri çok fazla zorlamamaya çalışın. Hata yapmamaya özen göstermeniz sizin açınızdan daha iyi olabilir.

Parasal durumları gözünüzde çok fazla büyütmemelisiniz. Gelir ve gider arasında denge kurduğunuz sürece sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni sorumluluklar almanız gerekebilir. Farklı sektörler, alanlar ve pozisyonlar size yeni tecrübeler getirebilir. Hayatınızdaki ya da çalışma ortamınızdaki kadınların bu yönde desteğini alabilirsiniz.

16 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi ifade etme gereksinimi duyabilirsiniz. Fikirleriniz, duygularınız ve düşüncelerinizle çevrenizdeki insanlara daha net bir şekilde iletme şansınız olabilir. Özellikleilişkilerinde iletişim becerilerinizi kullanarak yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Odaklanma ve kararlılık bugün sizin için önemli olabilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

16 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailene karşı düşündüklerini, hissettiklerini paylaşma konusunda çekingen davranmayacaksın. Ailenle kuracağın şeffaf iletişim, aranızdaki sevgi bağını güçlendirecektir. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, ilişkinle ilgili özel anılar biriktirebilirsiniz. Son zamanlarda yaptığın bazı harcamalar, yakınların tarafından uyarılmana neden olabilir. Alışkanlıklarını gözden geçireceksin.

16 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şüphesizliğin büyük bir nimet olduğunu anlayabilirsiniz. Size bunu hissettiren insanlara olan bağlılığınız biraz daha artabilir, kararlarınız netleşebilir. Sağlığın, kaygıdan uzakta olduğunuz yerde güçlendiğini göreceksiniz.

16 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularla daha fazla gündemde olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele verebilirsiniz. Yaşadığınız olaylardaki farkındalığınız işleri kolaylaştırabilir. İş hayatınızda görünür olmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde sizden daha güçlü kişilerden destek görebilirsiniz. Eksiklerinizi tamamlamanız gerekebilir.

16 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarının bakış açılarına da saygılı olmalısınız. Kolaylıkla sinirlenebilir ve kontrol edilebilir bir konuma gelebilirsiniz

16 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda dikkat gerektiren konulara özen göstermelisin. Kağıt işlerine özen göstererek ne yazıldığını dikkatle okuman ileride gereksiz masraflara girmeni engelleyebilir. Yapacağın harcamalarda özenli davranmalısın.

16 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz tahmin edilemez ve heyecan verici hissettirebilir Sevgili Kova çünkü gün değişim ve yenilik ihtiyacını uyandırıyor. Eğer son zamanlarda kendinizi kısıtlanmış hissettiyseniz, ev dünyanızı veya yaşam koşullarınızı iyileştirmek önemli olabilir. Ayrıca kişiliğiniz, bağımsızlık duygunuz, ilgi alanlarınız da odaklanmanız gereken konulardandır. Bir proje veya çalışmalarınız zirveye ulaşabilir ve aniden yön değiştirme isteği güçlü olabilir. Arzular şüpheli bir şekilde hızlı bir şekilde ortaya çıkarsa ani değişiklikler yapma konusunda dikkatli olun ancak eski sorunlarla başa çıkmak için esnek kalmak ve yeni yöntemlere açık olmak akıllıca olabilir. En iyi sonuçlar için, dürtüsel veya olgunlaşmamış bir şekilde tepki verme eğilimini dizginlemeyi hedefleyin.

16 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi sorunlarınızı yeniden gözden geçirdikten sonra, asıl yapmak istediğiniz planlarınızı ortaya çıkaracaksınız. Katılacağınız toplantılarda, mantıklı ve sistemli düşüncelerin hakim olduğu bir paylaşım içinde olacaksınız.

16 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

16 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün iş, kariyer hayatınız ön plana çıkabilir ancak ev-aile kavramlarından dolayı ani sarsıcı durumlar içinde kalabilirsiniz. Partnerinizle veya ortağınızla iletişimde sorunlar, yanlış anlaşılmalar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

16 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olumlu davranışlarınız yanlış anlaşıldığı zaman derinden yaralanıyor ve kendinizi savunmasız hissediyorsunuz. Bugün bulunacağınız ortamlarda duygusal yönleriniz ortaya çıkabilir ve huzursuzluk duyabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili fikirlerinizi kendinize saklamanızda yarar var. Haklı çıktığınız zaman, daha çok üzülüyorsunuz.

16 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>