Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Motivesin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da ilişkinize yönelik adımlar atmaktan vaz geçmeyeceksiniz. Türlü sıkıntıların üstesinden gelebilecek yapıdasınız ve bunu da birlikteliğinize yansıtmanız gerekiyor.

Beklentilerinize uygun gelişmeler gündeme gelebilir. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Karmaşadan uzak durmaya çalışın.

Maddi anlamda biraz daha tutumlu olmaya çalışın. Para harcamaktan kaçınmayacağınız bir gün. Hata yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayati kararlar gündeminize yer bulabilir. Geçici duygu ve hisler ışığında bu kararlara yönelmek yerine böyle zamanları düşünüp değerlendirmeye, fikir almaya, dinlemeye ayırabilirsiniz. Herkesin hayatına anlam katan bir değer vardır; bugün sevdiklerinizin değerlerini öğrenebilirsiniz.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Kova burcunun insanları için iletişim yetenekleri ön planda olacak. Fikirlerinizi net bir şekilde ifade edebilecek, diğer insanlarla etkili bir şekilde iletişim kurabileceksiniz. Ayrıca bugün, çevrenizdeki insanlardan ilham alabilir ve yeni projeler ya da planlar üzerinde çalışmaya başlayabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde de olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

9 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Kova burcuysan, partnerinle beraber spora başlamak isteyebilirsiniz. Partnerinin kararlı duruşu motivasyonunu arttırıyor. Yeni çocuğu olan bir Kova burcuysan, çevrendeki kişilerin yönlendirme yapmasından rahatsız oluyorsun. Onları net bir dille uyarmak isteyebilirsin. Eşinin sana destek olması seni mutlu ediyor.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza farklı bir bakış açısıyla yaklaşın, problemlere çözüm bulmak için yeni yollar deneyin. Geri harekette aldığınız kararların sebeplerini sorgulayın, duygusal kaçışlardan kaçının. Kendinize karşı objektif olmalı, tarzınızı ve tercihlerinizi gözden geçirmelisiniz. 

9 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşk ve yaratıcı alanda hareketlenmeler var. Enerjiniz yüksek ve çevreniz kalabalık olabilir. Kendinizi daha canlı ve oldukça da talihli hissetmeniz mümkün. Gözler üzerinizde olacak. Özellikle konuşmalarınız hayranlıkla dinlenecek. Hatta eski sevgilileriniz bile sizi arayıp görmek isteyebilir. Ancak bu durumun bugüne özel olduğunu yarına kalmayacağını unutmayın.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde fiziksel performans gerektiren işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Romantik ilişkileriniz ve ailevi ilişkilerinizde daha güçlü kökler edinmeniz söz konusu.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda bazı şeyler istediğin gibi ilerlemeyebilir. Ancak bu konuda kaygılar yaratmak ve olayları kafanda büyütmek yerine kendine zaman tanıman gerekecek. Bazı konulara farklı bir bakış açısı ile bakmayı öğreneceksin.

9 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugünün duygularınız üzerinde harika bir etkisi var. Geçmişteki kısıtlamalardan ve sorunlardan kurtulmanız için desteklendiğinizi hissedebilirsiniz. Ev hayatınızı iyileştirmek kendinize güveninizi arttırır. Uzak tuttuğunuz veya bastırdığınız ihtiyaç ve arzularla temasa geçmenin tam zamanı. Yine de, başkalarıyla veya bir amaç için bir araya geleceğiniz ve süreç boyunca öğrenmenin, dönüşmenin ve büyümenin odak noktasında olduğu daha dışa dönük bir döneme hazırlanıyorsunuz. Başkalarına yardım etmek size yardımcı olur!

9 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, geçmişinizle iç içe yaşama isteyebilir ve eski özlemleriniz değer kazanabilir. Duygularınız karışık olduğu için hata yapmaktan korkuyorsunuz. Eski olayların üstüne bir sünger çekmeli ve farklı olaylara yelken açmalısınız

9 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili kova; aşk, tatil, çocuk veya hobinizle ilgilenebilirsiniz. Seyahat, iletişim, eğitimde hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili bugün çok şanslısınız. İnsanları etkilemeyi fazlasıyla başarıyorsunuz. Bugün arkadaş çevrenizle farklı bir gün geçirebilir, ilgilenmek istediğiniz sıra dışı konular varsa onlara vakit ayırabilirsiniz. Bugünün tadını çıkartın.

9 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 35' 41" R
Ay
Koç
25° 24' 07" R
Merkür
Başak
18° 23' 50" R
Venüs
Terazi
26° 17' 46" R
Mars
Yengeç
08° 54' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 48"
Satürn
Balık
15° 07' 43"
Uranüs
Boğa
27° 06' 56"
Neptün
Balık
28° 32' 28"
Plüton
Oğlak
29° 45' 17"
Chiron
Koç
22° 17' 53"
Lilith
Terazi
09° 09' 27"
True Node
Koç
06° 37' 11"
Son Güncelleme : 20/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>