Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hayallerinin Peşinden Gidiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Tersliklerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Etkin adımlar atmak için uygun zamandasınız. İstediklerinize ulaşmanız çok da zor olmayacaktır.

Daha sabırlı olmaya çalışın. Etkin adımlar atmak için kendinize zaman tanımanız gerekiyor. Gereğinden fazla hızlı hareket ettiğiniz sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamalısınız.

Harcamalar konusunda daha dikkatli olmalısınız. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeyi başardığınız takdirde sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendiniz dışında bir konuda sorumluluk almak istemeyebilirsiniz. Duygusal ve fiziksel olarak kalbinizi korumak, kötü alışkanlıkları ve düşünceleri bırakmak adına iyi bir gündesiniz. Harcamalarınızı yönetirken yeni çözümler bulabilir, destekler alabilirsiniz.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Oğlak burcu içinhayatında önemli gelişmeler yaşanabilir. Özellikle projelerde liderlik yapabilir veya yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Geleceğe dair planlarınızı gözden geçirmek ve hedeflerinize odaklanmak için uygun bir gün olabilir. Duygusal ilişkilerde ise sabırlı ve kararlı olmanız gerekebilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz ancak anlayışlı olursanız iletişim sorunlarını aşabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeyi unutmayın.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan, bir süredir hayalini kurduğun, tasarladığın planları paylaşma konusunda bir hayli istekli olacaksın. Aklıselim düşündüğüne inandığın kişilerle de fikir alışverişi yapmayı ihmal etmeyeceksin. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, partnerinle birlikte romantik bir yemeğe çıkabilirsiniz.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik konulardaki becerinizi kullanmanız gereken bir gün olabilir. Mantıklı yatırımlar yapmak, ev sahibi olmak, evinizle ya da hayatınızla ilgili yenilikler yapmak adına önemli fırsatlarınız varsa bunları değerlendirmelisiniz. Zamanın koşullarına göre hareket etmenin her zaman avantajlı olduğunu bu şekilde daha kolay gösterebilirsiniz. 

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde eşinizle birlikte ilgilendiğiniz konular gündeme gelebilir. Kendinizi çok rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde başarılı olmak için çaba göstereceksiniz. Bugün sakin geçirmek isteyebilirsiniz. Duygusal olarak gerçekçi olmaktan uzak bir gündesiniz. İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeniye kolay ayak uydursanız da geçmişe de bağlı bir tarafınız var ve bu direkt olarak geçmiş travmalarınızı da bugününüze taşıdığınız anlamına gelmekte.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini biraz içine kapatabilirsin. Ancak bunun sebebi bir negatiflik olmayacak. İçinde bulunduğun durumdan memnun olarak kafa dinlemek isteyeceksin sadece. Etrafındaki insanlarla arandaki iletişime biraz dikkat etmek isteyebilirsin.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınıza yenilenme hissi ve canlı bir enerji getiriyor sevgili Oğlak. Benzersiz kişiliğiniz öne çıkabilir veya kendinizi benzersiz yollarla ifade etme ihtiyacının farkına varabilirsiniz. Gün, kendinizi aşırı kontrol alanlarından ve enerji depolarınızı tüketen şeylerden biraz uzaklaştırmanız gerektiğine işaret ediyor. Bu, size değişmenizi, büyümenizi ve gelişmenizi hatırlatır. Aşklarınız, tutkularınız, hobileriniz, paranız ve duygularınızla ilgili aksaklıklar, sapmalar veya heyecanlar yaşanabilir. Planlar son dakikada değişebilir ve daha serbest biçimli ve ilham verici deneyimlere olanak tanıyabilir. Hayatınız için değişimin nerede gerekli olduğunu belirlemek, ona direnmek ve işleri daha da engellemekten çok daha iyidir.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sıra dışı konular ilginizi çekecek fakat sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki, hiç kimsenin size zarar vermesine izin vermeyeceksiniz. Duygularınız atakta fakat sakinsiniz. Elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Derin bir nefes alın ve rahatlayın. Gösterdiğiniz tüm çabaların sonucu üzerinde derinlemesine düşünmenin tam zamanıdır. Bu dönemi, fiziksel sağlığınızı iyileştirmekte kullanın. Vitaminler ve temiz hava, size sağlığınız için son derece önemli bir yeniden doğuş olanağı sağlayacaktır. Yanlış anlaşılmalar ve çatışmalardan uzakta, hayatınızın keyfini çıkarın ve aileniz ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün finans, özel hayat veya sağlık alanlarında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Ev, aile hayatınızda önemli güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenize ters düşmekten hoşlanmıyorsunuz. Dostluk duygularınız yoğun ve derin. Bugün kişisel başarılarınız olumlu sonuçları da beraberinde getiriyor. Sağlam ve kalıcı düşünceler içindesiniz. Başarılı organizasyonlara gireceksiniz.

13 Mayıs 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 15' 43" R
Ay
Boğa
04° 57' 08" R
Merkür
Akrep
06° 52' 44" R
Venüs
Yay
00° 25' 17" R
Mars
Yengeç
23° 13' 31" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 21" R
Satürn
Balık
13° 22' 42"
Uranüs
Boğa
26° 24' 36"
Neptün
Balık
27° 47' 57"
Plüton
Oğlak
29° 39' 03"
Chiron
Koç
21° 03' 18"
Lilith
Terazi
12° 16' 06"
True Node
Koç
06° 36' 00"
Son Güncelleme : 18/10/2024 06:50

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>