Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Bağlarını Güçlendiriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, hata yapmaktan kaçınmalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Mutluluğa adım adım yaklaşmayı başarabilirsiniz.

Mesleki olarak daha karmaşık adımlar atma ihtimaliniz var. Karmaşık durumları gözünüzde çok fazla büyütmemeye çalışmalısınız.

Maddiyatla ilgili beklenmedik problemler gündeme gelebilir. Karmaşık durumların üstesinden gelebileceğiniz bir gündesiniz. Kendinize güvenmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Vazgeçmek zorunda kalmakla vazgeçmek istemek arasında fark vardır. Kendinizi bu zorunluluğa sürüklemek yerine bazı konulara zamanında müdahale etmelisiniz. Yalnızlık, yanlış ilişkiler ve beklentilerden her zaman daha iyidir.

31 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili kovalar, bugün sosyal çevrenizle zaman geçirebileceğiniz keyifli bir gün. Uzun zamandır göremediğiniz arkadaşlarınız varsa görüşebilir, özlem giderebilirsiniz.. Geleceğinizi şekillendirecek radikal kararlar alabilirsiniz. Kısa seyahatler gündemde olabilir.

31 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir araya geleceğin arkadaşınla farklı bir mekâna gidebilirsin. Yeni yerler keşfetmeyi seviyorsun. Çocukları olan bir Kova burcuysan, çocuklarının sosyal medyada fazla vakit geçirmeleri aranızda tartışma yaşanmasına neden olabilir. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, partnerinin yapacağı davranış aranızdaki bağın daha da güçlenmesini sağlayacaktır.

31 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda risk almanız gerekebilir. Yeni girişimler peşinde olmak, bunlarla gelişmek ve büyümek adına yeni gündemleriniz olabilir. Yaptığınız işin, kurduğunuz hayalin büyüklüğüne ya da küçüklüğüne aldırış etmeyin; büyük düşünürseniz her şey aynı oranda büyüyecektir. 

31 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ve para durumunuzda daha planlı olmalı, değişken koşulları dikkate almalısınız. Akıcı şartları değerlendirme becerisi gösterebilirsiniz. Yaratıcı yanlarınıza yönelik girişimler yapabilirsiniz. Bütçenizi dengelemek adına istikrar sağlayacağınız söylenebilir. Uzun vadeli planlarınızı başkalarına dayandırmadan ilerletmeniz gerekecek.

31 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinde kendinizi doğru ifade etmeniz katı bazı konuların kilidini açabilir. Bazı kalıp düşüncelerinizi esnetmeniz gereken durumlar olabilir.

31 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gözlerinin içi gülebilir. Bu güzel enerjiyi kendini daha iyi hissetmek için kullanabilir veya halledilmesi gereken meseleler için harcayabilirsin. Gün içerisinde güzel haberler alabilir ve mutlu olabilirsin.

31 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün sizi tanıdık yüzlere, mekanlara ve yerlere bağlı kalmaya yöneltiyor. Bu, risk almak veya çok zorlamak yerine yönünüzü bulmanız gereken bir zamanıdır ve şimdi biraz gevşemek iyi gelebilir. Yine de bugün, özellikle gün ilerledikçe, tatmin edici sohbetler ve ilham veren fikirler açısından heyecan verici olabilir. Aile dinamiklerine ilişkin algınız ya da kişisel yaşamınız hakkındaki fikirleriniz değişiyor. Seçeneklerinizi tarttığınızda ve yeni olasılıkları değerlendirdiğinizde temiz bir sayfa açmanız muhtemeldir.

31 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün karşıt Venüs, kişisel egolarınızı güçlendirirken, yapmanız gereken işlerde size gerekli cesareti sağlıyor. Çevre iletişiminizde istediğiniz bağlantıları kurmalı ve sosyal ilerlemenizi sağlayacak hamleleri yapmalısınız.

31 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son zamanlarda belirsizlikten bıktıysanız ve bir türlü karar veremiyorsanız, sonunda her şeyi daha parlak bir ışıkta görebileceksiniz. Kendinizi, verdiğiniz bir kararın iyi sonucunu görebilecek kadar aklı başında hissedeceksiniz. Artık sorunlara farklı perspektiflerden bakabilecek ve tüm açılardan kabul görecek bir uzlaşma noktası bulabileceksiniz.

31 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün para, kazançlar ön plana çıkabilir ancak harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

31 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yaratıcılık konusunda değişik fikirleriniz ve ilginç uygulamalarınız olacak. Karşı tarafı ikna etme konusunda başarılı olacaksınız. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin özel sorunlarıyla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz.

31 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 36' 17" R
Ay
Koç
10° 05' 21" R
Merkür
Başak
16° 31' 15" R
Venüs
Terazi
25° 03' 35" R
Mars
Yengeç
08° 19' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 55"
Satürn
Balık
15° 12' 13"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 19"
Lilith
Terazi
09° 02' 43"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>