Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Güzel Haberler Alıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2024, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gerekiyor. Sorunları ve sıkıntıları çözüme kavuşturmaya çalışın.

Mesleki olarak daha karmaşık adımlar atmaya yatkınsınız. Tercihleriniz konusunda daha kontrollü olmanız gerekmekte. Odaklanmaya çalışın.

Parasal olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Hata yapmadığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gözle görülemeyen konulara kapalı olmak, sizi zor durumlarla karşı karşıya bırakabilir. Hayatın her yönünün somut olmadığını kabullenmek önemlidir. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürme sürecinde, bu düşüncelerin ardındaki gerçek arzuyu ve duyguyu tam olarak kavramanız önem taşır. Hayatınıza çektiğiniz şeylerin bilincinde olmanız, sizin için büyük bir fark yaratabilir.

2 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Oğlak burçları için finansal konularda şanslı bir gün olabilir. Maddi konularda yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir ya da mevcut işlerinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ancak, sabırlı ve disiplinli olmanız gerekebilir. Aynı zamanda, duygusal ilişkilerinizde de iletişim becerilerinizi kullanarak köprüleri kırabileceğiniz bir gün olabilir. Özellikle, sevdiklerinizle empati kurmak ve duygularınızı ifade etmek önem kazanabilir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

2 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandırarayan Oğlak burcuysan, alanında öncü olan bir firmadan teklif alabilirsin. Bu teklif karşısında havalara uçuyorsun. Güzel haberi ailenle paylaşmak için sabırsızlanıyorsun. Çocukları olan Oğlak burcuysan, çocuklarının bir spor dalıyla ilgilenmesi için harekete geçiyorsun.

2 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyi bağlar kurmanın önemli olduğunu fark ettiğiniz bir gündesiniz. Hem işinizi daha iyi hale getirmek hem başkalarına da ilham olabilmek adına yeni girişimlerin planını yapabilirsiniz. Kazanmak için her şeyi mübah sayanların karşısında durduğunuzda, sizin tarafınızın daha kalabalık olacağını unutmayın.

2 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha enerjik ve kararlısınız. Bu yüksek enerjinizi sportif aktivitelere yönlendirmeniz faydalı olabilir. Özellikle sağlıksız alışkanlıklarınızı hayatınızdan çıkarmak için son derece uygun koşullara sahip olacaksınız. Görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapabilir, harcamalarda bulunabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde ise olumlu gelişmeler gözüküyor.

2 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı olarak bir şeylerin yanlış gittiğini hissedebilirsiniz. Onun adım atması, onun size yaklaşması gibi her şeyi ondan bekleyebilirsiniz.

2 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sorumlu olduğun şeyler ile alakalı çok detaylı düşüneceksin. Hem artıları hem de eksileri hesaplamadan bir adım atmamalısın. İş ve başarı söz konusu olduğunda kendinden emin adımlar atacaksın bugün.

2 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün özellikle duygusal yaşamınız, aile ve ev ile ilgili konuları tamamen farklı bir perspektiften görmenize yardımcı olabilir. Geçmişteki hatalar tekrar yüzeye çıksa da yaptığınız şeyi yeniden değerlendirmek için gecikmeler nedeniyle size tanınan zamandan yararlanmak isteyebilirsiniz. Düzeltilmesi gereken bir hata veya tutarsızlık bulabilirsiniz. Ailenizle iletişim her zaman istediğiniz kadar kolay olmayabilir veya evde ilgilenmenizi gerektiren bir düzeyde kaos veya sorun olabilir. Yepyeni girişimler akıllıca olmayabilirancak evinizi ve kişisel yaşamınızı yeniden düzenlemek verimli olabilir.

2 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay burcunuzda ilerlerken hayatınızın kontrolü daha fazla elinizde olabilir. Daha cesur ve girişimci davranabilirsiniz, lider yönleriniz daha çok ortaya çıkabilir. İlişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz.

2 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

2 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün kendinizi rahat ifade edebilirsiniz ve çevrenizin ilgisi artabilir ancak aile içi iletişimde sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

2 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizi kesip atmak istiyor ama bir yandan da vicdan yapıyorsunuz. Sevgilinizin yeni yeni tanık olduğunuz olumsuzlukları sizi buna yöneltiyor. Karar sizin! İşinizle ilgili yeni gelişmelerle ilgilenmeniz gerekebilir. Bu yenilikler karşısında daha esnek ve pozitif bir tavır almanız kendi yararınıza olacak. Kazancınız giderinize yetişmiyor, hesapsız harcıyorsunuz. Bazı harcamalarınızı kısmanız gerekebilir. Kendinizi yorgun hissediyorsanız, sağlıklı ve dengeli yiyecekler yiyin ve çok su için.

2 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 53' 21" R
Ay
Akrep
09° 48' 28" R
Merkür
Aslan
28° 19' 43" R
Venüs
Terazi
11° 37' 00" R
Mars
Yengeç
01° 56' 12" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 18"
Satürn
Balık
16° 02' 18"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 11"
Plüton
Oğlak
29° 54' 16"
Chiron
Koç
22° 44' 55"
Lilith
Terazi
07° 49' 35"
True Node
Koç
06° 41' 54"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>