Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Duygularını Dile Getiriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Daha kontrollü ve bilinçli olmalısınız. Bağımsızlık duygunuz biraz olsun ağır basmakta ve bu da ilişkinize belirli oranda zorluk çıkartabilir. Kendinizi düşündüğünüz kadar ilişkinizi de düşünmeniz gerektiğini unutmamalısınız.

Olumsuzlukları ortadan kaldırmanın yollarını aramalısınız. Hata yapmadığınız takdirde istediklerinize ulaşmayı başaracaksınız. Dengeleri lehinize çevirme şansına sahipsiniz ancak biraz daha sabırlı olmaya çalışmalısınız.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek her türlü harcamadan uzak durmalısınız. Gelir ve gider arasında denge kurmayı başardığınız takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güvende hissetmediğiniz yerlerde bulunmak istemeyebilir, zamanınızı evde geçirebilirsiniz. Bu eylemi dinlenmek ve sakince düşünmek için yapmalısınız. Aksi halde, kendinizi kapatmanın sizi gerçek manada korumayacağını bilmelisiniz.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Kova burcundaki insanlar için ilişkilerinde daha özgür ve bağımsız davranabilecekleri bir gün olabilir. Grup aktivitelerine katılmak, arkadaşlarınızla vakit geçirmek keyifli olabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz, bu yüzden duygularınızı net bir şekilde paylaşmaya çalışın. İş hayatınızda yaratıcı fikirler ortaya koyabilir, yeni projeler üzerinde çalışabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmek ve dinlenmeye zaman ayırmak da bugün önemli olacaktır.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Kova burcuysan, partnerinle yaşadıklarını anlamlandırmakta zorlanabilirsin. Biraz kafanı dinlemeye ihtiyacın olabilir. İkili ilişkiler konusunda ne kadar çabalasan da istediklerini elde etmekte zorlanabilirsin. Olayları fazla düşünmeye ara vermelisin.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde önemli gelişmeler ve kararlar gündeme gelebilir. Zorlayıcı durumlar yaşadığınızda da aslında kendinize destekler ve seçenekler bulduğunuzu fark edebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmadan önce ilişkilerden beklentilerinizi gözden geçirmeniz ve sağlamlaştırmanız faydalı olacaktır.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evle ilgili harcamalar yapabilirsiniz. Keyif aldığınız şeylere yönelmek isteyebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konularda değişiklik yapabilirsiniz. Gün içinde sanatsal uğraşlar ilginiz çekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ise kendi yönünüzü netleştirmek isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınız sizi gün içinde zorlayabilir.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Af dilemek isteyebilir fakat bu konuda cesaret edemeyebilirsiniz. İşlerinizi bitirmek ve cesaretli olmak için uygun bir gün, gün ortasında güzel haberler var.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine vakit ayırmak ve bazı aktiviteleri tek başına yapmak sana daha iyi gelebilir. Çevrenden gelebilecek negatif etkilere fazlaca açık olacaksın. O yüzden günü kendinle geçirmek ve insanlarla fazla muhatap olmamak sana daha iyi gelecek.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün enerjileri bağımsızlık duygunuzu güçlendiriyor, sevgili Kova ve kendinizi açıkça, doğrudan ifade etmeye hazırsınız. Her türlü yaratıcı uğraş için mükemmel enerji sizinle. Uyum ve denge duygunuz güçlü. Ayrıca bir tasarım veya yeni bir eğlence biçimi denemek için harika bir zaman. Daha pratik zihniyetiniz iyi fırsatlar bulmanıza ve mali işlerinizi kontrol etmenize yardımcı olabileceğinden, fikir alışverişi yapmak için iyi bir gün. Etkileşimler sakin ve başkaları için bir şeyler yapmak ne kadar önemsediğinizi göstermenin bir yoludur. Sözlerden daha yüksek sesle konuşan eylemler arayın.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızın inişli çıkışlı olacağı bir gün sizi bekliyor. Ailevi konularda yaşanan problemleri çözmek için doğru zaman. Kendinize zaman ayırmak istiyorsunuz fakat bugün pek mümkün olmayabilir. Ne istediğinize karar verin. Kendi değerinizi yok saymayın. Biraz da kendiniz için uğraşın.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde küstah ve rahatınıza düşkün bir tavır sergiliyorsunuz. İş arkadaşlarınız ve amirleriniz bu nedenle sizi müşkülpesent ve saygısız biri olarak görebilir. Doğru dengeyi tutturun ve taleplerinizi gözden geçirin. Davranışlarınıza yapılan eleştirileri kişisel olarak almayın. Arkadaşlarınıza kıyasla fazlasıyla titiz ve küçük detaylara dikkat eden birisiniz. Bu sizi popüler yapmaz. Bilakis biraz daha rahat davranın ve ufak meseleleri büyütmeyin.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün ev, aile, taşınmazlarla ilgili konular ön plana çıkabilir ancak bu durum bazı tartışmalara neden olabilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizde yaşadığınız duygusal çekişmelerin nedeni, siz değilsiniz. Yeteneklerinizin sınırlarını iyi biliyorsunuz. Atılımcı ruhunuzla, tatminkar işler peşindesiniz. Bugün, engeller karşısında pes etmemelisiniz. Çevrenizde farklı fikirleri olan kişilerden ilginç tavsiyeler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın tavırları önemli olacak.

29 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 57' 04" R
Ay
Yengeç
25° 37' 04" R
Merkür
Akrep
15° 37' 26" R
Venüs
Yay
07° 19' 52" R
Mars
Yengeç
25° 42' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 56" R
Satürn
Balık
13° 08' 11"
Uranüs
Boğa
26° 12' 33"
Neptün
Balık
27° 40' 05"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 45"
Lilith
Terazi
12° 54' 08"
True Node
Koç
06° 23' 11"
Son Güncelleme : 24/10/2024 00:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>