Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sevdiklerine Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Yolunda gitmeyen her ne varsa onun üzerine gitmeye çalışmalısınız. Adım adım ilerlemenin daha doğru olabileceği bir süreçtesiniz. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri de net olarak belli etmeye çalışın.

Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. Olumsuzluklar üzerindeki etkinliğiniz, başarıyı da beraberinde getirebilir. Doğru bildiğiniz adımları atmaya devam edin.

Maddi olarak kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Harekete geçmeden önce fırsatları doğru değerlendirmeniz gerektiğini de unutmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sağlık sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sağlık sorunlarının çözümü için duygularınızı sağlıklı yollara ifade etmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Gizli saklı konulardan uzak durmaya çalışın. Birlikteyaptığınız kişiler bugün canınızı sıkabilir.

26 Mayıs 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Kova burcundaki insanlar için iletişim ve sosyal ilişkiler ön planda olabilir. Kendinizi ifade etmek, fikirlerinizi paylaşmak ve yeni insanlarla tanışmak için harika bir gün olabilir. İletişim becerilerinizi kullanarak kariyerinizde de ilerleme kaydedebilirsiniz. Duygusal anlamda ise, partnerinizle derin ve anlamlı konuşmalar yapabilir, ilişkinizi daha da güçlendirebilirsiniz. Her zamankinden daha açık ve dürüst olmak, ilişkilerinizde olumlu gelişmelere yol açabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

26 Mayıs 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarına vakit ayırmak isteyebilirsin. Geçmişi yad etmen, duygusal anlar yaşamana sebep olabilir. Kimseyle küs kalmak istemiyorsun. Küs olduğun kişilere zeytin dalı uzatmak isteyebilirsin. Geceleri geç saatlerde uyumamaya özen göstermelisin.

26 Mayıs 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizin yoğun olması sürecin de böyle geçeceği anlamına gelmez. Bunları hayata geçirirken neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu anlayacağınız gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Sosyal arkadaşlıklarınız aracılığıyla yeni işbirlikleri, yer değişiklikleri gündeminize gelebilir.  

26 Mayıs 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinize zaman ayırmanız ve duygularınızı anlamanız daha önemli. Bu birkaç gün kendinizi daha izole hissedebilirsiniz.

26 Mayıs 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mağdur olduğunuz konuları içinize atmaya meyil edeceğiniz bugünlerde en çok zararı kendinize verebileceğinizi unutmayın.

26 Mayıs 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin bir arkadaşına vakit ayırmak ve onunla güzel sohbetler etmek hayatında ihtiyacın olan bir enerjiyi yakalamanı sağlayabilir. Çevrendeki insanlarla daha paylaşımcı olman sana güzel bir etki katacak. O yüzden içine kapanmamalısın bugün.

26 Mayıs 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün kendinizi ifade etmeye ve eğlenmeye teşvik etmek için iyi bir zaman. Bu şanslı dönemde zevk, sevgi veya eğlence için yeni kanallar bulacaksınız. Gelecekte bir süre dikkatinizin odağı olabilecek bir arzuyla temasa geçebilir veya yeni bir ilgi alanı keşfedebilirsiniz. Daha dışa dönük ve kendinizi daha iyi ifade ettiğiniz bir dönem olduğundan, birçok düzeyde verimli bir dönem olabilir. Daha sık kalbinizin sesini dinliyorsunuz. Yaratıcılığınızı, hobilerinizi, eğlencenizi veya romantik yaşamınızı keşfedip geliştireceğiniz bir dönem.

26 Mayıs 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Büyük başarılara hazır olun. Yeni bir planlama içinde olacağınız gün içinde, gerekli dostlarınızın gücüne ihtiyacınız olacak. Sorumluluk duygunuzun artacağını bilmeli ve ruhsal anlamda kendinizi yeni durumunuza alıştırmalısınız.

26 Mayıs 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dünün belirsizlikleri dağılmış görünüyor ve artık ilerlemekle meşgulsünüz. Bu enerjiyi yeni projelere başlamak ve önemli kararlar almakta kullanmayı deneyin. Herşey yolunda gittiğinden ve içiniz rahat olduğundan, başarılarınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Gereğinden fazla sayıda projeye gömülmeyin, yoksa iç dengeniz tehlikeye girer ve kendi kendinizi yakarsınız.

26 Mayıs 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Manevi çalışmalar yapmak ruhunuzu şifalandıracaktır. 10 Haziran 2025’e kadar; aşk, tatil, çocuk, borsa konularında şanslı olacaksınız ve ilahi koruma altında da olacaksınız. Gününüz şahane geçsin.

26 Mayıs 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yatırım konusunda oldukça işlek zekanız var. Bugün, hem kendinizin sorunlarına çare bulurken, hem de çevrenizin yardımına koşabilirsiniz. Maddi konularda sağlam kararlar alıyorsunuz. Akşam saatlerinde eğlenceli ortamlarda olabilir ve dostlarınızla özlem giderebilirsiniz. Bugün iştahınız çok açık.

26 Mayıs 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>