Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Bağlarını Güçlendiriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygusal enerji açısından yoğunluk yaşanmakta. Dengeleri zorlamaktan kaçınmamalı ve ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Genel olarak çabalarınızın karşılığını alabilecek olmanız da önemli. Her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var.

Mesleki olumsuzlukları ortadan kaldırmak için girişimlerde bulunacaksınız. Harekete geçme şansınız bir hayli fazla. Karamsarlığı bir kenara bırakmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Dengeleri tamamen lehinize çevirme şansınız var.

Finansal durumunuzu yakından ilgilendiren haberler alabilirsiniz. Genel olarak istediklerinize ulaşma şansınız var ancak bunun için biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte. Kontrolü mutlaka elinizde bulundurmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş ve ilişkilerde beklenmedik değişiklikler yaşayabilirsiniz. Aile meclisinde ele alınması gereken maddi sorunlar ve ertelenmiş detaylar gündeme gelebilir. Maddi kayıplardan korunmak için gecikme ve dirençten kaçınmak ve konfor alanınızdan çıkmaktan korkmamak önemlidir.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii! Bugün, Kova burcu için iletişimde olduğunuz kişilerle anlaşmazlıkları çözmek için kendi özgünlüğünüzü ve farklı bakış açınızı ortaya koymak önem kazanabilir. Yaratıcı ve yenilikçi fikirleriniz sayesinde engelleri aşabilir ve hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda bugün, duygusal olarak dengeye dikkat etmekte fayda var. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medyada göreceğin bazı paylaşımlar seni oldukça şaşırtabilir. Bazı kişileri arkadaş listenden çıkartacaksın. Duygularıyla hareket eden bir burçsun lakin kariyerini ilgilendiren konularda mantığınla hareket etmekten geri durmayacaksın. Akşam yeni bir çevreye dahil olabilir, tarzınla ve tavrınla odak noktası haline gelebilirsin.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konular ve kişisel kaynaklarınızla ilgili duygusal kararlar alabilirsiniz. Gelirlerinizi artırmak veya bütçenizi uygun bir düzeyde tutmak için daha dikkatli olmalısınız. Harcamalarınıza dikkat edin ve duygusal güvenliğinizi sağlamak için adımlar atın.  

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çocuklarınızla ilgili işlerle fazlasıyla oyalanabilirsiniz. Gereksiz harcamalarınızı kısmalısınız. Hobilerinizle ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. Kendinizi yaratıcı bulduğunuz konularda daha fazla ilerlemek isteyebilirsiniz. Bazı konularda risk almak için acele etmeyin. Etrafınızdaki insanların duygusal olarak sizi zorlandığını hissedebilirsiniz.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda özellikle çevrenizle olan iletişiminize dikkat etmelisiniz. İddialı kararlarınızı vermek için ilerleyen günleri bekleyebilirsiniz.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında yolunda gitmediğini veya tıkandığını düşündüğün konular için daha farklı bir çözüm yolu arayabilirsin. Bazı şeyleri yoluna koymak için farklı olana dikkat etmen ve yeni şeylere odaklanman gerekebilir.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeni bir şeyler yaratma ve hayatınızdan daha fazla keyif alma arzunuz yüksek. Rahatlamaya, gevşemeye ve eğlenmeye hazırsınız. Çekiciliğiniz yüksek ve ilişkileriniz dürüstlük ve savunmasız olma isteğiyle gelişiyor. İlişkilerde artan uyumu teşvik eden enerjiler var. Açıklık, anlayış ve şefkat, konuşmalarınızı ve bağlantılarınızı güçlendiriyor. Duygusal olarak sağlam adımlarla ilerliyorsunuz. Bu süreç biraz sabır gerektirecek olabilir ancak kesinlikle güzel sonuçlanacak.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınızla ilgili bugün pozitif gelişmeler var sevgili kovalar. Bugün sevdiklerinizle çok güzel bir gün geçirebilir, ilgilenmek istediğiniz enteresan konular varsa onlara vakit ayırabilirsiniz. Düşünmeyi bırakıp harekete geçmelisiniz.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarıya duyduğunuz inanılmaz iştahı biraz dengelemeye çalışın. Amaçlarınıza büyük bir enerji ve kuvvetle atılmanız iyi bir şey olsa da, durumunuza bir bütün olarak bakmasını bilin. Akıllı insan, oyunu kazanmak için bazı taşlarını feda etmesini bilir. Siz de arada bir kendinizi geri çekin ve mola verin ki, vücudunuz daha sonraki işleriniz için yeterince güç depolayabilsin.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgili yakınlarınızla veya partnerinizle beraber karar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

31 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İdealleriniz çerçevesinde yaşan bir kişi olarak, bugün içsel duygularınıza daha da yoğunlaşmalı ve kendinize özel davranmalısınız. Keskin bir bakış açısı ile yorumlamanız gereken konuları atlayabilirsiniz. Aceleci tavırlarınız yüzünden önemli ayrıntıları görmezlikten geliyorsunuz. Beklemediğiniz problemler gündeme gelebilir.

31 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 57' 04" R
Ay
Yengeç
25° 37' 04" R
Merkür
Akrep
15° 37' 26" R
Venüs
Yay
07° 19' 52" R
Mars
Yengeç
25° 42' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 56" R
Satürn
Balık
13° 08' 11"
Uranüs
Boğa
26° 12' 33"
Neptün
Balık
27° 40' 05"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 45"
Lilith
Terazi
12° 54' 08"
True Node
Koç
06° 23' 11"
Son Güncelleme : 24/10/2024 00:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>