Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Paranı Değerlendiriyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün, her şeyin yolunda gitme ihtimali var. İstediklerinize ulaşmak için zamana ihtiyacınız olsa da sonunda yüzünüz gülecek ve huzura ulaşacaksınız.

Üstünüz olan kişilerle aranızda ufak tefek problemler gündeme gelebilir. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandan geçiyorsunuz.

Gelir ve gider arasındaki sorunları yavaş yavaş çözüme kavuşturma şansınız var. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Finansal durumunuzu gözden geçirin ve bütçenizi planlayın. Yatırım yapmak veya borçlarınızı ödemek için uygun bir zaman olabilir. Maddi kaynaklarınızı sorumlu bir şekilde yönetmeyi öğrenmeli, bu konuda olanı olduğunu kabul etmeden önce sürecin nasıl ilerlediğini görmelisiniz.

27 Haziran 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerileriniz ön plana çıkacak ve etrafınızdaki insanlar üzerinde olumlu etkiler yaratacaksınız. Beklenmedik bir fırsatla karşılaşabilirsiniz, bu fırsatı iyi değerlendirmek için dikkatli olmanız önem taşıyor. Ayrıca duygusal konularda cesur adımlar atabilir ve ilişkilerinizde derinleşme sağlayabilirsiniz. Yaratıcılığınızın ve hayal gücünüzün sınırlarını zorlayabilirsiniz. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

27 Haziran 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşının akşam yemeği için sana önerdiği restoranı beğenmeyebilirsin. Fakat arkadaşının kırılmaması için durumu ona çaktırmamayı tercih ediyorsun. Biriktirdiğin parayı değerlendirmek için tecrübesine güvendiğin birinden yardım isteyebilirsin. Fuzuli yere harcama yapmaktan kaçınacaksın.

27 Haziran 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişe takılmadan, değişime ayak uydurarak ve gereksiz şeylerden kurtularak gücünüzü yeni başlangıçlara yönlendirmelisiniz. Sağlıklı bir bakış açısıyla ve bilinçli seçimlerle hem kendinize hem de çevrenize ilham kaynağı olun. Manipülasyondan ve atıl yüklerden arınarak dikkate değer ve anlamlı bir değişim yaratabileceğiniz bir günde olduğunuzu unutmayın.  

27 Haziran 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay tutulması altında, parasal konularda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Bu konuda sizden daha bilgili kişilerden destek alabilirsiniz. Finansal yenilenme içine girmek için kararlar alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sorumluluklarınız artabilir. Ev hayatınızdaki konular olgunlaşabilir. Sonuçlandırmak istediğiniz işlerinizde hırslı davranabilirsiniz. Farkındalığına varacağınız konular var.

27 Haziran 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize iyi davranıp bedeninizin sesine kulak vermelisiniz. Bu yüzden aşka dair hangi adımı atmak istiyorsanız özgürce ancak kendinizi zorlamadan yapmalısınız.

27 Haziran 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla vakit geçirmek sana çok daha iyi etkiler sağlayabilir. Sevdiğin insanlara vakit ayırmak ve iletişimine dikkat etmek sıkıntıları çözmek için güzel bir adım olacak. Bugün arkadaşlarına vakit ayırmalısın.

27 Haziran 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, detaylara, görevlere, sağlığa ve problem çözmeye dikkat etmeyi destekleyen durumlar var. Küçük işlerde çalışmanın çekiciliği özellikle güçlüdür ve size kontrol ve üretkenlik hissi verir. Günün ilk yarısında günlük işlerinize ve rutinlerinize odaklandığınızda büyük resmi düşünme eğiliminiz azalır. Sizi en çok sorulara verilen mantıklı cevaplar tatmin eder. Sadece aklınızda olsa veya bir şey planlama aşamasında olsa bile, düşüncelerinizi organize etmenin artık rahatlatıcı olduğunu göreceksiniz. Nitekim gün ilerledikçe kendinizi farklı bir ruh haline sokmanın tam zamanıdır, bu da sizi yenilemeye ve canlandırmaya hizmet edebilir. Sorunlara alternatif çözümler büyük ilgi görüyor. Hem pratik hem de duygusal faktörleri dikkate alan iyi tavsiyeler karşınıza çıkabilir. Aynı zamanda, kendi düşünceniz özellikle üretken olabilir ve işle veya işle ilgili iletişimler özellikle iyi gidebilir.

27 Haziran 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, sezgilerinizi mükemmel kullanacaksınız. Parasal değerlerinizi arttırmak için, şartlarınızı yeniden gözden geçirecek ve bazı önemli kişilerle bir araya gelebileceksiniz. İletişim konusunda gecikmeler yaşayabilirsiniz.

27 Haziran 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

27 Haziran 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün ev, aile konularında maddi değerleriniz ani gelişmelerle yükselebilir. Gününüz harika geçsin.

27 Haziran 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kazançlarınızla ilgili bir planlama içindesiniz.Kaynaklarınızı ve hedeflerinizi tespit ederken, bazı ayrıntıları görmezlikten gelmemelisiniz. Bugün, Ay'ın konumu, yaratıcılığınız konusunda sizi rakipsiz kılıyor. Engellerin sizi yıpratmayacağını biliyorsunuz. Taşlar yerine oturduğu zaman, sizin başarılarınız alkışlanacaktır.

27 Haziran 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 38' 08" R
Ay
Koç
26° 01' 38" R
Merkür
Başak
18° 28' 29" R
Venüs
Terazi
26° 20' 49" R
Mars
Yengeç
08° 55' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 57"
Satürn
Balık
15° 07' 32"
Uranüs
Boğa
27° 06' 54"
Neptün
Balık
28° 32' 24"
Plüton
Oğlak
29° 45' 16"
Chiron
Koç
22° 17' 46"
Lilith
Terazi
09° 09' 44"
True Node
Koç
06° 37' 12"
Son Güncelleme : 20/09/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>