Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Motivesin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Kendinizi duygusal olarak geriye çekme ihtimaliniz var. Koşullar değişim gösteriyor olsa da ayak uydurmayı başarabilirsiniz. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Mesleki olarak biraz daha tutarlı olmaya çalışın. Sınırları lehinize çevirmek için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Parasal durumunuzla ilgili beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elinizdeki bazı olanakları kullanmak zorunda hissedebilirsiniz. Yapabilecekleriniz olduğunda bunlar sizin için büyük bir şanstır. Ancak kendinizi bu noktada zorlamak hata yapmanıza, yanlış konulara yönelmenize neden olabilir. Daha sakin ve ihtiyaç dahilinde hareket etmeyi öğrenmelisiniz.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Kova burcunda güneş enerjisi hareketli bir gün geçirmenize neden olabilir. İnovatif düşüncelerinizle dikkat çekebilir ve topluluk içinde liderlik yapabilirsiniz. Ancak, iletişimde bazı pürüzlerle karşılaşabilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz, bu nedenle açık ve net iletişim kurmaya özen göstermelisiniz. Ay, sosyal ilişkileri ve arkadaşlıkları vurguluyor olacak, bu yüzden bugün etrafınızdaki insanlarla iletişiminizi güçlendirmeye odaklanabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

4 Temmuz 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Kova burcuysan, işinde emeklerinin dikkate alınması motivasyonunu arttıracak. Her ne kadar güne mutsuz bir başlangıç yapmış olsan da gün içinde moralini yükseltecek haberler alacaksın. Yakın arkadaşına maddi bir konuda destek olman gerekebilir. Yediklerine dikkat etmelisin. Mide problemleri gündemine gelebilir.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal durumunuzu gözden geçirin ve bütçenizi planlayın. Yatırım yapmak veya borçlarınızı ödemek için uygun bir zaman olabilir. Maddi kaynaklarınızı sorumlu bir şekilde yönetmeyi öğrenmeli, bu konuda olanı olduğunu kabul etmeden önce sürecin nasıl ilerlediğini görmelisiniz. 

4 Temmuz 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konularda daha yaratıcı olabilirsiniz. Kendinizi daha sanatsal yollardan ifade etmek isteyebilirsiniz. Zevk aldığınız konularla ilgilenmek, onlar için harcama yapmak size iyi gelecektir. Bugün işlerinizde şanslısınız. Sorumluluk aldığınız konular gündeminizi etkileyebilir. İşleriniz için alternatif planlar yapmanız gerekebilir.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İhtiyatlı davrandığınız taktirde kariyer bağlamında da güzel gelişmelere imza atabilirsiniz. Bolluk bereket hayatınıza dahil olacak.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkana yaslanıp günün keyfini çıkarmak sana daha iyi gelebilir. Dikkati elden bırakmadan, etrafında olan biteni kendi haline bırakmak ve günün keyfini çıkarmak hem enerjini yenileyecek hem de gerçekleşmesi gereken şeylerin yoluna girmesine zaman tanımış olacaksın.

4 Temmuz 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için biraz yorucu bir gün olabilir. Anlaşmazlıklar ve fikir farklılıkları kişisel algılanabilir. Başkalarının tepkilerinden etkilenmemeye çalışın. Zihninizi açık, esnek ve büyümeye odaklı tutun. Ekstra enerjiyi üretken faaliyetlere kanalize etmek iyi olabilir. Gün ilerledikçe hayatı ve kariyer konularını yaratıcı bir şekilde görmeniz mümkün. İş veya finansla ilgili akıllıca fikirler geliştirebilirsiniz.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi doğrularınızdan taviz vermediğiniz için, bazıları hakkınızda karar verirken bocalayabiliyorlar. Bugün tepkisel davranmak yerine temkinli hareket edeceksiniz. Siz, ideallerinize uygun kişilerle çalışmalısınız.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgili şans sizinle olacak. Gününüz harika geçsin.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizin oldukça yüksek olduğu bir gün. Bugün, uyum ve işbirliği içinde yaşamak istiyor ve ilişkilerinizi çevrenize pozitif bir şekilde aktarıyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda sizden beklenen performansı fazlasıyla karşı tarafa yansıtabileceksiniz. Partnerinizle olan ilişkinizde yapıcı davranışlarınız, aranızdaki bağları güçlendirecek.

4 Temmuz 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 37" R
Ay
Koç
24° 21' 33" R
Merkür
Başak
18° 16' 07" R
Venüs
Terazi
26° 12' 41" R
Mars
Yengeç
08° 51' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 32"
Satürn
Balık
15° 08' 01"
Uranüs
Boğa
27° 06' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 35"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 60"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>