Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Çözüm Odaklısın! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha kontrollü olmalısınız. Hislerinizi açıkça ifade ederken gereğinden fazla açık davranabilirsiniz. Hata yapmamaya çalışın.

Üstünüz olan kişilerle aranızda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Mesleki olarak kendinizi toparlamanız gerekiyor. Odaklandığınız sürece her şey daha iyiye gidecektir.

Maddi olarak daha net adımlar atacaksınız. İstediklerinize ulaşma yolunda herhangi bir sorunla karşılaşmamak için zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dışa dönük biri olmanın hakkını vermek isteyebilirsiniz. Sizin gibi olmak isteyen, kendi hayatında çözüme ihtiyaç duyan kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Kendi tecrübelerinizi başkalarının kullanımına açacağınız yeni fikirleriniz olabilir.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızı daha derinlemesine keşfetme ve anlama fırsatı bulabilirsiniz. İçsel yolculuğunuza odaklanarak kendinizi daha iyi tanıyabilir ve empati yeteneğinizi geliştirebilirsiniz. Duygusal dengeyi korumak için meditasyon veya yoga gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. İlişkilerinizde samimiyet ve dürüstlüğü ön planda tutun.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sporsal faaliyet ve etkinlikler ile yakından ilgilenmeye başlıyorsun. Bu ilgi seni yeni insanlarla tanıştırabilir. Daha sosyal olmaya başlayacaksın. İlişkisi olan Kova burcuysan, kafa takılan bazı konularda fazla kuruntu yaptığını düşünebilirsin. Bu konuyu partnerine yansıtmadan çözmek istiyorsun.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde yeni fırsatlar ve sorumluluklar sizi bekliyor. Bu dönemde mental açıdan güçlü olmanız ve istikrarlı bir şekilde çabalamanız önemli olacaktır. Yaşam tarzınız ve aile ilişkilerinizde bazı değişimler, iyileşmeler gözlemleyebilirsiniz.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlere kendi yaratıcılığınızı katabilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda önem verdiğiniz konularla ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz. Eğitim fırsatları gündeme gelebilir. Ticari konularda kararlar alabilirsiniz.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yemek yeme bağımlılığı ya da stresinizi atmak için farklı denemelere yönelebilirsiniz. İkili ilişkilerde yaptığınız bazı kıskançlığın yersiz olduğunu göreceksiniz.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sağlam bir bakış açısı ile sana bir süredir sıkıntı veren konularda dikkatli olabileceksin. Bazı konularda adım atmadan iki kere düşüneceksin. Karşına çıkan güzel fırsatları daha rahat değerlendirebilirsin bugün.

24 Haziran 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, içsel dengenizi korumak ve sakinliğinizi muhafaza etmek önemli olacak. İletişim konularında dikkatli olmalı ve anlayışlı bir tutum sergilemelisiniz. Etrafınızdaki insanlara karşı sabırlı ve hoşgörülü olmanız, ilişkilerinizde olumlu sonuçlar doğuracaktır. Bugün, yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkarabilir ve yeni projelere odaklanabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel huzuru bulabilir ve ruhsal dengeyi sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda, hayal gücünüzü kullanarak çözüm bulabileceğiniz konularla ilgilenmek faydalı olacaktır.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, evinizde olabilecek değişimlere karşı, huzursuzluk duymanız normal. Her zamanki çözümcü yapınız sayesinde, bazı olaylar çok çabuk geçecek ve dinginliğe kavuşacaksınız.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün çalışma hayatı, gündelik işler, evcil hayvanınız veya sağlık konularında ani gelişmeler olabilir. Gününüz harika geçsin.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olaylara soğuk bir mantıkla yaklaşmak isteyebilirsiniz. Düşündüğünüz şeylerin uygulanmasının o kadar kolay olmadığını biliyorsunuz. Araştırmacı yapınızı yeniden hedeflemeli ve uygun bir planlama yapmalısınız. Aşk konusunda derin duygular içindesiniz. Partnerinizin sizi desteklemesini sağlamalısınız.

24 Haziran 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 40' 10" R
Ay
Koç
26° 32' 52" R
Merkür
Başak
18° 32' 20" R
Venüs
Terazi
26° 23' 21" R
Mars
Yengeç
08° 56' 48" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 05"
Satürn
Balık
15° 07' 22"
Uranüs
Boğa
27° 06' 52"
Neptün
Balık
28° 32' 20"
Plüton
Oğlak
29° 45' 15"
Chiron
Koç
22° 17' 41"
Lilith
Terazi
09° 09' 58"
True Node
Koç
06° 37' 13"
Son Güncelleme : 20/09/2024 06:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>