Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kendine Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, yoğunluk içerisine giriyorsunuz. Enerjinizdeki artış, birlikteliğinizin daha da iyiye gitmesini sağlayabilir. Sınırları gereğinden fazla zorlamadığınız sürece mutluluğa ulaşmanız çok da zor olmayacaktır.

İstenmeyen koşullarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Daha anlaşılabilir adımlar atmanın yollarını aramalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal durumunuzu yakından ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız sizin açınızdan oldukça önemli olacaktır. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı ilişkileri bitirmenin, bazı görevlerden ayrılmanın sizi rahatlatacağını düşünebilirsiniz. Kolay vazgeçmeyen yapınız, size bu mesajları veriyorsa bir değişimin arefesindesiniz demektir. Hayatınızın daha rahat ve verimli zamanları olsun istiyorsanız, bunu engelleyen durumlardan ve insanlardan uzak durmanız önemli olacaktır.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette! Bugün, Kova burcu için iletişim becerilerinizin ön planda olacağı bir gün olabilir. Fikirlerinizi net bir şekilde ifade edebilir, çevrenizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Aynı zamanda, yapıcı ve yenilikçi yaklaşımlarınız sayesinde başkalarının dikkatini çekebilirsiniz. Ancak, ani kararlar almaktan kaçınmakta fayda var. Duygusal konularda ise daha dengeli ve sabırlı olmanız gerekebilir.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocuklar, sağlık, eğitim, ilişkilerde sorumlu olunan alanlar, kişisel tercihler birbirine girebilir. Karışık bir gün! Kendinle baş başa kalmak isteyebilirsin. Uzun doğa yürüyüşlerine çıkabilir ya da küçük bir kaçamak yapabilirsin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan taliplerinin arttığını görebilirsin.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dinamik ve canlı bir gün olabilir. Duygusal konularda güçlenirken, sosyal ortamlarda ve ilgi alanlarınızda yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Çok fazla seçenek kafanızı karıştırabilir, bu nedenle sabırlı olun ve hayatın akışına uyum sağlayın. 

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde keyfinizi kaçıran olaylar yaşayabilirsiniz. Bilmediğiniz olaylardan kaynaklanan sıkıntılar meydana gelebilir. Yaşayacağınız kayıplar sizi kabullenme içine sokabilir. Sabah saatlerinde sizi hapseden kontrol dışı olaylara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlerleyen zamanlarda daha akıcı koşullar söz konusu.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlardaki kafa karışıklığı yaşamak partnerinize çok iyi gelmeyecektir bu sebepten kendinizi duruma uyum sağlatın.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Senden uzakta olan bir arkadaşınla güzel muhabbetler edebilirsin bugün. Onu ne kadar özlediğini fark etmek seni biraz üzebilir. Ancak aranızda çok güzel ve keyifli bir muhabbet olması arkadaşlığınızı canlandıracak.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün gevşemeniz ve dinlenmeniz gerekiyor. Nitekim rahatlamak her zaman kolay değildir. Zihninizi dinlenecek kadar kapatmak zor olabilir. Kalabalıklardan biraz uzaklaşmak kalbinizde olanı düşünmek ve öğrenmek için iyi bir fikirdir. Gün içerisinde halledilmesi gereken işler için bazı sıralamalar yapmak zihniniz için rahatlatıcı olabilir. Finansal bir konuda yarım kalmış işlerle ilgileniyor olabilirsiniz.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Satürn’den destek alıyorsunuz. Daha kararlı ve mantıklı düşünmeye başladınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Ortaklıklar konusu gündeme gelecektir.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi harika hissediyorsunuz. Sağlığınız yerinde, kendinize güveniniz tam. İşyerinde ilerleme kaydettiniz ve yeni fikirlerinizi sonunda uygulayabileceksiniz. Özel hayatınızda işler iyi gitmeye devam ediyor, bu günleri yeni olasılıkları keşfetmek ve ufkunuzu genişletmek için kullanın. Sahip olduğunuz özgüveniniz artıyor ve sonuçta memnuniyet duygunuz devam edecek.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Manevi çalışmalar yapmak ruhunuzu şifalandıracaktır. Ayrıca ev, aile konularında ani sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızdan oldukça emin olduğunuz bir gün içindesiniz. Düşüncelerinizde belli bir mantık ölçüsü var ve siz zamanı kendi lehinize kullanan ender kişilerden birisiniz. İleri vadede kalıcı olabilecek anlaşmalar peşindesiniz. Bugün, bazı olaylara yaklaşırken, duygusal etkileşimden uzak kalmalısınız.

27 Mayıs 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 05" R
Ay
Koç
19° 20' 23" R
Merkür
Başak
17° 39' 03" R
Venüs
Terazi
25° 48' 18" R
Mars
Yengeç
08° 40' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 17"
Satürn
Balık
15° 09' 30"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 51"
Lilith
Terazi
09° 06' 47"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>