Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Özgürlük İstiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2024, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Birlikte olduğunuz kişiye karşı olabildiğince anlayışlı yaklaşmaya çalışmalısınız. Onun sıkıntılarını dinlemeli ve çözüm bulma noktasında yardımcı olmaya çalışmalısınız. Yoğun enerji altındasınız ve bu da olur olmadık hatalar yapmanıza neden olabilir. Dikkatli olmanız gereken bir süreçtesiniz.

Kişisel girişimlerinize hız vermek isteyecek ve dengeleri lehinize çevirmenin yollarını arayacaksınız. Size yardımı dokunabilecek konular üzerinde yoğunluk gösterebileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Başarı olarak adlandırdığınız noktaya ulaşmanız sandığınız kadar zor olmayacaktır.

Maddi durumunuzla ilgili konularda daha disiplinli olmalısınız. Gelişi güzel harcamalar gerçekleştirdiğiniz sürece hiçbir şeyin istediğiniz gibi olmayacağını aklınızdan çıkartmayın. Harcama sırasında mümkünse daha ekonomik olana yönelmeli, tutumlu olmanın yollarını aramalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel gelişiminiz ve dış görünüşünüzle ilgili konulara odaklanmak isteyebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek ve özgün yönlerinizi ortaya koymak için cesur adımlar atabilirsiniz. Başlangıçlar, düşünerek değil ilerleyerek yapılır.

23 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Kova burcu için ilişkilerinizde daha esnek olmanız gerekebilir. Özellikle sevdiklerinizle iletişimde anlayışlı ve nazik olmaya özen göstermelisiniz. Ayrıca, hayal gücünüzü kullanarak yaratıcı projeler üzerinde çalışabilirsiniz. Enerjinizi dengeli kullanmak ve zamanınızı iyi planlamak, verimliliğinizi artırmanıza yardımcı olacaktır. Yaratıcı ve özgün fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin, çevrenizdeki insanları etkileyebilirsiniz.

23 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi yorgun hissettiğin için bugün evde vakit geçirmek isteyebilirsin. Geçmişte yaptığın planı iptal etmek canını sıkabilir. Ek vitaminlerle kendi en kısa zamanda toparlamak isteyeceksin. İlişkisi olan Kova burcuysan, partnerinin kısıtlayıcı tavırları seni rahatsız etmeye başlıyor. Sevgilin hal ve hareketlerini düzeltemezse ayrılık konuşması yapman gerekebilir.

23 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni sorumluluklar almanız gerekebilir. Farklı sektörler, alanlar ve pozisyonlar size yeni tecrübeler getirebilir. Hayatınızdaki ya da çalışma ortamınızdaki kadınların bu yönde desteğini alabilirsiniz.

23 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel anlamda daha ön planda olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hassas olduğunuz konular ön plana çıkabilir. Bazı konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerde fedakârlık yapmanız gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir.

23 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ben biliyorumculuk alıma kapalı bir tutumdur. Bu durum gelişiminizin önündeki en büyük engel olacaktır. Çevrenize kulak vermek size iyi gelecek.

23 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birbiri ile tartışan iki taraf arasında hakem olman gerekebilir bugün. İki farklı düşünceyi görmeli ve orta yolu bulabilmelisin. İnsanların bazı konularda senin fikrine danışması sana daha iyi gelebilir.

23 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, şimdi ortaklıklar ve ilişkiler üzerine odaklanmış bir giriyorsunuz. Bu süreçte ilişkilerinizde denge arayışınızı artıracak. Ayrıca başkalarından beklentilerinizi gözden geçirmek ve uyumu sağlamak önemli olacak. Nitekim, bu süreçte bazı zorluklarla da karşılaşabilirsiniz. Gömülü duygular ve eski pişmanlıklar ortaya çıkabilir ve ilişkilerde sorunlara yol açabilir. Tek bir plana ısrarla bağlı kalmamak, bu zorlukları aşmanıza yardımcı olabilir. Gün, sorunları açığa çıkarmak ve bunlarla başa çıkmak için bir fırsat sunabilir.

23 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınızınyaşantınıza yapacağı katkıları önemsemelisiniz. Kendi bildiğinizden şaşmıyorsunuz. Yaşadığınız her duygunun farklı bir anlamı olduğu muhakkak. Eski hatalarınızı düşünmelisiniz. Cilt sorunlarınız olabilir.

23 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ulaşılamayacak hayallere kaptırmış gidiyorsunuz. Elde ettiklerinizi de kaybetmenizle sonuçlanabilecek herhangi bir risk almayın. Ancak, bu düşünceler sadece bir memnuniyetsizlik hissinden kaynaklanma tehlikesi de taşıyabilirler. Bunun yerine, bu memnuniyetsizliğinizin kökenine inin. Kendinize daha fazla huzur sunun ve biraz vicdan muhasebesi yapın. Sorununuzun kaynağını anlayacaksınız.

23 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün aşk, tatil, çocuk konularında şans sizinle olacak ancak ilişkilerinizde iletişime dikkat. Gününüz şahane geçsin.

23 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, sürpriz gelişmelere hazır olmalısınız. Yeni tanışacağınız kişilerle, ileri vadede ortak işbirlikleri içine girmeniz gündeme gelebilir. Hedefleriniz konusunda değişimlerden uzak kalmayı başarabilirseniz, yeni gelişecek şartların, sizi olumlu etkileyeceği muhakkak. Arkadaşlarınızla aranızda sıra dışı paylaşımlar söz konusu olacak.

23 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>