Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Popülersin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

İlişkinizde yaşanan sorunları çözüme kavuşturmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Yaklaşımlarınızı gözden geçirmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya başlayacaksınız. Enerjiniz yüksek ve bu da sorunları yavaş yavaş çözüme kavuşturabileceğiniz anlamına geliyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmalısınız. Gelir ve gider arasında denge kurmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal iniş çıkışlar günü zorlanarak bitirmenize neden olabilir. Kendiniz için yeni rutinler oluşturmanız gerekebilir. İyi hissetmediğinizde neler yapacağınızı belirlemek kadar iyi hissetmemenize neden olan durumları tespit edip sonlandırmak da önemlidir.

5 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün iletişim kurarken dikkatli olmanızda fayda var. Söyleyeceğiniz sözlerin karşınızdakine nasıl yansıyabileceğini düşünerek hareket etmeniz, olası yanlış anlaşılmaları önleyebilir. Aynı zamanda bugün, planlarınızı gözden geçirerek daha esnek olmayı deneyebilirsiniz. Değişen koşullara hızlıca uyum sağlayarak daha verimli bir gün geçirebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

5 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir işe başlayan Kova burcuysan, işe ve ortama adapte olma konusunda birtakım zorluklar yaşayabilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin kişilerin bir anda seninle iletişime geçmeye çalışmaları şüpheci yanını perçinleyecek. Attığın her adımda iç sesini dinleyeceksin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan kısmetinin açıldığını fark edeceksin.

5 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlıklar sizin için ayrı bir yerde durabilir. Bu yüzden geçmişteki problemleri çözerek, arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi güçlendirmeniz ve yeni sosyal çevreler oluşturmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Bitmiş, bitmesi gereken ilişkileri ve konuları gündemde tutmamayı öğrenmelisiniz.

5 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ortak payda da buluşabilirsiniz. Başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. İletişim konularında ani değişimler olabilir. Paylaşım içinde olmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz.

5 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kıskançlığı takıntı haline getirmeyin bilhassa partnerinizin çok yakın arkadaşlarının ağzını aramayı denemeyin.

5 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarından önde tutabilirsin bugün. Ancak bunun bir dengesinin olduğunu fark etmen gerekecek. Kendini çok büyük zora sokmamak için etrafındaki bazı kişilere hayır diyebilmeyi öğrenmen gerekebilir.

5 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bazı yanlış anlaşılmalar olabilir, sevgili Kova. Etrafınızdakilerle gerçekten hemfikir olup olmadığınızı kontrol edin çünkü şu anda hiçbir şey yokken bile fikir ayrılığı veya onaylamama algılama eğilimi vardır! Fikirlerin veya planların ilerlemeden önce biraz düzenlenmesi gerekebilir. Neyse ki bu da daha kararlı ve azimli hissetmenize yardımcı oluyor. Başkalarıyla ve kendinizle olan ilişkilerinizi geliştirmek için mükemmel bir yerdesiniz, belki de sözlerinizden çok eylemlerinizle. Ev ve aile hayatınızı iyileştirmek için harcanan çabalar anlamlı olabilir. Belirli bir hedefe doğru adım adım çalışmak şu anda en iyi sonuçları verir.

5 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı biraz açık etmenin zamanı geldi sevgili kovalar. Kendinizi koruma altına almanız incinmenizi engellemiyor. Duygularınızı paylaşın. Zihninizle sorunlara çözüm bulamadığınızı artık gördünüz. Değişmelisiniz.

5 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

5 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün çalışma hayatı, sağlık, yanınızda çalışanlarla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

5 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, sürpriz gelişmelere hazır olmalısınız. Yeni tanışacağınız kişilerle, ileri vadede ortak işbirlikleri içine girmeniz gündeme gelebilir. Hedefleriniz konusunda değişimlerden uzak kalmayı başarabilirseniz, yeni gelişecek şartların, sizi olumlu etkileyeceği muhakkak. Arkadaşlarınızla aranızda sıra dışı paylaşımlar söz konusu olacak.

5 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 12" R
Ay
Koç
24° 15' 18" R
Merkür
Başak
18° 15' 20" R
Venüs
Terazi
26° 12' 11" R
Mars
Yengeç
08° 51' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 30"
Satürn
Balık
15° 08' 03"
Uranüs
Boğa
27° 07' 00"
Neptün
Balık
28° 32' 36"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 04"
Lilith
Terazi
09° 08' 57"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>