Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yenilik Arıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, detayların her açıdan belirleyici olabileceğini unutmayın. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları kısa zaman içerisinde halletmeye çalışmalısınız.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Üstünüz olan kişilerle aranızdaki sorunları kısa zaman içerisinde ortadan kaldırma şansınız da var.

Maddi olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Ödemelerinizi nasıl yapacağınıza tam olarak karar veremeyeceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkiler konusunda karar vermeniz beklenebilir. Bu beklentinin sizde oluşturduğu baskı, düşündüğünüz veya hissettiğiniz gibi davranmanızın önüne geçebilir. Birbirine karşı saygılı, anlayışlı ve zaman, alan tanıyan bir tutum sergilemeniz daha sağlıklı bir süreç yaşamanıza olanak tanıyacaktır.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Oğlak burcu için iletişim ve sosyal ilişkiler ön planda olabilir. Etrafınızdaki insanlarla iletişiminizi güçlendirebilir, yapıcı ve kararlı bir şekilde fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Ayrıcahayatınızda da başarılı adımlar atabilir, projelerinizi ilerletebilirsiniz. Ancak dikkat etmeniz gereken nokta, aşırı katı ve otoriter olmamak olabilir. Esnek olmak ve farklı bakış açılarına açık olmak size bugün fayda sağlayabilir.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Henüz işe yeni başlamış bir Oğlak burcuysan, çalıştığın ortama bir türlü alışmamak seni işinden soğutabilir. Farklı birarayışına girebilirsin. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, partnerine güzel bir sürpriz yapmak isteyebilirsin. İlişkiniz için yaptığınız yenilikler size iyi geliyor.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal medya ve elektronik cihazların imtihanınız olmaması için ihtiyaçlarınız doğrultusunda kullanmayı alışkanlık edinmelisiniz. Takip listenizi gözden geçirmek, karşılaştığınız içeriklerin kendinizi olumsuz yönde eleştirmenizi ve sorgulamanızı önleyecektir. Yeni nedenler bulmadan önce, önünüzü görmemenize neden olan durumları ortadan kaldırmanızda fayda var.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşılıklı bir konu ya da evlilik hayatınızda size hassas kılan konular yüzünden bazı tepkilerle karşılaşabilirsiniz. Evde ve ailevi konularda daha sakin düşünmelisiniz.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkisi olan Oğlak'lar ilişkilerini ciddiye götürme niyeti ile taçlandırabilirler ancak mesleki ve diğer dış ilişkiler hususunda diplomasi hususunu ortadan kaldırabilir.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk ve ilişkiler konularında daha dikkatli olmalısın. Bir süredir yalnızsan eğer bugün yeni etkiler ile karşılaşabilirsin. Eğer bir ilişkin varsa, sevdiğin kişi ile daha fazla vakit geçirmek sana daha iyi gelecek.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün küçük ayarlamalar ve düzenlemelerle hayatınızı düzene sokmak hedefiniz. Bu, sorunları çözmek veya eleştirel düşünme gerektiren konuları ele almak için iyi bir zaman. Hayatınızın daha göz alıcı unsurlarının ardındaki küçük şeylerin biraz ilgiye ihtiyacı var! Yine de, aynı eski şeyleri yapıyorsanız veya sağlıksız şekillerde ilişki kuruyorsanız, yönetilmesi gereken gerilimler olabilir. Her şeyle aynı anda yüzleşmenize gerek yok ancak hedeflerinizi gözden geçirmek ve belki de yeniden değerlendirmek iyi bir fikir olabilir. İnsanlar bugün sizi yavaşlatabilir ve bağımsız çalışmanın daha iyi olduğuna karar verebilirsiniz.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü ve kariyerli kişiler dikkatinizi çekerken, duygusal yönlerinizin de, tatmin olmasını isteyeceksiniz. Günlük yaşantınızı planlayarak hareket etmeniz size başarı getiriyor. Bugün doğallığınız işinizi kolaylaştırıyor.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dünün belirsizlikleri dağılmış görünüyor ve artık ilerlemekle meşgulsünüz. Bu enerjiyi yeni projelere başlamak ve önemli kararlar almakta kullanmayı deneyin. Herşey yolunda gittiğinden ve içiniz rahat olduğundan, başarılarınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Gereğinden fazla sayıda projeye gömülmeyin, yoksa iç dengeniz tehlikeye girer ve kendi kendinizi yakarsınız.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkileriniz bu aralar biraz inişli çıkışlı.. Göründüğü gibi olmayan insanlardan çok çekiyorsunuz. Biraz uzaklaşmanız ve kendinizi dinlemeniz gerekiyor. Hem kariyer hayatınız hem de ailenizle alakalı konularda yeni kararlar almanız şart. Sorumluluklarınızı azaltın.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değişim içinde olmanıza rağmen, bu özelliğinizi yeterince gösteremiyorsunuz. İlişkilerinizde doğru bir yaklaşım içindesiniz. Bugün, ele aldığınız konulara gerçekçi bir çözüm getireceksiniz. Ailenizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

11 Mayıs 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 26' 20" R
Ay
Balık
06° 28' 11" R
Merkür
Başak
12° 27' 27" R
Venüs
Terazi
22° 21' 05" R
Mars
Yengeç
07° 04' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 48" R
Satürn
Balık
15° 22' 10"
Uranüs
Boğa
27° 09' 37"
Neptün
Balık
28° 37' 50"
Plüton
Oğlak
29° 47' 22"
Chiron
Koç
22° 25' 35"
Lilith
Terazi
08° 47' 58"
True Node
Koç
06° 37' 59"
Son Güncelleme : 16/09/2024 23:03

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>