Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Gözlemcisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün, duygusal olarak daha yoğun hissetmeye başlıyorsunuz. Birlikteliğinize yönelik adımlar atmaktan kaçınmayacağınız bir gün. Ayrıca, bazı konularda partnerinizden de destek bekleyebilirsiniz.

Ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Bugün bakış açınız biraz daha farklı ve bu da istediklerinize ulaşma konusunda emin adımlar atabileceğiniz anlamına geliyor.

Parasal olarak kendinizi toparlama şansınız var. Yapacak olduğunuz girişimlerden olumlu anlamda geri dönüş sağlayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğru bir zaman yönetimi pek çok konuyla ilgilenmenizi kolaylaştırabilir. Hayatınızı bir kıskacın içinde tutmak yerine yapabileceklerinizi bulmaya çaba göstermeniz, zaman ayırmanız gerekiyor. İmzalı işler, elektronik ortamdaki yazışmalar konusunda dikkatini vererekyapmanız önemli olacaktır.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Oğlak burcuna mensup olanlar bugün işlerinde odaklanma ve disiplin konusunda daha dikkatli olmaları gerekebilir. Kendilerine belirledikleri hedeflere adım adım ilerlemekte fayda var. Ayrıca, duygusal olarak da dengede kalmaları ve gereksiz endişelerden uzak durmaları önemli olacaktır. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

9 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aceleci tavırların yüzünden önemli detayları gözden kaçırabilirsin. Daha sakin olmaya özen göstermen gerekiyor. Bugün üzerinde bir kırgınlık olduğunu düşünebilirsin. Vitaminlerini daha düzenli kullanmaya başlayacaksın. Çevrende seni şaşırtacak olaylar yaşanabilir. Yaşananları gözlemen senin yararını oluyor.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geleneksel yöntemlerin yanında yeni tasarruf ve yatırım planları yapabilirsiniz. İş değişikliği yaptıysanız eksiklerinizi tamamlayın, ödemelerinizi ve alacaklarınızı düzenleyin. Her şeye yeniden başlarken eskiden yaptığınız yanlışları unutmamalı, bunlardan uzak durmalısınız.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işte düzen ve sağlık konuları öne çıkıyor. Burcunuzun işe verdiği önem yüzünden zaten sağlık konusunu ihmal etme eğilimi taşıyorsunuz. Özellikle bugün yoğun birtemposunuz olabilir. Öğleden sonra bazı karışıklıklar yaşanabilir. Bütün bu sorunların üstesinden gelmek sizi fiziksel olarak oldukça yorabilir. Bu yüzden sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi şansız hissedeceğiniz bugünlerde tartışma ortamlarından kaçınmaya dikkat edin. Aşk ilişkisinde ne istediğinizi bileceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün istediğin her konuda güzel sonuçlar alabileceksin. İlgilendiğin konularda güzel adımlar atabilecek ve sorumluluklarını yerine getirebileceksin. Bugün senin için önem taşıyan mevzuları gündeme getirmen gerekecek.

9 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bu günde, özellikle umutlu ve değişiklik yapmaya açık hissedebilirsin. Kendinizi daha özgür ifade etme cesaretiniz artar. Aynı zamanda romantik kaçamaklar, heyecan verici maceralar ve yaratıcı bir özgürlük için de güçlü bir zaman. İnsanlar benzersiz vizyonunuzu daha kolay tanır ve takdir eder, heyecanınıza bağlanırlar. Arkadaşlıklar hayatınıza ilginç deneyimler katabilir. Ayrıca paranızı, yeteneklerinizi ve değerli eşyalarınızı yönetmek ve bu konularda hedeflerinize ulaşmak için de iyi bir pozisyona giriyorsunuz. Şu anda size fayda sağlayacak eski kaynakları veya fikirleri keşfetme zamanı olabilir.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma yaşantınızdaki zorlukların üstesinden gelebilecek bir gün içindesiniz. Disiplinli davranmakla bir fırsatı kendinize çekeceksiniz. Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Ortaklıklar konusunda daha dikkatli olmalısınız.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer hayatınızda belirsizlikler varsa, bunları netleştirmek ve yaşamınızı daha istikrarlı bir çerçeveye oturtmak için doğru zamandasınız. Hiçbir yeni engelle karşılaşmayacağınız gibi, insanlar sözünüzü dinleyecek ve size saygı gösterecek. Şimdi düzene sokacağınız konular, ileride yıldızların bu denli elverişli olmayacağı zamanlarda da rahat etmenizi sağlayacak. Kendinizden son derece emin olma eğilimindesiniz, ama bu konuda biraz ölçülü davranmalısınız.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili oğlak; çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar veya sağlık alanlarında ani sorunlar gerçekleşebilir. Ailenizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün iletişim sorunları yaşayabilirsiniz sevgili oğlaklar. Sorumluluklarınızı netleştirmeli, sınırlarınızı çizmelisiniz. Kendinize bir plan yapın. Sorumlulukları paylaşmaktan korkmayın. Kendinizi biraz geri çektiğinizde tüm krizlerin üstesinden gelebilirsiniz.

9 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 26' 20" R
Ay
Balık
06° 28' 11" R
Merkür
Başak
12° 27' 27" R
Venüs
Terazi
22° 21' 05" R
Mars
Yengeç
07° 04' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 48" R
Satürn
Balık
15° 22' 10"
Uranüs
Boğa
27° 09' 37"
Neptün
Balık
28° 37' 50"
Plüton
Oğlak
29° 47' 22"
Chiron
Koç
22° 25' 35"
Lilith
Terazi
08° 47' 58"
True Node
Koç
06° 37' 59"
Son Güncelleme : 16/09/2024 23:03

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>