Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hareket İstiyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, duygularınızı ifade etme noktasında pek sorun yaşanmayacak. Amaçlarınıza uygun hareket etmeyi başardığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Kontrollü olmaya çalışmalısınız.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başardığınız sürece rahat hareket edebileceksiniz.

Parasal konularda yeni adımlar atma enerjisine sahipsiniz. İstediklerinize ulaşma konusunda pek sorun yaşamayacak olmanız da önemli. Rahat hissedebileceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kontrol edemediğiniz şeylere odaklanmayın, yapabildiklerinize ve gerçeğe bakın. Geçmişten gelen haberler ve finansal zorluklar sizi değişime itebilir. Sessiz kalarak ve planlı hareket ederek bu zorluktan korunabilir ve gelişebilirsiniz.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Kova burcu için iletişim becerilerinizin ön planda olacağı bir gündesiniz. Duygularınızı net bir şekilde ifade edebileceğiniz bir gün olacak. Arkadaşlarınızla olan iletişiminizde daha anlayışlı ve sabırlı olabilirsiniz. Ayrıca, hayal gücünüzü kullanarak yaratıcı projelere odaklanmak da bugün için size iyi gelebilir. Sevdiklerinizle vakit geçirmek ve sosyal etkinliklere katılmak da ruhunuzu besleyecektir.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ilişkisi olan Kova burcuysan, ilişkinin monotonlaştığını hissedebilirsin. İlişkine hareket katmak isteyeceksin. Kardeşi olan Kova burcuysan, kardeşinin sorumsuz hareketleri artık senin sabrını zorlamaya başlıyor. Kardeşini sert bir dille uyarmak isteyebilirsin. Aranızda yaşanacak gerginliklere dikkat!

22 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanın doğruları değişebilir, etkilenebilir. Bu bir tutarsızlık ya da dengesizlik değil; zamana ve ihtiyaçlara göre dinamikleri değiştirmektir. İş yaşamınızda ya da sosyal hayatta eski tecrübelerinizle ilerlerken bunlara yenilerini katacağınız eğitimler ve araştırmalarla ilgilenebilirsiniz.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün psikolojiniz pek rahat olmayabilir. Duygusal anlamda sizi bağlayan koşullar söz konusu.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkisel konularda pek şanslı olmayabilirsiniz bugün. Odaklanamayacağınız işe mümkün olduğunca girmemelisiniz.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hem işte hem aşkta güzel bir iletişim kurabileceksin. Kendini daha rahat ifade edeceğin bir gün olacak. Ve bu sayede halledilmesi gereken mevzuları rahatlıkla çözebilecek bir enerjiye sahip olacaksın.

22 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün işleri hızlı ve verimli bir şekilde atlatmak daha kolay. Öncelikle aile, ev, sağlık ve işle ilgili olarak bir fikri eyleme geçirmeye veya belirli bir düşünce çizgisini takip etmeye kararlı hissedebilirsiniz. Her zamankinden daha kararlı ve kendinden eminsiniz. Kişisel planlar ile sorumluluklar arasında yaratıcı bir dengeye ulaşmak için mükemmel bir durumdasınız. Birisi şu anda sizin için veya sizinle çalışıyor ve bu tür bir desteğe sahip olmak iyi hissettiriyor. Nitekim iç sesinizi dinlemezseniz veya dinlenmek ve düşünmek için fazladan zaman ayırmazsanız tükenebilirsiniz.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güne, burcunuzda ilerlerken artık istekleriniz ve hareketleriniz önem kazanmaya başlıyor. Estetik davranışlarınız ve ölçülü konuşmalarınızla dikkat çekmeye başlıyorsunuz. Sıra dışı işler için yaratılmışsınız.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün sağlık, hastane veya gizli durumlarla ilgili belirsizlikler sonlanabilir. Gününüz harika geçsin.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizde yaşadığınız duygusal çekişmelerin nedeni, siz değilsiniz. Yeteneklerinizin sınırlarını iyi biliyorsunuz. Atılımcı ruhunuzla, tatminkar işler peşindesiniz. Bugün, engeller karşısında pes etmemelisiniz. Çevrenizde farklı fikirleri olan kişilerden ilginç tavsiyeler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın tavırları önemli olacak.

22 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 42' 12" R
Ay
Koç
27° 04' 05" R
Merkür
Başak
18° 36' 12" R
Venüs
Terazi
26° 25' 54" R
Mars
Yengeç
08° 57' 59" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 12"
Satürn
Balık
15° 07' 13"
Uranüs
Boğa
27° 06' 50"
Neptün
Balık
28° 32' 17"
Plüton
Oğlak
29° 45' 13"
Chiron
Koç
22° 17' 36"
Lilith
Terazi
09° 10' 12"
True Node
Koç
06° 37' 14"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>