Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sıkışmış Hissediyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşmayacaksınız. Tüm problemleri geride bırakmaya başlıyorsunuz.

Mesleki olarak kendinizi toparlama şansına sahipsiniz. Enerjinizi doğru kullandığınız takdirde her şeyin daha iyiye gitme ihtimali bulunuyor.

Parasal durumunuzla ilgili konularda daha sabırlı olmalısınız. Her şeye hemen ulaşma arzunuz, hata yapmanıza neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Benimsediğiniz bir düşüncenin ya da tarzın kabul görmemesi sizi rahatsız edebilir. Bunu bir inatlaşmaya dönüştürmeden de çözebilirsiniz. Herkesin kendi hayatında kabul ettiği ve mutlu hissettiği gerçeklere odaklanmasını anlatmak, bunu gösteren tutumlar sergilemek çevrenizi de sizi de başka gündemlere götürebilir.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızı daha fazla ifade etmeye ve paylaşmaya yönelik bir enerji hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde daha anlayışlı ve uyumlu olabilir, sevdiklerinizle derin ve samimi konuşmalar yapabilirsiniz. Ancak, karşılaştığınız problemlere mantıklı bir şekilde yaklaşmanız ve gerektiğinde adım adım ilerlemeniz önemli olacaktır. Kendinizi fazla dağıtmamaya, enerjinizi doğru yönlendirmeye özen gösterin. Ayrıca, sürpriz gelişmeler karşısında esnek olmaya ve değişikliklere kolayca adapte olmaya açık olmanız gerekebilir.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Merkür Retrosu başlıyor. Çevrende yaşanan olayları algılamakta zorluk yaşayabilirsin. İnsanların iletişimle yaşadığı sorunlar seni de negatif etkileyebilir. Kendini mantığın ve duyguların arasında sıkışmış hissedebilirsin. Bu karmaşıklığın içinden yine tek başına mücadele ederek çıkmaya çalışacaksın.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizle ya da daha önce çalıştığınız alanlarla, insanlarla ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Kapatılmamış hesaplar, tamamlanmamış işler bugünkü gündeminizi değiştirebilir. Geçmişin yükü yok sayınca yok olmaz; bugün kesin çözüm aramaya odaklanmalısınız.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar ve yeni ilişkiler konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yaşantınızda kendinizi merkeze aldığınız ve harekete geçtiğiniz bir gündesiniz. İlişkilerinizi gözden geçirebilir ve bazı yüzleşmeler yapabilirsiniz. Bu görüşmeler uzun vadede oldukça yararlı sonuçlar doğurabilir. Sağlığınızla daha ilgili olacaksınız.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar bazı duygularınızı bastırabilirsiniz, ancak yine de en doğru olan olayları çözmek için gerekli adımları atacak cesarete sahip olmaktır.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün halletmen gereken sorumlulukların artabilir. Ancak hepsini aynı anda halletmeye çalışmak pratik olmayacak senin için. İş yükünü günün farklı saatlerine bölmek ve arada dinlenmeye vakit ayırmak senin için daha verimli bir gün demek olacak.

3 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün biraz oturup dinlenmeye meyilli olsanız da dost canlısı bir enerji de sizinle. Günün erken saatlerinde, başkalarının sevgisi konusunda belirsizlikler olabilir ancak muhtemelen resmin tamamını göremediğinizi unutmayın. Bir parçanız olduğunuzdan daha fazla dahil olmanız gerektiğini düşünürse huzursuzluk gelişebilir. Gün ilerledikçe hayaller ana sohbet konuları olabilir ve sakinleşmek için adımlar atmak çok daha doğal hale gelir. Özellikle gün ilerledikçe işleri akışına bırakmak daha kolay oluyor. Yaşamınızda gerçekte olup bitenlerden çok, suçluluk duygusuyla veya geçmiş eylemlerle ilgili endişelerle ilgili olan sorunlar ortaya çıkabilir.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş çevresinde konuşkan kişiliğinizle sempati topluyorsunuz. Fakat, alışılandüzenine karşı tavırlarınız bugün sizi zorlayabilir. Siz emir almaktan hoşlanmadığınız için, size aktarılan düşüncelere hemen tepki gösterebilirsiniz.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Düşündükleriniz doğrultusunda hareket ederken daha temkinli olmaya çalışın. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz takdirde pek sorun yaşanmayacak. Dengeleri tamamen lehinize çevirme şansınızı mutlaka değerlendirin.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son zamanlarda, sevgilinizle ilgili kuruntularınız kendi içinizde gelişip büyüyor. Bazı endişelerinizi partnerinizle paylaşırsanız, önemli şeyler olmadığını anlayıp rahatlayacaksınız. Tüm çabalarınıza, verdiklerinize karşılık alamadığınızı, yeterince takdir edilmediğinizi ve değer verilmediğinizi hissediyorsunuz. Elde ettiklerinizi, sahip olduklarınızı başkalarıyla paylaştığınız ölçüde zenginleşeceksiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gün. Ayak sağlığınıza özen gösterin

3 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 20' 41" R
Ay
Boğa
06° 12' 45" R
Merkür
Akrep
07° 00' 31" R
Venüs
Yay
00° 31' 20" R
Mars
Yengeç
23° 15' 46" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 12" R
Satürn
Balık
13° 22' 28"
Uranüs
Boğa
26° 24' 26"
Neptün
Balık
27° 47' 50"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 03' 04"
Lilith
Terazi
12° 16' 39"
True Node
Koç
06° 35' 51"
Son Güncelleme : 18/10/2024 08:50

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>