Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Açık Sözlüsün! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Duygularınızı ve düşüncelerinizi dengelemeye çalışın. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Karmaşık durumların üstesinden gelmek için doğru zamanı beklemeniz gerekiyor.

Maddi anlamda kendinize çok fazla yüklenmemeye çalışın. Gereksiz şeyler için harcama yapmaya müsaitsiniz. Dikkatli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyerinizde yeni fırsatlar ve sorumluluklar sizi bekliyor. Bu dönemde mental açıdan güçlü olmanız ve istikrarlı bir şekilde çabalamanız önemli olacaktır. Yaşam tarzınız ve aile ilişkilerinizde bazı değişimler, iyileşmeler gözlemleyebilirsiniz.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Kova burcu için iletişim becerileriniz ön planda olacak. Zihinsel aktiviteler ve sosyal etkileşimler size keyif verebilir. Fikirlerinizi paylaşmak için uygun bir gün olacak. Ancak belirli konularda sabırlı olmalı ve iletişimde yapıcı bir tutum sergilemelisiniz. Karşınızdaki insanların fikirlerine saygı göstermek ve empati kurmak önem kazanacak. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz takdirde verimli ve başarılı bir gün geçirebilirsiniz.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içinde fazla açık sözlü olan bazı kişilerin kalbini kırabilir. İstemede de olsa sevdiklerinin kalbini kırmak seni huzursuz ediyor. Sevdiklerinin gönlünü almaya çalışacaksın. Uzun zamandır yaptığın birikimleri telefon almak için kullanmaya karar veriyorsun. Ailen birikim yapmanı takdirle karşılıyor.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerle ilgili bazı sorunlar gün yüzüne çıkabilir. İçinizde tuttuklarınızı dışa vurmak, kendinizi bu sorumluluktan çıkarmak adına bazı tartışmalara girebilirsiniz. Seslerin yükseldiği bir yerde hiçbir haklılığın kendini duyuramayacağını unutmayın; sakin kalan kazanacaktır.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için ter dökeceksiniz. Koyduğunuz hedeflerle ilgili üstlerinizle görüşmek iyi olabilir. Sıkışan işlerde program değişikliği yapabilirsiniz. Yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. İşleriniz bürokratik engellere takılabilir. Sakin kalıp, yeni bir yön belirlemek için kendinize fırsat tanıyın.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tarih ve anılarınız bugün hayatınızda yer kaplayabilir. Artık bağlı olmamanız gereken ne varsa bilinçli olarak vedalaştığınızda hayatınıza yenilikler girecektir.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Farklı ortamlara girmek isteyeceksin bugün. Yeni yerler keşfetmek, farklı konulara odaklanmak önceliğin olacak. Uzun zamandır gitmek istediğin bir yer varsa bugün buraya gitmek için planlar yapabilir ve hazırlığını buna göre yapabilirsin.

17 Haziran 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün duygusal açıdan sallantılar mümkün. Bu kadar içsel belirsizlik varken, henüz dış dünyayla savaşmamak en iyisi. Günün enerjileri güçlendirmekten çok kafa karıştırma eğiliminde olduğundan, sonuçlara varmak için acele etmeyin. Kaygı veya suçluluk üretkenliği etkileyebilir ancak tartışmalar artık çıkmaza girebileceğinden, bu enerjinin kişisel etkileşimlerinize sızmasına izin vermemeye çalışın. İyi yaptığınız şeye bağlı kalmak artık faydalı olabilir. Önemli konuları daha net bir güne bırakın ve şu anda gördüklerinize çok fazla duygusal enerji harcamaktan kaçının.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da siz de sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Sevdiğinize karşı kesinlikle gizlilik içinde olmamalısınız.. Bugün ters bir bileşke içindesiniz.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne kadar cazip gelse de, gereğinden fazlaüstlenmeyin. Onun yerine sizin için önemli meselelere odaklanın. Aksi takdirde bunalabilirsiniz. Yeni bir şeyi ele almaya karar verdiyseniz, açık olun ve başkalarını size yardımcı olmaya davet edin. Enerjinizi bu şekilde odaklarsanız ve doğrudan sizi ilgilendirmeyen sorunların ilginizi dağıtmasına izin vermezseniz başarıya ulaşma olasılığınız daha yüksek olacaktır.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün kariyer vehayatınız ön planda olabilir. Ailenizle ilgili durumlarhayatınızı etkileyebilir. Gününüz harika geçsin.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizde yaşadığınız duygusal çekişmelerin nedeni, siz değilsiniz. Yeteneklerinizin sınırlarını iyi biliyorsunuz. Atılımcı ruhunuzla, tatminkar işler peşindesiniz. Bugün, engeller karşısında pes etmemelisiniz. Çevrenizde farklı fikirleri olan kişilerden ilginç tavsiyeler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın tavırları önemli olacak.

17 Haziran 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 45' 27" R
Ay
Koç
27° 54' 00" R
Merkür
Başak
18° 42' 23" R
Venüs
Terazi
26° 29' 57" R
Mars
Yengeç
08° 59' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 25"
Satürn
Balık
15° 06' 59"
Uranüs
Boğa
27° 06' 47"
Neptün
Balık
28° 32' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 11"
Chiron
Koç
22° 17' 28"
Lilith
Terazi
09° 10' 34"
True Node
Koç
06° 37' 16"
Son Güncelleme : 20/09/2024 08:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>