Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kafanı Dinliyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün, duygularınızı ifade ederken kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Birlikteliğinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmamaya çalışın.

Fırsatları değerlendirmek için doğru zamandasınız. Başarıya ulaşma yolunda karşınıza çıkabilecek engelleri de teker teker aşmalısınız.

Maddi anlamda daha rahat hissetmeye başlıyorsunuz. Tüm problemlerin yavaş yavaş geride kalabileceği bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişe takılmadan, değişime ayak uydurarak ve gereksiz şeylerden kurtularak gücünüzü yeni başlangıçlara yönlendirmelisiniz. Sağlıklı bir bakış açısıyla ve bilinçli seçimlerle hem kendinize hem de çevrenize ilham kaynağı olun. Manipülasyondan ve atıl yüklerden arınarak dikkate değer ve anlamlı bir değişim yaratabileceğiniz bir günde olduğunuzu unutmayın.

20 Haziran 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette! Bugün Kova burcunun insanları için ilişkilerinde daha esnek ve anlayışlı olmak önemli olacak. Karşınızdaki kişilerin duygularını daha iyi anlamaya çalışın ve uzlaşmaya açık olun. Aynı zamanda sabırlı olmalı ve planlarınızı detaylı bir şekilde düşünerek hareket etmelisiniz. Kendinize zaman ayırın ve içsel dengeyi korumak için meditasyon veya yoga gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. Bugün sağlıkla ilgili konulara dikkat etmekte fayda var. Umarım gününüz güzel geçer! ?

20 Haziran 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne güzel bir kahvaltıyla başlıyorsun. Bugün evden çıkmak istemeyebilirsin. Evde kalıp tüm gün merak ettiğin diziyi izliyorsun. Patronuyla birtakım sorunlar yaşayan Kova burcuysan, artık sabrın tükenecek noktaya gelmiş olabilir. Farklı birarayışına girebilirsin. İnternet üzerindenilanlarına göz gezdiriyorsun.

20 Haziran 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlık sorunları ve iyileşmeler konusuna eğilebilirsiniz. Sizin ya da ailenizin bu yönde ihtiyaçlarının doğması, sorunların çözülmesi ve ilişkilerin iyileştirilmesi için bir adım olabilir. İç rahatlığının her şeyin üstünde geldiğini görmek, bazı konulara eskisi kadar kafa yormamanızı kolaylaştıracaktır.  

20 Haziran 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlarınıza zaman ayırabileceğiniz bir gündesiniz. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatacak. Gün içinde tepkilerinizi daha sakin göstermenizde fayda var. Ufak tartışmalar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler ilerlemenize yardımcı olacak. Gelecek beklentileriniz yönünde yenilikler yapmak isteyebilirsiniz.

20 Haziran 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizin yüksek olacağı bugünlerde bitkiler ve diğer canlılara da yoğun sevgi ve aşk besleyerek kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

20 Haziran 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için güzel bir gün olacak. Hem iş, hem para, hem arkadaşlıklar, sana güzel etkiler sunacak bugün. Etrafında olan biteni daha iyi değerlendirebileceğin bir gündesin. Bugünün keyfini çıkarmalısın.

20 Haziran 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, günlük hayatınızda ayrıntılara dikkat etme konusunda iyi bir konumdasınız. Gün, detaylara ve iletişime özellikle dikkat edilmesini gerektirebilir. Hedeflerinizi gerçekleştirmek ve elde ettiğiniz geliri artırmak konusunda daha kararlı olabilirsiniz. Bu, büyük hayaller kurmanın yanı sıra somutplanları ve stratejileri oluşturmanın da zamanıdır. Bazı kuralları çiğneme ve ruhsal ihtiyaçları keşfetmekten ödün vermeden hayatınıza daha fazla disiplin getirmek için iyi enerji yanınızda. İş söz konusu olduğunda, işleri gerçekleştirmek için ideal bir hayal gücü ve gerçekçilik dengesine sahipsiniz.

20 Haziran 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizin dışınızda gelişen birçok konuyla kafanızın meşgul olması yaşam kalitenizi düşürüyor. Artık kendiniz için uğraşmalısınız. ‘Hayır’ demeyi öğreneceğiniz birçok ders aldınız fakat siz bu edinimleri hayatınıza uygulamamakta ısrarcısınız.

20 Haziran 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şeyin ne kadar kolaylaştığını hayretle izliyorsunuz. Bu umut dolu fırsattan istifa ederek birçok sorununuzu ele alabilir veya tamamen çözebilir, böylece ileride işlerin güçleşeceği stresli günlere hazırlıklı olabilirsiniz. Çevrenizdekilerin desteğine de güvenebilirsiniz, ancak karşılığını hemen anında vermeniz gerekebilir. Yine de, bu sayede onlardan gelecekte de yardım isteyebileceksiniz.

20 Haziran 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün sosyalleşebilir ve topluluk-derneklerde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

20 Haziran 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlginç kişiler ilginizi çekiyor. Bugün, güç ve duygusallıktan yanasınız. Her iki duygunun zıtlaşmasını hissederken.öfkeli davranışlar sergileyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle düşünce paylaşımı içinde olsanız bile, aynı dili konuşmamanız, tartışma yaratabilir. İkileme neden olabilecek durumlara karşı hazırlıklı olun.

20 Haziran 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 42' 36" R
Ay
Koç
27° 10' 20" R
Merkür
Başak
18° 36' 59" R
Venüs
Terazi
26° 26' 24" R
Mars
Yengeç
08° 58' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 14"
Satürn
Balık
15° 07' 11"
Uranüs
Boğa
27° 06' 50"
Neptün
Balık
28° 32' 16"
Plüton
Oğlak
29° 45' 13"
Chiron
Koç
22° 17' 35"
Lilith
Terazi
09° 10' 14"
True Node
Koç
06° 37' 15"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>