Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sözlerine Dikkat! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, değer verdiğiniz kişiyle aranızdaki bağların daha da sıkı olmasını sağlayabileceksiniz. Birlikteliğiniz söz konusu olduğunda cesaretinizi üst seviyelerde tutmanız da gelişmeleri lehinize çevirebileceğinize işaret etmekte. Ayrıca, birlikteliğiniz yoksa da yakınlaşmalar açısından hızlı hareket etmek isteyeceksiniz.

Fikirleriniz ve düşünceleriniz karşısında normalden daha fazla savunucu yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. Davranışlarınızı biraz olsun değiştirmeye çalışmalı ve düzen sağlamak adına girişimlerde bulunmanın yollarını aramalısınız. Kendinizi her açıdan güvence altına almaya çalışın.

Finansal anlamda herhangi bir desteğe ihtiyacınız olduğunda arayışlarınızın cevapsız kalmayacak olması sizi fazlasıyla rahatlatacaktır. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar zorlayıcı olursa olsun, üstesinden gelebileceksiniz. İçsel dürtülerinizi biraz olsun bastırmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yorgunluk hissini aşmak için kendinize yeni uğraşlar bulabilirsiniz. Bir şeylerin üzerini örtmeden, sorunları çözerek, sorun olmayanlara takılmayarak ilerlediğinizde hayat kaliteniz artabilir. Potansiyelinize, yapmak istediklerinize ve yaptıklarınıza gölge düşüren insanları tespit etmeniz zor olmayacaktır.

2 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün pozitif enerjinizi kullanarak çevrenizdeki insanlara ilham verebilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekebilir ve yeni projeler hayata geçirebilirsiniz. Ayrıca, duygusal olarak da dengeli bir gün geçirebilir, ilişkilerinizde derinlik kazanabilirsiniz. Kendinize olan güveninizle engelleri aşabilir ve hedeflerinize daha da yaklaşabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz sürece bugün bereketli ve verimli geçebilir. Umarım keyifli bir gün geçirirsiniz.

2 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarıyla tatile çıkan Kova burcuysan, arkadaşlarınla birtakım gerginlikler yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınla tatile gittiğin için bir pişmanlık duyacaksın. Yakın çevrendeki bir kişini hamile olduğunu öğrenebilirsin. Bu haberi aldıktan sonra havalara uçacaksın. Aile üyelerinden birisi söylediğin sözlere alınabilir.

2 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Harcamalarınızı ve beklentilerinizi düzenleyin. Ek geliriniz elinizi güçlendirse bile kaynaklarınızı doğru kullanmalısınız. Sorunları çözmeye odaklandığınızda hiçbir şeyin gözünüzde büyütmeye değmediğini fark edeceksiniz.

2 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz önem kazanabilir. Gün içinde bilemediğiniz nedenlerden dolayı tepkisel davranabilirsiniz. Yeni haberler gündeminizi oluşturabilir. İkili ilişkilerinizde stresler meydana gelebilir. Tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gereken durumlar olabilir.

2 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar duygusal konularda partnerinize söz geçirmek istediğiniz ve farkında olmadan aşkı savaşa çevirdiğiniz bir gün olabilir.

2 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bilgi toplamak ve iletişim kurmak önceliğin olabilir. Son zamanlarda yaşanan bir konu ile alakalı herkesin hikayesini dinlemen gerekebilir. Eğer bir karar alman gerekiyorsa bu kararı almadan önce bütün doğruları öğrenmen gerekecek.

2 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün derin ve zengin sohbetlere ilgi duyuyorsunuz. Üretken bir enerjiniz var ve önemli projelerde harekete geçmek için uygun bir zaman. Dostça bağlantılar kurmak ve yeni fikirler keşfetmek size iyi gelecektir. İletişim becerilerinizi kullanarak, projelerinizi başarılı bir şekilde ilerletebilirsiniz. İşlerinizi halletme yeteneğiniz hakkında iyi hissediyorsunuz. İlham verici etkileşimlerden faydalanarak, motivasyonunuzu artırabilirsiniz. Kendinize fazla yüklenmemek ve sakin kalmak için özen gösterin. Günün enerjisini doğru kullanarak, önemli başarılar elde edebilir ve hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

2 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Romantizm sizi saran duyguların başında olacaktır. Gizli arzularınızın belirginleşmesi ve partnerinizin istekleri karşısında yoğun duygular yaşamanız, aklınızın karışmasına neden olabilir. Bugün çevrenizden ilgi görüyorsunuz.

2 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Umutsuzluk zamanı değil. Ruh halinizi bazı sağlıklı faaliyetlerle güçlendirebilirsiniz. Daha önce de bu gibi anlar yaşadığınızı hatırlayın ve bu kötü dönemin eninde sonunda biteceğini anlayın. Daha iyimser olmaya çalışın, yakında her şey yine eskisi gibi yoluna girecek, yeter ki siz sabit kalın ve daha pozitif bir bakışta kararlı olun.

2 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün gündelik işler, sağlık veya çalışma arkadaşlarınızla ilgili konularda beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

2 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlginç kişiler ilginizi çekiyor. Bugün, güç ve duygusallıktan yanasınız. Her iki duygunun zıtlaşmasını hissederken.öfkeli davranışlar sergileyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle düşünce paylaşımı içinde olsanız bile, aynı dili konuşmamanız, tartışma yaratabilir. İkileme neden olabilecek durumlara karşı hazırlıklı olun.

2 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 57' 04" R
Ay
Yengeç
25° 37' 04" R
Merkür
Akrep
15° 37' 26" R
Venüs
Yay
07° 19' 52" R
Mars
Yengeç
25° 42' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 56" R
Satürn
Balık
13° 08' 11"
Uranüs
Boğa
26° 12' 33"
Neptün
Balık
27° 40' 05"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 45"
Lilith
Terazi
12° 54' 08"
True Node
Koç
06° 23' 11"
Son Güncelleme : 24/10/2024 00:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>