Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Huzursuzsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, yoğunluk içerisine giriyorsunuz. Enerjinizdeki artış, birlikteliğinizin daha da iyiye gitmesini sağlayabilir. Sınırları gereğinden fazla zorlamadığınız sürece mutluluğa ulaşmanız çok da zor olmayacaktır.

İstenmeyen koşullarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Daha anlaşılabilir adımlar atmanın yollarını aramalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal durumunuzu yakından ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız sizin açınızdan oldukça önemli olacaktır. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel projeleriniz ve hedeflerinizle ilgili yenilikçi fikirler geliştirebilirsiniz. Kendinizi ifade etme ve özgün fikirlerinizi paylaşma konusunda cesur olabilirsiniz. Duygusal konularda yapacağınız konuşmalarla hayatınızda farklı bir aşamaya gelebilirsiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda huzursuz hissedebilirsiniz. Kendinizi daha net ifade etmeye çalışmalı ve içsel dengeyi korumak için zaman ayırmalısınız. Bugün farklı bakış açılarına açık olun ve esnek davranmaya gayret edin. İletişimde olduğunuz kişilerle anlayışlı ve uyumlu olmanız, ilişkilerinizde daha sağlam bir zemin oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklediğin ödemelerin gerçekleşmemesi canını sıkabilir. Artık kimseye borç vermek istemeyeceksin. Yeni evlenmiş Kova burcuysan, eşinin ailesiyle birtakım anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Eşinin orta yolu bulması gerekecek. Sevdiklerin ile arana mesafe girmesi seni huzursuz edebilir.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve ailevi konularda bazı maddi pürüzleri aşabilirsiniz. Aile üyeleriyle birlikte vakit geçirmek ve evinizi düzenlemek için verimli bir gündesiniz. Ev sahibi olmak, yatırım yapmak ve mirasla ilgili işlemleriniz için kararlarınız netleşiyor. 

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşılıklı bir konuda sonuç almak pek kolay olmayabilir. Dışsal koşullar yüzünden hareket etme imkanı pek yok gibi.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda olaylara bakış açınızı tarafsız tutabilme potansiyeliniz etrafınıza daha çok kişinin çekilmesine neden olabilir.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrenizdeki insanlara uygun adımlar atmalısınız. Sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekmekte. Olumsuzlukların üstesinden gelmek için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, başkalarına rehberlik etmek ve destek sağlamak için uygun bir gün. Kendinizi daha güçlü ve kendinden emin hissedebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmekten ve deneyimlerinizi genişletmekten keyif alabilirsiniz. Sosyal çevrenizle daha fazla etkileşimde bulunabilir ve yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Bu dönemde, bilgi ve tecrübelerinizi paylaşma konusunda cömert olabilirsiniz. Aynı zamanda, sevgi ve neşe arayışınızda daha maceracı ve cömert bir tutum sergileyebilirsiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evlilik veya ortaklık gibi ilişkiler bugün biraz zorlayıcı olabilir. Orta yolu bulabilmek için biraz tavizkar olabilmelisiniz. Burnundan kıl aldırmayan yapınız size pozitif anlamda bir şey katmıyor. Biraz esnek olun.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün partnerinizle, ortaklarınızla ilgili konularda şansınız açık olacak. Özellikle aşk, tatil, çocuklarınızla ilgili şanslı olacaksınız. Gününüz şahane geçsin.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişiyi vefasızlıkla suçluyorsunuz. Karşınızdaki kimseyi olduğu gibi kabul etmediğiniz takdirde, mutlu olmanız biraz zor gibi. İş yükünüzü azaltmak için, arkadaşlarınızlapaylaşımı yapın. Bugün bu konuda bir konuşma yapabilir, düşüncelerinizi bir kez daha anlatma fırsatı bulabilirsiniz. Birbirinden kopuk çalışmalar, işlerin iyi gitmemesinin nedeni gibi. Beklediğiniz paranın gecikmesi, plan değişiklikleri gerektirmeyecek.

31 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 33' 00" R
Ay
Yengeç
20° 24' 34" R
Merkür
Akrep
15° 01' 09" R
Venüs
Yay
06° 50' 43" R
Mars
Yengeç
25° 32' 01" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 06" R
Satürn
Balık
13° 09' 06"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 37"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 50"
Lilith
Terazi
12° 51' 28"
True Node
Koç
06° 23' 29"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>