Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Düşüncelisin! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Daha somut adımlar atmanız gerekmekte. Kendinizi doğru ifade edebildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacağınızı da bilmelisiniz. Hata yapmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Amaçlarınıza uygunluk gösterebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor. Problemleri tamamen ortadan kaldırmanız gerekmekte.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Sınırlar karmaşıklık gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zorlayıcı ilişkilerden öğrenerek, daha net ve açık ilişkilere yönelebilirsiniz. Flörtlerin ilişkiye dönüşmesi ve ticari faaliyetlerin resmiyete kavuşması gibi önemli gelişmeler yaşanabilir. Stresin sizi ele geçirmesine izin vermeden,ve ilişki konularında hareketli ve yeniliklere açık olmalısınız.

30 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal ilişkilerinizde daha dikkatli olmanız gerekebilir. Kendinizi ifade etme konusunda daha özenli olmalı ve sözlerinizi dikkatli seçmelisiniz. Karşılıklı iletişimde anlayışlı ve sabırlı olmak, sorunların üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır. Ayrıca, içsel dengenizi korumak için zaman ayırmayı unutmayın ve kendinize iyi bakmayı ihmal etmeyin.

30 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yardımsever kişiliğin sayesinde yakın çevrende ön plandasın. Bir sivil toplum kuruluşuna gönüllü olarak katılmak gündeminde olabilir. Uzun zamandır ara verdiğin spora tekrar başlamak isteyebilirsin. Yakın bir arkadaşını da seninle spor yapması için ikna etmeye çalışacaksın.

30 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim ve kısa seyahatlerde hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Sosyal medya ve yazılı iletişimde başarılı olabilir, yaratıcı projelere odaklanabilirsiniz. Çevrenizdeki insanların yaptıkları sizin için ittirici bir güç olabilir.

30 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Öğle saatlerinde yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Doğru organizasyonlarla bu durumu çözebilirsiniz. Bazı konularda çevrenizdeki insanlara yardım etmek durumunda kalabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda başarılı olabilirsiniz. Ticari konular da sorumluluklarınız artabilir.

30 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailevi konularda geçmişte kalan konuların yeniden gündeme gelmesi canınızı sıkıyor olabilir. Problemleri çözmeden ilerleyemezsiniz. Çabalarınız boşuna değil fakat çözümü yanlış yerde arıyor olabilirsiniz. Gerçeklerle yüzleşmekten kaçmayın.

30 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevrenizle olan iletişiminizden dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. İçinde bulunduğunuz duruma gereğinden fazla zorlanmanıza neden olsa da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Enerjinizdeki yoğunluğun farkına varmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Sınırların bilincinde olmanız gereken bir gün.

30 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, rutin hayatınızın dışına çıkmak ve yeni şeyler öğrenmek için harika bir zaman. İlgi alanlarınızı genişletmek, farklı fikirler ve insanlarla etkileşimde bulunmak size büyük bir keyif verebilir. Bu dönemde, başkalarıyla anlamlı ve faydalı ilişkiler kurma konusunda oldukça başarılı olabilirsiniz. Tutkulu olduğunuz bir konuyla ilgilenmek ve bu alanda derinleşmek, sizi hem motive eder hem de işlerinizi yoluna koymanıza yardımcı olabilir. Yeni bakış açıları kazanmak ve sınırlarınızı zorlamak da cazip gelebilir. Aynı zamanda, iletişim becerilerinizi geliştirerek, kendinizi daha iyi ifade edebilir ve etrafınızdaki insanlarla güçlü bağlar kurabilirsiniz. Bu dönemde, bilgi paylaşımı, öğretme veya rehberlik etme gibi konularla ilgilenmek de sizin için oldukça tatmin edici olabilir.

30 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili kovalar, gelecek planlarınız ile alakalı eyleme geçmekte zorlanıyorsunuz. Beklemekle olmaz, bir yerden başlamalısınız. Başlangıcı yapabilirseniz gerisi gelecek. Aksi takdirde hayalleriniz hayal olarak kalacak. İradenizi kullanın ve harekete geçin.

30 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

30 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün partnerinizle, ortaklarınızla ilgili konularda dengede kalmanızı tavsiye ediyorum. Gününüz şahane geçsin.

30 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki ufak tefek problemlerin üstesinden gelebilecek güçtesiniz. Sevgiliniz size gerekli olan güveni bir türlü veremiyor. Kısa bir süre içinde görünmemekle birlikte, ilişkinizde bazı olumsuzluklara hazır olmanızda yarar var. Eski birarkadaşınızla yapacağınız konuşmalar sayesinde, işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar kuracaksınız. Bu konuşmalar sizin için oldukça yararlı olacak. Geride bıraktığınız ödemeler sizi epeyce rahatlatmış görünüyor.

30 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 32' 10" R
Ay
Yengeç
20° 13' 43" R
Merkür
Akrep
14° 59' 53" R
Venüs
Yay
06° 49' 43" R
Mars
Yengeç
25° 31' 40" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 08" R
Satürn
Balık
13° 09' 08"
Uranüs
Boğa
26° 13' 27"
Neptün
Balık
27° 40' 38"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 52"
Lilith
Terazi
12° 51' 22"
True Node
Koç
06° 23' 30"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>