Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sevdiklerine Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, duygusal koşullar sürekli olarak değişim gösteriyor olsa da odaklanmaya çalışmalısınız. İlginizi çekebilecek bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Her şeyin daha da iyiye gitmesini sağlayabileceğiniz bir gündesiniz.

Beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Hayalkırıklığı yaşadığınızı hissedebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Dikkatli ve dengeli olduğunuz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız.

Maddiyata dayalı konuları daha yakından takip etmek isteyeceksiniz. Olumsuzlukların geride kalması için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor. Daha dengeli ve tutarlı olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Harcamalarınızı ve beklentilerinizi düzenleyin. Ek geliriniz elinizi güçlendirse bile kaynaklarınızı doğru kullanmalısınız. Sorunları çözmeye odaklandığınızda hiçbir şeyin gözünüzde büyütmeye değmediğini fark edeceksiniz.

26 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Kova burcunu bekleyen sürpriz fırsatlarla dolu bir gün olabilir. Duygularınızı ifade etmek ve ilişkilerinizi güçlendirmek için harika bir gün olabilir. İş hayatınızda önemli konuşmalar yapmak veya projeleri hayata geçirmek için uygun bir zaman olabilir. Yaratıcılığınızın ve vizyonunuzun öne çıkacağı bir gün geçirebilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz sürece bugünü verimli bir şekilde geçirebilirsiniz.

26 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesinden uzakta yaşayan ve çok uzun zamandır koşturmaktan bir araya gelemeyen bir Kova burcuysan onlara olan özlemin artabilir. Bir an önce ailenle kavuşmak istiyorsun. Evli bir Kova burcuysan eşinin kariyerinde yaşanacak durumlar evliliğini de yakından ilgilendirecek.

26 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İç dünyanıza dönüp, ruhsal ve duygusal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Meditasyon, yoga gibi spiritüel aktivitelerle rahatlayabilir ve içsel dengeyi bulabilirsiniz. Gizli kalmış meseleleri çözmek için ve artık onların karmasından çıkmak için iyi bir gündesiniz.

26 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi meşgul edebilir. Kendinizi farklı işlere yönelmiş durumda bulabilirsiniz. Ticari görüşmeler önem kazanabilir. Detaylara dikkat etmelisiniz. İşlerinizde düzeltilmesi gereken konularla uğraşabilirsiniz. Komşularınızla ilgili konularda daha fazla uğraşabilirsiniz. Eğitimler gündeme gelebilir.

26 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar duygusal konularda partnerinize söz geçirmek istediğiniz ve farkında olmadan aşkı savaşa çevirdiğiniz bir gün olabilir.

26 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün enerjin yüksek olacak. Bu enerjiyi keyif aldığın konular için kullanabilir ve daha güzel kararlar alabilirsin. Hayatında yolunda gitmediğini düşündüğün konulara odaklanmak ve bunları değiştirmek için hareket etmek seni mutlu edecek.

26 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün erken saatlerde kararsız olabilirsiniz ve kesin bir sonuca varmak zor olabilir ama gün ilerledikçe, hayat daha basit bir hale gelir ve macera arayışınız artar. Yaratıcı veya romantik bir duygu sizi etkisi altına alabilir. İşbirliği şu anda anahtardırancak biraz rekabet de sizi motive edebilir ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya itebilir. Duygularınız ve bağlantılarınız daha heyecanlı bir hale gelir ve kendinizi ortaya koymaya hazır hissedebilirsiniz. Yaratabileceğiniz, yarışabileceğiniz veya oynayabileceğiniz aktiviteler arayışında olacaksınız ve bu aksiyon arzusu ile bir ilişki, romantizm, eğlence aktivitesi veya hobi ile öncülük etmek konusunda heyecanlı olabilirsiniz.

26 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sosyal çevrenizle zaman geçirebileceğiniz keyifli bir gün. Yeni arkadaşlıklar, yeni tanışmalar yaşanabilir. Geleceğinizi şekillendirecek net kararlar alabilirsiniz. Eğitim ve kısa seyahatler alanında bugün şanslısınız.

26 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar biraz huzursuzsunuz ve işler istediğiniz gibi gitmediğinde veya birisi farklı bir fikre sahip olduğunda kolayca küplere binmeye eğilimli görünüyorsunuz. Kendinize hakim olun ve enerjinizi çatışmalardan daha anlamlı bir yöne kanalize edin. Çünkü şimdi sadece düşmanlarla karşı karşıya gelirken, uzun dönemde daha fazla engelin üstesinden gelmeniz gerekebilir.

26 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün yakın çevre, kardeşler, seyahat, eğitim alanlarında şans sizinle olacak ve partnerinizle beraber hareket edebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

26 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eski duyguların sizi yanıltmasına izin vermemelisiniz. Bugün,yeni kararlar almak için uygun bir döneme giriyorsunuz. Çevrenizde sizden yaşı daha büyük kişilerin bazı desteğini üzerinizde hissedecek ve kendinizi rahatlatacaksınız. Sağlık konusunda metabolizmanızı destekleyecek bir beslenme şeklini tercih etmelisiniz.

26 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 36' 42" R
Ay
Koç
10° 11' 40" R
Merkür
Başak
16° 32' 02" R
Venüs
Terazi
25° 04' 05" R
Mars
Yengeç
08° 20' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 57"
Satürn
Balık
15° 12' 11"
Uranüs
Boğa
27° 07' 49"
Neptün
Balık
28° 34' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 18"
Lilith
Terazi
09° 02' 46"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>